Categorie: Auto’s en Motoren

Home / Categorie: Auto’s en Motoren

Van plan uw auto te verkopen aan een particulier? Lees dan dit artikel eens aandachtig door. Verkopen aan een particulier vereist vaak wel dat het papierwerk in orde is, om er een goede prijs voor te vangen.

 

Via een zoekertje verkopen

Een auto verkopen kan op verschillende manieren. Mogelijk heeft u al een manier in gedachte, bijvoorbeeld via een zoekertje op de site 2dehands. Naast handelaren zijn hier ook particulieren op actief. Handelaren herkent u vrij snel omdat ze een bod doen dat meestal flink onder de vraagprijs ligt. Particulieren zullen minder over de prijs in onderhandeling willen gaan, maar willen wel de auto na de koop direct kunnen inschrijven. Dit betekent dus dat de keuring voor verkoop erbij moet zitten.

 

Keuring voor verkoop

Wanneer je een auto verkopen wilt aan een particulier dan wil de koper er in 9 van de 10 gevallen een keuring voor verkoop bij hebben, dus het roze formulier.

De koper kan de gekochte auto alleen inschrijven wanneer er een roze formulier is. Het roze formulier krijg je alleen wanneer de auto een keuring voor verkoop ondergaat en wordt goedgekeurd. Bij de keuring voor verkoop wordt gekeken of de auto de weg op mag en aan alle eisen voldoet, en of alle attributen werken zoals de airco, de radio, e.d. De werking van de attributen (opties e.d.) hebben geen invloed op de keuring. Ook al is de airco kapot wordt de auto alsnog goedgekeurd en krijg je alsnog het roze papier.

De verkoper kan de auto laten keuren voor verkoop, maar de koper ook. Mocht je dit als koper doen dan loop je wel een risico. Mocht de auto niet worden goedgekeurd dan moet je deze eerst laten repareren. Vervolgens moet hij opnieuw voor keuring worden aangeboden. Pas wanneer de auto is gekeurd kan hij ingeschreven worden. Zonder keuring voor verkoop mag je dus niet met de auto rijden tenzij je groene platen monteert. Veel kopers willen geen auto kopen die niet gekeurd is.

 

Auto verkopen zonder keuring voor verkoop

Wil je een auto verkopen zonder keuring dan kan dit probleemloos bij de autoveiling van Besteautobod.be. Zelf een afgekeurde auto kun je snel verkopen aan een goede prijs. Aanmelden bij de veiling is gratis. Zonder kosten te maken kun je een vrijblijvend bod ontvangen. Het netwerk van de veiling bereikt meer dan 5000 erkende autobedrijven. Wanneer je de auto aanmeldt dan kunnen dus ruim 5000 autobedrijven een bod uitbrengen. Het hoogste bod wordt na 24 uur kenbaar gemaakt en wanneer je dit vrijblijvende bod accepteert dan heb je gegarandeerd de auto verkocht. Makkelijk en snel verkopen dus wanneer de prijs je aanstaat. De ophaling van het voertuig is eveneens gratis.

 

Voor meer info :

By

Commerciële mensen zijn net zo belangrijk voor uw garagebedrijf als monteurs. De juiste commerciële instelling hebben of deze vaardigheden aanleren kan soms best lastig zijn. Een commercieel opleidingsplan volgen kan u zeker helpen bij het ontwikkelen van deze vaardigheden. Denk aan het maken en houden van tevreden klanten, het opbouwen en onderhouden van klantrelaties of het verbeteren van bedrijfsprocessen. Het beheersen van deze vaardigheden is een must als je jezelf als bedrijf wil onderscheiden in de automotive branche.

Nieuwe klanten middels netwerken

Klantrelatiebeheer is erg belangrijk voor een bedrijf. Het is essentieel om klanten tevreden te houden en ze dus niet indirect naar de concurrent te sturen. Tevens moet er ook aandacht worden besteed aan het uitbreiden van je netwerk. Hiermee kun je weer nieuwe klanten bereiken. Kijk bijvoorbeeld alleen eens naar familie, kennis of vrienden. Zouden zij misschien niet iets kunnen betekenen voor je bedrijf? Het onderhouden en uitbreiden van je eigen netwerk is daarom net zo belangrijk. Hiermee kun je de naamsbekendheid van het bedrijf en de gunfactor van jezelf vergroten en hierdoor weer nieuwe klanten bereiken. Waar kun je nou laagdrempelig netwerken? En hoe krijg je inzicht in je eigen netwerk? Tijdens een commercieel opleidingsplan leer je daarom ook hoe je jouw doelgroep kan bepalen en benaderen. Hoe je jouw USP’s verwerkt in een effectieve en heldere ‘elevator pitch’ en kun je het ‘netwerkgesprek’ in de praktijk oefenen.

Verkoopstrategie verbeteren

Hoe kan het dat het aantal bezoekers van een garage stijgt, maar de omzet daalt? Het feit dat het aantal bezoekers stijgt is natuurlijk een goed teken. Het is de kunst om hier als garage slim mee om te gaan, zodat de omzet ook mee stijgt. Dat de omzet daalt komt mede door de sterke concurrentie. Het is daarom belangrijk om kansen te spotten én te benutten! Geef preventief advies aan de klant. Leg bijvoorbeeld eens voor aan een klant om onderdelen schoon te maken om vervanging in de toekomst te voorkomen. Dit scheelt de klant weer een ritje naar de garage. Deze en nog veel meer verkoopstrategieën leer je allemaal in een commercieel opleidingsplan. Weten hoe je je omzet een boost moet geven en hoe je klanten niet hoeft te verliezen aan de concurrent? Resultaten zien in rendement met een blijvend effect? Dat wil elk garagebedrijf toch? Denk daarom eens na over het volgen van een commercieel opleidingsplan, zodat je succesvol blijft op de lange termijn.

Hoe maak én houd ik mijn klanten tevreden?

De basis van een succesvol bedrijf is natuurlijk het creëren van tevreden klanten. Juist voor de kleinere bedrijven is dit essentieel. Sommige bedrijven lijken hier toch wat moeite mee te hebben. Hoe maak én houd ik mijn klanten nou tevreden? Klanttevredenheid heeft dus meer invloed op je bedrijf dan je misschien denkt. Maar waarom is dit nou zo belangrijk? Hier zijn vijf van de belangrijkste redenen waarom klanttevredenheid zo belangrijk is:

* Het is een manier om je te onderscheiden van de concurrentie.

* Het vergroot de kans op terugkerende klanten.

* Het vermindert het klantverloop.

* Het vermindert negatieve reclame via bijvoorbeeld mond-tot-mondreclame.

* Het behouden van klanten is goedkoper dan het werven van nieuwe klanten.


Hoe zorg je er nou voor dat klanten ook tevreden blijven? Eigenlijk is het erg simpel. Met de juiste producten en goede dienstverlening kom je al een heel eind. Naast deze aspecten is het klantrelatiebeheer een goede manier om de huidige relaties en contacten met klanten te beheren. Biedt nazorg en overtref de verwachtingen van de klant!


Een commercieel opleidingsplan heeft dus veel te bieden voor een garagebedrijf. Naast deze aspecten zijn er nog veel meer belangrijke leerpunten. Het primaire doel van een commercieel opleidingsplan is het aanleren van commerciële vaardigheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het verbeteren van je verkoopstrategie? Het secundaire doel is resultaat in omzet en rendement. Niet eenmalig, maar met een blijvend effect. Inzicht krijgen in je doelen en hoe je deze kunt bereiken? Tijdens een commercieel opleidingsplan wordt er gewerkt middels herkenbare situaties uit de dagelijkse praktijk. Zo zitten er dus altijd herkenningspunten in het traject zodat er efficiënt geleerd kan worden. Want leren doe je natuurlijk het beste in de praktijk. Interesse gekregen in het volgen van een commercieel opleidingsplan? Bekijk dan wat Automotive Academy nog meer te bieden heeft in een commercieel opleidingsplan. Automotive Academy: het onafhankelijke instituut dat alle automotive kennis van Nederland onder één dak samenbrengt.

Voor meer info : https://automotiveacademy.nl/

By

De opleiding voor het halen van je heftruckcertificaat is bij Bax Verkeersopleidingen zeer divers. Als je bijvoorbeeld werkt in een magazijn, dan is het halen van je veiligheidscertificaat voor het besturen van een vorkheftruck een must. Hierbij wordt er ruim aandacht besteed aan zowel de theorie als de praktijk. Zo leer je op een veilige manier een heftruck te besturen onder verschillende omstandigheden. Zo kun je altijd veilig en schadevrij te werk gaan. De cursus wordt niet afgesloten met een examen, maar je krijgt een certificaat wanneer er voldoende kennis wordt getoond. Dit certificaat is 5 jaar geldig. 

De meest complete cursus voor het halen van je heftruckcertificaat

Je bent goed voorbereid als je besluit je heftruckcertificaat te halen bij Bax Verkeersopleidingen. Dit is namelijk een zeer complete cursus. Je weet dan hoe een heftruck technisch in elkaar zit en leer een heftruck besturen op een veilige manier onder verschillende omstandigheden. Ook leer je hoe je een heftruck moet controleren voordat je ermee aan het werk gaat. De cursus bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Voor het praktijkgedeelte dienen de deelnemers veiligheidsschoenen te dragen, die zij zelf mee dienen te nemen. De cursus is compleet met een certificaat en wordt aangeboden inclusief koffie, thee en een uitgebreide lunch. Zo weet je zeker dat je veilig te werk kunt gaan!

De cursusinhoud wanneer je je heftruckcertificaat gaat halen

Wanneer je je heftruckcertificaat hebt gehaald bij Bax Verkeersopleidingen, ben je zeer compleet opgeleid. Je krijgt bijvoorbeeld les over de veiligheidseisen en wetgeving. Ook krijg je kennis over de verschillende geldende voorschriften. Vervolgens worden de technische specificaties van zowel de vorkheftruck als de reachtruck toegelicht. Natuurlijk leer je ook te rijden in een heftruck en weet je straks waar je op moet letten bij het parkeren. Ook op een professionele manier omgaan met de heftruck is een onderdeel van de cursus. In het theoriegedeelte van de cursus wordt behandeld hoe je veilig en efficiënt met de heftruck omgaat en krijg je inzicht in de risico’s van het rijden met de heftruck en de schade die eraan kan ontstaan. Ook weet je straks hoe je schade en ongevallen kunt voorkomen.

By

Binnenkort ga je afrijden. Dan moet je een aantal dingen regelen. Zo moet je uiteraard zorgen dat je goed voorbereid bent en met een zeker gevoel het examen in stapt. Daarnaast moet Rijschool XLR8 nabij Goes gemachtigd zijn om voor jou een praktijkexamen of rijexamen aan te vragen. Het voordeel hiervan is dat je direct een mail ontvangt op het moment dat de rijschool nabij Goes een reservering maakt. Ook heeft je rijschool direct alle informatie zoals je adresgegevens, die nodig zijn om de reservering af te ronden. Zorg dus dat je alle documenten en machtigingen op orde hebt, dan weet jij zeker dat de uitslag van je examen positief zal zijn.

Start op je 16e al met lessen bij de rijschool in de omgeving van Goes

Je bent nog geen 18 jaar. Maar toch wil je starten met rijlessen. Er is een nieuwe regeling waarbij je al start met rijlessen op je 16e. Bij Rijschool XLR8 in de omgeving van Goes slaag je op je 17e verjaardag voor je examen. Vervolgens moet je tot je 18e verjaardag met een begeleider rijden. Deze kies je zelf uit. Daarvoor vraag je voor je rijexamen een begeleiderspas aan. Op de pas mogen maximaal vijf begeleiders staan. Deze zijn minimaal 27 jaar en hebben minimaal vijf jaar het rijbewijs behaald. Op het moment dat jij achter het stuur zit moet er altijd een van deze begeleiders op de bijrijdersstoel zitten. Start met lessen bij de rijschool nabij Goes en vraag direct de pas aan.

De eerste keer je theorie-examen gehaald dankzij de rijschool nabij Goes

Voordat jij het rijexamen aflegt, dien je het theoriecertificaat te halen. Daarom moet je op tijd beginnen met studeren. Rijschool XLR8, nabij Goes, helpt je hierbij. Zij behandelen tijdens je rijlessen belangrijke punten die je helpen om het examen te halen. Met het halen van je theorie-examen zorg je dat je minder lessen nodig hebt. Daarnaast begrijp je de borden en situaties beter die zich tijdens het rijden voordoen. Ook ben je beter in staat om gevaar te herkennen en in te spelen op diverse voorrangssituaties. Met het systeem van iTheorie leer jij eenvoudig voor je examen, zowel online als uit een boek.

By

Op zoek naar een rijschool in de buurt van Den Bosch? Dan wil je natuurlijk dat je duidelijk weet wat het je gaat kosten. De totale kosten van het halen van een rijbewijs hangen af van het aantal rijlessen dat je volgt en het aantal keren dat je het theorie- en het praktijkexamen aflegt. Ga jij bij de rijschool nabij Den Bosch, Bax Verkeersopleidingen, je rijbewijs halen? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een specifiek pakket waarvan de prijs al bekend is. Maar je kunt er ook voor kiezen om losse lessen te volgen waarbij je per uur betaalt.

Wat zijn de voordelen van een ervaren rijschool dichtbij Den Bosch?

Kies voor een hoog slagingspercentage en haal je rijbewijs bij een rijschool in de buurt van Den Bosch. Op die manier weet je zeker dat je snel en goed je rijbewijs haalt. Daarnaast vind je het misschien prettig dat jouw wensen centraal staan en dat je kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden. Dit is het geval bij Bax Verkeersopleidingen. Iedereen haalt hier een rijbewijs op zijn of haar eigen tempo. Of je nu rustig de tijd wilt nemen of juist snel je rijbewijs wilt halen in Den Bosch: bij deze rijschool is het mogelijk. De enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat jij de verkeersregels en de kennis van het voertuig onder de knie krijgt, zodat jij een bijdrage levert aan de verkeersveiligheid in de omgeving. Bovendien kun je direct starten met rijlessen!

Rijbewijs halen? Kies voor rijschool nabij Den Bosch!

Ga voor een ultieme vrijheid en haal je rijbewijs! Je bent niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer en andere mensen hoeven je niet meer te halen of te brengen. Ideaal toch? Maar kun jij de ideale rijschool in de omgeving van Den Bosch niet vinden? Begrijpelijk. In de hele omgeving zijn veel verkeersscholen met een hoog slagingspercentage. Bekijk daarom eens de mogelijkheden van Bax Verkeersopleidingen. Hier haal jij jouw rijbewijs op je eigen manier. Of je nu één of meerdere instructeurs wilt, een pakket kiest of juist voor losse lessen kiest: het is allemaal mogelijk bij deze rijschool die rijlessen verzorgt in onder andere Den Bosch. 

By

Wanneer u autoschade heeft opgelopen, is het noodzakelijk om deze zo snel mogelijk te repareren. Of is de bekleding van uw auto stuk gegaan door slijtage of door het vervoeren van spullen? Bij WellColl Groep bent u aan juiste adres voor alle soort reparaties aan interieur en exterieur. De gecertificeerde monteurs van deze specialist hebben ruime ervaring in het repareren van allerlei soorten schade. Of u nu autoschade heeft of schade aan uw motor, camper, truck of ander voortuig, WellColl Groep  in Heerlen zorgt dat  u in een mum van tijd weer de weg op kunt in een veilig en goed uitziend voertuig.

Veel meer dan alleen repareren van autoschade in Heerlen

Kiest u ook voor de professionele dienstverlening van WellColl Groep? Wist u dat u er terecht kunt voor veel meer diensten? Deze veelzijdige specialist biedt alles op het gebied van reparaties, waxoyl-behandelingen en camperonderhoud. Op zoek naar een unieke uitstraling voor uw auto? Laat uw autoruiten tinten door deze specialist. Zij helpen u ook verder wanneer u de schade moet verhalen bij de andere partij. Dit nemen zij geheel voor u uit handen, en dat helemaal gratis! Zij doen een intake, waarbij de schade wordt vastgelegd en helpen met het volledig invullen van het schadeformulier.

Laat autoschade repareren door een specialist in Heerlen

Heeft u autoschade opgelopen? Dat is erg vervelend. Gelukkig is er een specialist als WellColl Groep die alle kennis en vakmanschap in huis heeft om u snel weer veilig de weg op te helpen. Ongeacht wat voor autoschade u heeft, zij repareren het. Denk hierbij aan het repareren van ruitschade, uitdeuken en het wegwerken van krassen. Bij deze specialist bent u verzekerd van hoge kwaliteit reparaties aan autoschade in en rondom Heerlen. Heeft u schade aan het interieur? Ook dan bent u bij WellColl Groep aan het juiste adres. Neem contact met ze op om te kijken wat ze voor u kunnen betekenen.

Voor meer info :

By

Wanneer je je rijbewijs wilt halen, weet je misschien al van jezelf wat voor persoon je bent. Vind je het fijn om alles op het gemak te doen of houd je wel van pit? Maar vind je het wel zo prettig om op je eigen tempo rijlessen te volgen, je theorie-examen te halen en aan het einde van de rit je praktijkexamen af te leggen? Dan ben je bij Verkeersschool Trilling aan het juiste adres. Je hebt hier allereerst de keuze uit diverse rijopleidingen. Daarnaast stel jij samen met een ervaren en enthousiaste instructeur een flexibel theorie- en praktijkdeel samen. Zo kun jij je rijbewijs in Amsterdam halen op de manier zoals jij voor ogen hebt!

Welk rijbewijs wil jij halen in Amsterdam?

Woon je op het platteland en wil je je vader achterna gaan en ook een tractor kunnen rijden? Wil je een rijbewijs halen bij Verkeersschool Trilling, omdat je graag vrachtwagen- of buschauffeur wilt halen? Wil je graag touren op de motor en je motorrijbewijs halen? Of wil je ‘gewoon’ een autorijbewijs halen met eventueel een toevoeging voor de aanhangwagen? Bij Verkeersschool Trilling heb je de keuze uit verschillende beroeps- en particuliere opleidingen. Bij deze specialist zijn ervaren instructeurs in dienst die jou altijd helpen om het voertuig onder controle te houden, je veilig te gedragen in het drukke verkeer én je sociaal te gedragen tegenover andere weggebruikers. Weet jij al welk rijbewijs jij wilt halen in Amsterdam?

Rijbewijs halen in Amsterdam: bepaal je eigen tempo

Amsterdam is nu eenmaal druk en daarom een goede oefenbasis voor het halen van je rijbewijs. Maar ook de andere wegen in Nederland worden alsmaar drukker. Daarom vind jij het wellicht prettig om op jouw eigen tempo rijlessen te volgen en aansluitend praktijkexamen te doen. Bij Verkeersschool Trilling kan dat. Je stelt zelf jouw theorie- en praktijkdeel samen waardoor jij je eigen tempo bepaald. Hier krijg je een vaste, enthousiaste instructeur én een vaste lesauto waar je rijlessen in volgt. Op die manier leer je goed te handelen in allerlei verkeerssituaties en leer je om de juiste beslissingen te nemen. Zo kun jij jouw rijbewijs in Amsterdam op een geduldige en veilige manier halen.

Voor meer info :

By

Weet jij al welke rijles je wilt gaan volgen? Bij Verkeersschool RUUD in Almere heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun jij je motorrijbewijs bij deze specialist in Almere halen, maar is het ook mogelijk je autorijbewijs te halen of je E-rijbewijs te halen. In een rijopleiding van de specialist leer je het voertuig te allen tijde onder controle te houden, je op een veilige manier door het verkeer te bewegen én je sociaal te gedragen. Snel je autorijbewijs, motorrijbewijs of E-rijbewijs in Almere halen? De specialist biedt je ook diverse snelcursussen. Heb jij faalangst? Dan kun je bij de specialist zelfs terecht voor speciale faalangstlessen.

Motorrijbewijs halen en rijvaardigheidstraining volgen bij de rijschool in Almere

Natuurlijk is het belangrijk dat jij je op de weg als een vis in het water voelt. En daar is ervaring voor nodig! Niet alleen kun je bij een specialist als Verkeersschool RUUD in Almere terecht voor het halen van jouw motorrijbewijs, je kunt er ook nog eens verhoogde rijvaardigheidstraining volgen. Op die manier leer je alles over de technische aspecten van de motor, maar doe je ook nog eens heel veel rijervaring op. In een verhoogde rijvaardigheidstraining leer je bijvoorbeeld uit te wijken voor obstakels en veilig te remmen met hogere snelheden. Zo weet je zeker dat jij na het halen van jouw motorrijbewijs nóg veiliger de weg op kunt in de wijde omgeving van Almere. Onverwachte situaties op de weg? Ingewikkelde verkeerssituaties? Jij leert ze gemakkelijk en op de juiste manier aan te pakken.

Motorrijbewijs in Almere haal je op een vlotte maar geduldige en veilige manier

Met een lespakket motorrijlessen op maat weet jij zeker dat jou op de juiste manier alle kennis wordt bijgebracht. Want het is van belang dat jij je veilig voelt op de weg. Ook wanneer je nog bezig bent met het halen van je motorrijbewijs in Almere! De specialist is uiteraard gericht op resultaat, maar zorgt ook voor een ontspannen sfeer. Zo focus jij je op het halen van je rijbewijs, maar leer jij je ook comfortabel te voelen op de weg. Op die manier leer je goed te handelen en in alle verkeerssituaties en de juiste beslissingen te nemen. Je motorrijbewijs halen in Almere kan zo op een vlotte, maar geduldige en veilige manier. Want voel jij je op je gemak? Dan rijd jij een stuk prettiger. Verkeersschool RUUD geeft jou graag de professionele begeleiding die je nodig hebt.

Voor meer info :

By

Automatten voor elk automerk

december 12, 2017 | Auto's en Motoren | Geen reacties

Je bent op zoek naar automatten voor uw auto. Wist je dat de specialist automatten voor elk merk auto heeft? Alleen die biedt een zeer ruim assortiment met matten en mattensets voor elk type auto. Een perfecte pasvorm is uiteraard ontzettend belangrijk. Daarom kies je bij de specialist altijd eerst je automerk. Er is zeer ruime keuze. Denk bijvoorbeeld aan Audi, BMW, Fiat, Ford, Volkswagen, Volvo en Opel. Heb jij het automerk aangegeven, dan ga je daarna op zoek naar de matten of mattenset die helemaal aan jouw wensen en eisen voldoen. Zo weet je zeker dat jij automatten kiest die helemaal aansluiten bij jouw auto. Waar vind je zo’n specialist? Bij Automatten Online vind je een ruim assortiment op de website.

Automatten voor een zeer aantrekkelijke prijs

Ben je op zoek naar nieuwe automatten voor je auto, maar heb je de juiste nog niet kunnen vinden? Wanneer jij je elke dag in de auto bevindt, zijn deze natuurlijk na een tijdje versleten. Natuurlijk wil je niet te duur uit zijn wanneer je nieuwe automatten gaat bestellen. Maar je wilt uiteraard ook niet inleveren op de kwaliteit. Dat is waarom je jouw nieuwe matten en mattensets bestelt bij de specialist als Automatten Online. Die specialist biedt namelijk niet alleen een ruim assortiment aan matten en matten van uitstekende kwaliteit, maar ook nog eens een zeer scherpe prijs voor deze automatten. Gegarandeerd de goedkoopste automatten, dat is wat je bij de specialist mag verwachten!

Gratis verzending bij de online aankoop van automatten

Tegenwoordig kun je alles online bestellen. Kleding, elektronica, huishoudelijke producten, noem het maar op. Ook automatten kun je gemakkelijk online bestellen bij de specialist. Automatten Online biedt een uitgebreide webwinkel waarin je een ruim assortiment aan matten en mattensets voor elk type auto kunt vinden. Welk merk auto je ook zoekt! Heb jij je keuze gemaakt voor de automatten die helemaal passen bij jouw auto? Wanneer jij je bestelling plaatst, betaal je daarna gemakkelijk én veilig via bijvoorbeeld iDEAL of PayPal. Daarna wordt jouw bestelling helemaal gratis verzonden naar jouw huis. Dat is de service van een echte specialist!

Voor meer info :

By

Hebben unieke Amerikaanse auto’s altijd al uw aandacht getrokken? En zou u zo’n Amerikaanse auto het liefst willen importeren? Dan heeft u vast al gezien dat er diverse auto import bedrijven zijn die u van dienst kunnen zijn met het importeren van uw auto. Het is belangrijk om bij het maken van een keuze rekening mee te houden dat een bedrijf u gunstige voorwaarden aanbiedt. Bij een bedrijf genaamd Marlog Car Handling weet u zeker dat u goed zit. Bij dit bedrijf staan ze namelijk garant voor een snelle en betrouwbare service. Met hun uitgebreide dienstverlening zorgen ze er voor dat alles soepel verloopt zodat de auto binnen de kortste keren op de plaats van bestemming is.

De Amerikaanse auto van uw dromen laten importeren naar Nederland

De klassieke Amerikaanse auto kent natuurlijk iedereen: uit reclames en uit films. Wilt u hier zelf ook in rijden? En genieten van dat nostalgische gevoel wanneer u door de straten scheurt in uw Amerikaanse bak? Waar u ook gaat en staat, overal steelt u de show. Kortom: een auto met karakter en een ware beleving om in te rijden. Waarom maakt u uw droom niet waar door een echte Amerikaanse auto te laten importeren naar Nederland. Een specialist genaamd Marlog Car Handling, één van de grootste auto import bedrijven van Europa, maakt het mogelijk. Zij kunnen het volledige importproces voor u verzorgen. Zo rijdt u voor u het weet eindelijk in die ene auto waar u altijd al van droomt. 

Volledige ontzorging door één van de grootste auto import bedrijven

U bent verzekerd van een voordelige import bij Marlog Car Handling. Dit is een van de grootste auto import bedrijven, en het beschikt dus over een ruime ervaring. Wanneer u deze specialist inschakelt voor het importeren van die ene Amerikaanse auto die u graag wilt hebben, kunt u erop rekenen dat alles voor u wordt geregeld. De betalingsbemiddeling, het ophalen, de documentatie, het verschepen, het afwikkelen en het natransport, de specialist neemt het importproces van A tot Z op zijn rekening. En dat is lang niet het enige voordeel dat deze specialist u biedt. Doordat zij veel connecties hebben in havens over de hele wereld en wekelijkse afvaarten bieden, zorgen ze ervoor dat uw nieuwe auto al snel bij u voor de deur zal staan.

Voor meer info :

By