Altijd warm met vloerverwarming

Home / Altijd warm met vloerverwarming

Altijd warm met vloerverwarming

januari 12, 2018 | Internet marketing | Geen reacties

Heeft u ook last van chronisch koude voeten? Of heeft u het gewoon snel koud in de winter? Het is soms moeilijk om daarvoor een goede oplossing te vinden. Gelukkig draagt vloerverwarming van 123Vloerverwarming bij aan comfort. In tegenstelling tot radiatoren, waarbij de warmte direct de lucht in wordt gestraald, loopt u bij vloerverwarming altijd op een warme vloer. De warmte komt zo direct terecht bij uw voeten! De rest van de ruimte wordt ook goed verwarmd doordat vloerverwarming een gelijkmatige warmte afgeeft. Het zorgt daarnaast ook nog eens voor een erg behaaglijk en comfortabel gevoel in huis!

Last van allergieën? Kies voor vloerverwarming!

Stof in huis? Wanneer u last heeft van allergieën kan dit veel problemen veroorzaken. En een gewone verwarming kan die problemen versterken. Ze zorgen namelijk voor luchtcirculatie en dat zorgt er weer voor dat stof niet blijft liggen, maar rond gaat dwarrelen. Ook voor mensen die een aandoening aan de luchtwegen hebben, kan dit erg vervelend zijn. Het is in deze gevallen dan ook zeker aan te raden om de radiatoren te verwijderen en vloerverwarming aan te laten leggen. Met vloerverwarming heeft u geen last meer van ronddwarrelend stof en ook de luchtvochtigheid kan tot wel 12% verlaagd worden. Heeft u dus last van allergieën, dan biedt vloerverwarming u extra comfort!

Kan vloerverwarming ook bij uw vloer?

Heeft u een speciale vloer? En wilt u toch vloerverwarming aan laten leggen? Dat is vaak helemaal geen probleem! Echter is niet overal dezelfde soort vloerverwarming mogelijk. Zo zijn er wel een aantal aspecten waarop gelet moet worden bij bepaalde vloeren, gezien elke vloer een eigen mate van warmtegeleiding heeft. Heeft u laminaat of marmoleum? Dan laat dat meer warmte door dan PVC vloeren of vinyl. Wilt u dus optimaal kunnen genieten van vloerverwarming, dan is het verstandig om bij de specialist te vragen welke soort vloerverwarming het beste is in combinatie met uw vloer.

Voor meer info :

By

About Author

about author