Categorie: Auto’s en Motoren

Home / Categorie: Auto’s en Motoren

Bent u op zoek naar een professionele garage nabij Balen met jarenlange ervaring? Dan is Autocenter Meeus uit Mol dé perfecte partner voor u! U kunt bij dit familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring terecht als u een nieuwe wagen wilt aankopen of als u op zoek bent naar een totaalservice voor uw huidig voertuig. Van periodieke onderhouden tot vakkundige herstellingen; deze autospecialisten voeren alle taken met plezier en met uiterste precisie uit. U geniet bij deze professional dus van uitstekende en snelle service. Ga langs bij deze garage nabij Balen en geniet van echt vakmanschap!

Alle kennis en kunde leidt tot echt vakmanschap

Er zijn verschillende autoprofessionals werkzaam in deze garage nabij Balen met een uitgebreide kennis van de autowereld. Zij zetten in de grote werkplaats hun kennis en expertise dagelijks om naar de praktijk. U bent bij deze garage dus gegarandeerd van echt vakmanschap. Moet er een dringende herstelling gebeuren aan uw wagen? Of is het tijd voor een grondig en vakkundig onderhoud? Dan is uw voertuig in goede handen bij deze garage nabij Balen. De vakmannen die hier werkzaam zijn, worden bovendien regelmatig bijgeschoold zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwe technieken.

Stel al uw vragen aan deze autospecialist

Heeft u specifieke vragen over een auto gerelateerd onderwerp? Stel dan gerust al uw vragen aan de deskundige medewerkers van deze professionele garage nabij Balen. Ook als u een afspraak wilt maken voor onderhoud of reparatie, neemt u het best zo snel mogelijk contact op met Autocenter Meeus uit Mol. U bereikt hen eenvoudig door te bellen of door het contactformulier in te vullen en wordt dan meteen verder geholpen. Tevens bent u steeds welkom in de showroom om het wagenpark te bekijken als u van plan bent om een nieuwe wagen aan te kopen.

https://autocentermeeus.be/

By

Tegenwoordig beschikken steeds meer ondernemingen over bedrijfswagens. Het is als bedrijfsleider dan ook jouw taak om ervoor te zorgen dat je voor jouw personeel de beste bedrijfsvoertuigen voorziet. Als je op zoek bent naar een garage waar je deze zeker zult vinden, dan moet je bij Garage Scheerens zijn. Hier vind je een ruim aanbod van bedrijfswagens van het bekende en kwaliteitsvolle merk Peugeot. Weet je niet goed welk model je het best aanschaft? Dan staan de deskundige medewerkers je graag bij met gedegen en professioneel advies.

Mogelijkheid tot zakelijk leasen

Het aankopen van Peugeot bedrijfswagens zorgt natuurlijk voor een grote hap in het budget. Daarom biedt deze garage jou de mogelijkheid om een auto zakelijk te leasen. Heb je een model op het oog? Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan zodat je op de hoogte bent van het kostenplaatje. Wil je de auto’s graag in het echt bekijken en vergelijken? Plan dan zeker een afspraak in voor een bezoek aan de showroom. Het is dan zelfs mogelijk om een testrit te doen. Zo weet je meteen of de wagen lekker rijdt. In het assortiment van deze autospecialist vind je verschillende modellen. Kies jij voor de Peugeot Partner, Boxer of Expert? Of ga je liever meteen voor een voertuig met een dubbele cabine? Die keuze is volledig aan jou! Hoe dan ook, je kunt steeds rekenen op gedegen en eerlijk advies op maat.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Ben je van plan om enkele kwalitatieve Peugeot bedrijfswagens aan te kopen voor een mooie prijs? Ga dan zeker langs bij Garage Scheerens, waar je een uitgebreid aanbod aan verschillende modellen kunt bekijken. Heb je vragen over een bepaald model of krijg je graag wat meer informatie over de dienstverlening van deze specialist? Neem dan telefonisch contact op met de enthousiaste medewerkers. Zij staan je graag te woord en bieden antwoord op al jouw vragen.

https://www.peugeotscheerens.be/nl/

By

Hoe veilig zijn rolstoelbussen?

april 26, 2021 | Auto's en Motoren | Geen reacties

Rolstoelbussen zijn gemaakt met het oog op veiligheid. Personen die in een rolstoel zitten, kunnen zichzelf al lastiger bewegen. Soms zijn deze mensen zodanig beperkt dat bewegen vrijwel helemaal niet meer gaat. Daarom moeten de busjes de veiligheid van de passagiers kunnen garanderen.

Een rolstoel wordt altijd met aandacht en zorg in de bus gereden en vervolgens met alle zorg vastgezet. Zo kan er onderweg weinig misgaan.  In de bus moet er ook voldoende ruimte zijn. Je zal niet zo snel rolstoelen tegen elkaar aan zien staan. De passagiers moeten zich per slot van rekening ook makkelijk en veilig uit het busje kunnen bewegen als de bestemming is bereikt.

Hoe worden rolstoelen vastgezet in rolstoelbussen?

Het vastzetten van een rolstoel in een rolstoelbus is sterk afhankelijk van het model van de rolstoel en het model van de rolstoelbus. Op elke rolstoel zit uiteraard een rem, die altijd wordt gebruikt. Het voorkomt dat de rolstoel onderweg gaat schuiven. Soms worden rolstoelen nog extra vastgezet met speciale haken die aan de binnenkant van de wagen zijn vastgemaakt. Hoe dan ook zal een rolstoel tijdens het rijden niet de bus of auto rondslingeren.

Hoe gaat het in- en uitstappen bij rolstoelbussen?

Rolstoelbussen hebben verschillende methoden om de passagiers aan en van boord te krijgen. Soms gaat het met een oprijplaat, soms met een takellift die rolstoel omhoog takelt. Voordat de rolstoel in de bus gezet zal worden, zal de chauffeur of adviseur bij de dealer goed kijken naar het type en het gewicht van de rolstoel die vaak in de bus zal gaan rijden, zodat niemand voor onaangename en gevaarlijke verrassingen komt te staan. Er wordt niets overhaast gedaan: het in-en uitstappen in een voertuig is voor de rolstoelgebonden passagier hoe dan ook een produce waar tijd en aandacht aan moet worden besteed.

By

Steeds meer ondernemers stappen over op een elektrische bedrijfswagen voor hun personeel. Naast dat dit enorm verstandig is, is het ook ontzettend belangrijk voor het milieu en het verbeteren van de luchtkwaliteit. Zo zijn bestelbusjes op diesel en benzine verantwoordelijk voor een ontzettend groot percentage fijnstofuitstoot binnen al het wegverkeer. Alhoewel een groot aantal ondernemers het nog steeds aantrekkelijker vind om een dieselwagen te kopen, brengt een elektrische bedrijfswagen op de lange termijn echter veel meer voordelen met zich mee. Zo zijn er minder onderhoudskosten en zijn de oplaadkosten per kilometer veel lager dan een tankbeurt met benzine of diesel.

Voorkom problemen in de grote steden

Inmiddels zijn er al een aantal landen die milieuzones hebben ingesteld voor bepaalde steden. In de toekomst zal het gebied dat vervuilde diesel- en benzine auto’s niet meer toe laat, zich alleen nog maar verder uitbreiden. Kiest u voor een elektrische bedrijfswagen dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw personeel ergens zal worden geweerd. Elektrisch rijden heeft namelijk een gunstig effect op het klimaat en zorgt tevens voor minder geluidsoverlast. Inmiddels wordt het aanbod aan elektrische auto’s voor bedrijven steeds groter. Genoeg keuze uit kleuren, merken en modellen dus.

Laadoplossingen voor uw bedrijfsauto’s

Besluit u over te stappen op elektrisch rijden binnen uw bedrijf, dan zijn laadpunten essentieel. Deze punten zorgen er namelijk voor dat uw werknemers met volgeladen accu’s op pad kunnen. Vindt u het lastig om te beslissen welke laadoplossing geschikt is voor uw kantoor? Het bedrijf ChargePro kan u hier bij adviseren en helpen. Zij beschikken over snelle en betrouwbare laadpalen voor kantoorlocaties. Houd u van overzicht? Dan kunt u op een zeer simpele manier het verbruik van uw laadpunten controleren via een online portal. Dit portal biedt tevens inzicht in de oplaadtijd van uw auto’s.

By


auto verkoop prijs

Wordt de auto verkocht? Dan is het alleen belangrijk om de levering correct af te ronden. Op deze pagina hebben we de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet.

Overdracht

 Zorg ervoor dat u het duidelijk met de koper eens bent en bevestig. Neem de dag voor de transfer opnieuw contact op om de afspraak opnieuw te bevestigen en de exacte tijd en plaats te verduidelijken. Zorg ervoor dat het duidelijk is of je iemand wilt meenemen of het voertuig wilt ophalen. Bij het ophalen van het voertuig zorgt de chauffeur voor een kopje koffie, en de koffie gaat meestal een heel eind.

Buitenkant

Zorg ervoor dat het voertuig tijdens de overdracht schoon is. Was hem bijvoorbeeld een keer van tevoren. Zorg er intern voor dat het handschoenenkastje en de deurkast leeg zijn. Vergeet niet de cd uit de speler te halen en de kofferbak leeg te maken. Ook onder de reservewielhoes. Wat moet je achterlaten in de auto? Reservebanden, gereedschapssets, krikken en eventuele dvd’s voor navigatie behoren tot de auto. Wil je het netjes doen? Reinig het vervolgens met een stofzuiger.

Documenten

De voertuigdocumentatie moet bestaan ​​en compleet zijn, inclusief het eerste en tweede deel van het kentekenbewijs (indien in nieuw formaat), het eindtestcertificaat en het conformiteitscertificaat. Maak daarnaast onderhouds- en instructiehandleidingen, alle codes van autoradio’s en alarmcertificaten op. Inkoopfacturen en (kopieer) facturen voor recent onderhoud, bijlagen en reparaties bevatten ook waardevolle informatie voor de koper. Onderhoudshandleiding (gebruik nummers, afdrukken of facturen). Betalingsbewijs voor aankoopfactuur en gratis belastingvrij autocertificaat (verkrijgbaar bij de bank). Als er nog financiering is, bewijs dan aan de bank dat de betaling volledig is voldaan.

Sleutels

Zorg ervoor dat de sleutel compleet is. De auto heeft meestal een loper en een reservesleutel. Soms kan ook een keycard worden gebruikt.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!https://auto-verkopen-belgie.com/

By

Heeft u een elektrische bedrijfswagen of eentje voor eigen gebruik? Of gaat u er een aanschaffen en vraagt u zich af hoe dat werkt met opladen? Een auto van de zaak kunt u meestal opladen op het werk, maar het zou prettig zijn als u dat ook thuis kon doen. Daarom heeft u bij ChargePro de mogelijkheid een laadpaal bij u thuis te laten installeren. Dat gaat namelijk veel sneller dan via de stroom bij u thuis: met een laadpaal van ChargePro laadt u uw auto tot wel acht keer sneller op. Naast het vanzelfsprekende gemak van laadpunten aan huis, zijn er nog veel meer voordelen.

De voordelen van een ChargePro laadpaal aan huis

De laadpalen van New Motion, die door ChargePro worden geïnstalleerd, zijn tegen weer en wind bestand. Deze laadpunten kunnen ook aan de binnenkant tegen een stootje: ze zijn uitgebreid getest op oververhitting, ook bij intensiever gebruik. Door de vele testen die de laadpunten hebben ondergaan, kunt u er zeker van zijn dat een laadpaal van ChargePro een veilige optie is voor uw auto of elektrische bedrijfswagen.

Overzicht in gebruikersvriendelijk portaal

Met een ChargePro laadpaal komt een online portaal, een zeer gebruikersvriendelijk systeem waarin u bijvoorbeeld kunt bijhouden hoelang uw auto of elektrische bedrijfswagen oplaadt, hoeveel energie er verbruikt wordt en de kosten die daarbij horen. Dit duidelijke overzicht geeft u het veilige gevoel op de hoogte te zijn van wat er met uw geld en energie gebeurt.

Een laadpunt zoals u dat mooi vindt

Een laadpaal in uw persoonlijke, huiselijke sfeer is niet niks; daarom heeft ChargePro een grote verscheidenheid aan laadpunten om aan uw wensen te voldoen. U kunt bijvoorbeeld de kleur kiezen die het beste bij uw huis past en u kunt gaan voor een losstaande laadpaal of een die aan de muur van uw garage bevestigd is. Door het strakke design zal de laadpaal niet misstaan en kunt u uw auto of elektrische bedrijfswagen in stijl opladen.

By
Linkzoekertjes

Een laadpaal thuis is de ideale optie als u comfortabel en makkelijk uw elektrische auto wilt opladen. ChargePro is een Belgisch bedrijf dat bovenaan staat in de branche van het elektrisch laden. Ondanks dat de laadpalen van ChargePro maar liefst 8x sneller laden dan netstroom in huis, heeft het opladen van uw batterij toch wat tijd nodig. Het is dan ook ideaal als u na een lange dag gewoon naar huis kan rijden en bij uw laadpaal thuis de batterij weer kan opladen. Geen gedoe, geen wachttijden, maar gewoon bij u thuis. Heeft u interesse? Iedereen kan een laadpaal thuis aanvragen en dan komt een installateur van ChargePro bij u langs.

Ervaren installateur van laadpalen in België

Naast het ontwerpen en produceren van elektrische laadpalen, is ChargePro ook dé installateur van laadpalen in België. Voor zowel particulier als zakelijk gebruik is dit bedrijf uw partner in duurzaam en kwalitatief elektrisch laden. Als particulier kunt u een laadpaal thuis aanvragen, maar ook voor de zakelijke offertes bent u hier aan het goede adres. Voor zowel thuis als op het werk is het mogelijk om een laadpaal te laten installeren. Deze installateur van laadpalen weet alles af van het dagelijkse gebruik van elektrische auto’s en kan voor u dan ook snel en gemakkelijk de gewenste laadpaal installeren.

Gemak en overzichtelijkheid

Via de app heeft u volledig overzicht van het verbruik van elektra, de kosten en de resterende tijd die nodig is om uw batterij op te laden. Als u zakelijk of privé een laadpaal laat installeren, krijgt u automatisch toegang tot het grootste netwerk laadpalen in Europa. De app geeft niet alleen toegang tot- en informatie over uw laadpaal thuis, het geeft u ook een overzicht van alle laadpalen in Europa die tot uw beschikking staan. ChargePro geeft u als dé installateur van laadpalen toegang tot 64.000 laadpunten in Europa. Kortom: ChargePro is een installateur van laadpalen waar u op kunt bouwen en waarbij duurzaamheid en gemak bovenaan staan.

By
Linkzoekertjes

Een autogarage waarbij jij centraal staat; dat is Garage Scheerens Brugge. Zij zorgen er reeds jaren voor dat al hun klanten naar huis gaan met de beste wagen voor hun specifieke situatie. Dat kan gaan over personenwagens, maar heeft ook betrekking op bedrijfswagens. Als officiële Peugeot-dealer weten zij precies wat elk type kan bieden en voor wie welke auto een uitstekende keuze is. Daarom maak je een uitstekende keuze om naar deze autogarage in Brugge, West-Vlaanderen te gaan en te horen wat de medewerkers je kunnen aanbieden. Daarbij luisteren ze allereerst graag naar waar je de auto voor zou gebruiken. Elk soort gebruik vereist namelijk een ander soort auto. Met een professionele dienstverlening kun je weer gerust de weg op.

Niet alleen een autodealer

Naast de verkoop van auto’s biedt Garage Scheerens Brugge ook nog andere diensten aan. Zo voeren zij ook herstel of onderhoud uit aan jouw Peugeot. Elke klant is hierbij even belangrijk en de kern van de zaak is dat jij weer tevreden in een uitstekende auto rijdt. Bij Garage Scheerens Brugge heb je hierbij de keuze uit een nieuwe of tweedehandswagen. Eveneens is het mogelijk om een gratis testrist te maken. Je leert tenslotte pas echt een auto kennen wanneer je ermee gaat rijden. Wanneer je een auto koopt, luisteren ze ook graag naar jouw opmerkingen. Zo doen er zich misschien problemen voor of heb je vragen over bepaalde functies in de wagen. De medewerkers staan klaar om je hierbij te helpen.

Doe beroep op de ervaren vakmannen

Bij Garage Scheerens Brugge beschikken ze over de ervaring en kennis om jou van de meest geschikte auto te voorzien. Twijfel daarom zeker niet om bij deze autogarage in Brugge langs te gaan en geniet van de beste service. Je kunt er namelijk op vertrouwen dat jij tevreden naar huis gaat met een wagen die het best past bij jouw situatie.

https://www.peugeotscheerens.be/nl/

By
Linkzoekertjes

Van plan uw auto te verkopen aan een particulier? Lees dan dit artikel eens aandachtig door. Verkopen aan een particulier vereist vaak wel dat het papierwerk in orde is, om er een goede prijs voor te vangen.

 

Via een zoekertje verkopen

Een auto verkopen kan op verschillende manieren. Mogelijk heeft u al een manier in gedachte, bijvoorbeeld via een zoekertje op de site 2dehands. Naast handelaren zijn hier ook particulieren op actief. Handelaren herkent u vrij snel omdat ze een bod doen dat meestal flink onder de vraagprijs ligt. Particulieren zullen minder over de prijs in onderhandeling willen gaan, maar willen wel de auto na de koop direct kunnen inschrijven. Dit betekent dus dat de keuring voor verkoop erbij moet zitten.

 

Keuring voor verkoop

Wanneer je een auto verkopen wilt aan een particulier dan wil de koper er in 9 van de 10 gevallen een keuring voor verkoop bij hebben, dus het roze formulier.

De koper kan de gekochte auto alleen inschrijven wanneer er een roze formulier is. Het roze formulier krijg je alleen wanneer de auto een keuring voor verkoop ondergaat en wordt goedgekeurd. Bij de keuring voor verkoop wordt gekeken of de auto de weg op mag en aan alle eisen voldoet, en of alle attributen werken zoals de airco, de radio, e.d. De werking van de attributen (opties e.d.) hebben geen invloed op de keuring. Ook al is de airco kapot wordt de auto alsnog goedgekeurd en krijg je alsnog het roze papier.

De verkoper kan de auto laten keuren voor verkoop, maar de koper ook. Mocht je dit als koper doen dan loop je wel een risico. Mocht de auto niet worden goedgekeurd dan moet je deze eerst laten repareren. Vervolgens moet hij opnieuw voor keuring worden aangeboden. Pas wanneer de auto is gekeurd kan hij ingeschreven worden. Zonder keuring voor verkoop mag je dus niet met de auto rijden tenzij je groene platen monteert. Veel kopers willen geen auto kopen die niet gekeurd is.

 

Auto verkopen zonder keuring voor verkoop

Wil je een auto verkopen zonder keuring dan kan dit probleemloos bij de autoveiling van Besteautobod.be. Zelf een afgekeurde auto kun je snel verkopen aan een goede prijs. Aanmelden bij de veiling is gratis. Zonder kosten te maken kun je een vrijblijvend bod ontvangen. Het netwerk van de veiling bereikt meer dan 5000 erkende autobedrijven. Wanneer je de auto aanmeldt dan kunnen dus ruim 5000 autobedrijven een bod uitbrengen. Het hoogste bod wordt na 24 uur kenbaar gemaakt en wanneer je dit vrijblijvende bod accepteert dan heb je gegarandeerd de auto verkocht. Makkelijk en snel verkopen dus wanneer de prijs je aanstaat. De ophaling van het voertuig is eveneens gratis.

 

Voor meer info :

By

Een geschikte rijschool vinden

mei 12, 2016 | Auto's en Motoren | Geen reacties

Linkzoekertjes

Een geschikte rijschool vinden in de regio Utrecht  is bijna zoeken naar een speld in een hooiberg. Er zijn zoveel rijscholen dat je als consument niet weet welke rijschool nou echt goed is. maar wij van autorijschool Troy Utrecht kunnen u garanderen van onze zeer hoge kwaliteit van les geven wij zijn gegarandeerd de goedkoopste en met een zeer hoog slaging percentage. maar mocht u toch vergelijking willen doen op internet kan dat via de volgende tips van rijschool Utrecht.

De eerste stap is natuurlijk Google, zoek op een lokale rijschool Er zullen honderden resultaten te zien zijn. Ga niet direct blind af op de prijs die men noemt in alle advertenties of zoekresultaten maar kijk eerst eens welke rijschool je aanspreekt qua informatie die onder het zoekresultaat getoond wordt.

Kijk of er op de website voldoende informatie staat over de verschillende rijopleidingen en nog belangrijker wat er voor wel bedragen inbegrepen is in de diverse pakketten die aangeboden worden. Er zijn namelijk ook rijscholen die zeggen een compleet pakket aan te bieden maar onverwacht kom je toch voor kosten te staan die vooraf nergens gemeld zijn. Ook is het belangrijk om te kijken of er extra kosten zijn indien je niet in de eerste keer je examen weet te volbrengen met succes. Er zijn namelijk diverse rijscholen die extra kosten rekenen of niet de extra kosten voor het herexamen in het pakket hebben opgenomen.

 Zo heb je direct een goed of slecht gevoel bij deze persoon en heb je een idee over de auto waarin je de lessen gaat volgen.

Bij rijschool in Utrecht zijn bovenstaande zaken van belang zijn. Bij rijles is het belangrijk om de voortgang per rijles Utrecht te bespreken, dit zal de instructeur dan ook met jou moeten doen. Zodat je na iedere les precies weet hoe het er voor staat met jouw rijopleiding. Neem snel vrijblijvend contact op of 030:8080317 en plan een vrijblijvende gratis proefles en laat u overtuigen.

Voor meer info : https://www.rijschooltroy.nl

By