Categorie: Banen en opleidingen

Home / Categorie: Banen en opleidingen

Administratief medewerker

juli 23, 2020 | Banen en opleidingen | Geen reacties

administratief medewerker

Administratief medewerker

Jouw verantwoordelijkheid

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering, het beheer en de opvolging van het algemene en specifieke beheer van het ruimte- en vergunningsteam.

Je ondersteunt de ruimte en staat teamleiders en beleidsexperts toe in het ruimte- en vergunningsteam.

staat

Houd een middelbare schooldiploma of gelijkwaardig.

Rijbewijs B.

Selectieproces succesvol afgerond (schriftelijk en mondeling gedeelte).

Wat bieden wij je?

Een prettige werkomgeving met fijne collega’s.

Het totale minimum jaarsalaris voor de index is 23.590,55 euro.

Maaltijdcheque t.w.v. 7 euro, fietsvergoeding, gratis ziekenhuisverzekering.

Er kan tot 9 jaar relevante professionele ervaring in de particuliere sector en zelfstandigen worden overwogen.

Er wordt een wervingsreservefonds opgericht dat 2 jaar geldig is.https://www.administratieve-medewerker.be/2020/06/administratief-medewerker.html

By

Poetsvrouw

juli 9, 2020 | Banen en opleidingen | Geen reacties

Poetshulp thuiszorg Bree

Functie

Als poetsvrouw of schoonmaakster ben je verantwoordelijk voor het wekelijks schoonmaken van het huis (stof verwijderen, stofzuigen, dweilen, schuren …). Naast schoonmaken, kunt u ook thuis schoonmaken (kleren wassen, strijken …) als huishoudhulp, waardoor u een onmisbaar onderdeel wordt van het huis van uw klanten.

Aanbod

Contract van 20, 24 of 28 uur per week

Werk bij een betrouwbare werkgever en heb meer dan 60 jaar ervaring in de zorg.

Werk bij u in de buurt op een gezinsvriendelijke tijd, zonder avonden of weekends.

We garanderen persoonlijke begeleiding en gratis training op de werkvloer.

Ons human resources-team zorgt voor een correcte en stipte vergoeding en ondersteuning.

Overige: Op basis van maaltijdcheques voor geleverde diensten, eindejaarsuitkering, kilometervergoeding en hospitalisatieverzekering na 1 jaar dienst.

Jouw profiel

Je spreekt vloeiend Nederlands.

Je moet voorzichtig, punctueel en zelfstandig werken.

U kunt beter uw eigen auto en bijbehorend rijbewijs bezitten.

Er is geen diploma vereist.

Ongeacht uw leeftijd, geslacht en stamboom, u wordt aangenomen op basis van uw bekwaamheid.

Houd je aan regels en afspraken, focus op resultaten, plan (= organisatie), leervermogen, in staat zijn om contact te leggen, klantgericht te zijn, samen te werken als hecht team, zelfstandig te werken, creatief te denken (creativiteit), accuraat en sexy te zijn, en te kunnen hanteren Stress, in staat om zich aan te passen aan veranderende omgeving (flexibiliteit)

Maak vloeren en meubels schoon, onderhoud en bewaar kleding en ander textiel (wassen, naaien, strijken, enz.), Verwissel lakens en dek bedden, informeer klanten over meubels, schade aan elektrische apparaten en mogelijke reparaties, reiniging: verwijder vlekken van (vast) tapijt ( Handmatig, mechanisch), reinigen: slijpramen, reinigen: tinproducten, zilverwerk, … reinigen en polijsten, reinigen: schrobben van parketvloeren en meubelen, onderhoud en opslag van reinigingsapparatuur, bewaken productinventaris, afwassen en opbergkommen En het schoonmaken van keukens en sanitair, het afstoffen van vloeren, tapijten, meubels en items

Geen specifieke studievereisten

https://www.jobinhoreca.com/job/q/poetsvrouw.html

By

Hulpkok te Sijsele

mei 18, 2020 | Banen en opleidingen | Geen reacties

Hulpkok te Sijsele – 25h / week

Functie

Voor een consument van umami catering te sijsele zijn we op zoek naar een gemotiveerde hulpkok. Heb jij alreeds ervaring als hulpkok? ligt jouw overgave in de keuken? wil je doorgroeien op temijn?

Solliciteer dan snel voor deze vacature!

Aanbod

-je komt terecht in een tof team -je ontvangt een marktconform loon

-je ontvangt een vast overeenkomst na een geslaagde interimperiode jouw profiel

-je spreekt goed nederlands -je bent flexibel en vacant in het weekeinde

-je hebt ervaring als hulpkok de gerechten opmaken om op te helpen ( presentatie, samenvoeging, afbouw,. . . ), lichaam en vis voorbereiden ( opruiming, afsnijden, opbinden, omwikkelen,. . . ), de ingrediënten doseren en mengen, de activiteiten van een team coördineren, de werkpost en het keukenuitrusting verzorgd en opruiming, groenten en fruit wassen en opruiming, het werkblad en het keukenuitrusting toebereiding toestellen wetten ( ovens, kookplaten,. . . ), menu’s calculeren recepten creëren of aangepast ( samenvoeging, nieuwe proeven,. . . ), de goederenvoorraad volgt, tekorten geconstateerd bestellingen geplaatst, lichaam, vis, groenten,. . .

Zieden of opwarmen, de toebereiding en de produktie van gerechten superviseren narekenen of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast, de koophandel ontvangen en narekenen de koophandel opslaan in een koelkamer of voorraadkamer

3de graad bxe8ta secundair onderwijsinstelling ( tso3 )

https://www.nieuwejobs.com/job/q/hulpkok.html

By

Keukenpersoneel vacatures

mei 5, 2020 | Banen en opleidingen | Geen reacties

Kok

Accent Gent Food diensten Oost-Vlaanderen 9000 gent

Functie

Wij zijn op zoek naar een kok met ervaring. Je bent stipt keurig je bent zeer gemotiveerd en hebt de toewijding van het zieden echt in je zitten.

Aanbod

Full time job goede verloning werken in een tof team

Jouw profiel

Voor een mooie zaak in het gentse zijn wij op zoek naar een full-time kok. Je beschikt over een koksdiploma. Je hebt al een aantal jaren ervaring je werkt 5 dagen zondag thuis. Je werk in service coupé.

De aanmaken van de gerechten superviseren het dressuur en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of nakijken, het begroting van de keuken opvolgen ( omzet, liefdesbetrekking, afdrukmarge,. . . ), de programma van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte levendigheid en de duur van de voorbereidingen, de voorraad opvolgen, tekorten geconstateerd bestellingen geplaatst, recepten opstellen voor de gerechten ( ingrediënten, portie, eerbewijs,. . . ), gerechten fantaseren op onderstel van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar begroting,. . . , het opvolgen van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid nakijken, leveranciers of dienstverleners uitkiezen afdingen over contractvoorwaarden de geleverde instituten of producten nakijken, menu’s opstellen de tarieven voor gerechten opstellen, personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de sociale groep eigenmaken, de activiteiten van het personeel nakijken, de voedingsmiddelen nakijken op versheid en aanmaken uitharden nuttigen voor de hygiënische dienst

3de graad generaal vormend secundair opleiding ( aso3 )

https://www.vindazo.be/keywords/keukenpersoneel.html

By

Een cv is een overzichtelijke weergave van je ervaringen en vaardigheden. Er zijn verschillende type cv’s. Zoals een chronologische cv, functioneel cv of een semi-functioneel cv.

1. Chronologisch cv
Een chronologisch cv komt het meeste voor. In een chronologische cv vindt een rangschikking op datum plaats van rubrieken zoals beroepservaringen of opleidingen. Hierbij kan je kiezen of je eerst je meest recente opleiding weergeeft en als laatste je eerste opleiding toont, of juist net andersom.

Voordelen

  • Dit type cv is eenvoudig leesbaar en makkelijk op te stellen.
  • Daarnaast komt het format van je cv veel overeen met de manier waarop sollicitatieformulieren van een bedrijf is opgesteld.

Nadelen

  • In dit type cv heb je weinig plek om extra nadruk te leggen op bepaalde vaardigheden.
  • Als je weinig beroepservaring hebt of je cv gaten bevat, dan valt dit onmiddellijk op.

2. Het functioneel cv
Een functioneel cv bestaat uit de rubrieken ervaring, kennis en competentie per domein en specifieke kenmerken. Alle weergegeven informatie dient gerelateerd te zijn aan de vereisten van de job waarvoor je solliciteert.

Voordeel

  • In een functioneel cv kan je je kwalificaties en vaardigheden beter benadrukken. Hierdoor kun je meer inspelen op de behoeften van de werkgever.

Nadeel

  • Helaas vragen werkgevers vaak toch nog om ook een extra sollicitatieformulier in te vullen. Dit sollicitatieformulier heeft meestal een format dat meer overeenkomt met een chronologisch cv.

3. Het semi-functioneel cv
Het semi-functioneel cv bundelt de voordelen van het chronologisch en functioneel cv. Dit type cv komt het meest volledig over bij de werkgever. Hierin krijgt de werkgever precieze informatie over de uitgeoefende functies, de plaats en het tijdstip. Door deze schrijfwijze kan je je prestaties aanpassen aan het verwachtingspatroon van de werkgever.

Automatisch matchen en screenen
Iedereen die solliciteert wil de beste en meest opvallende cv hebben. Hiervoor is een overzichtelijk, beknopt cv met exact de juiste zoekwoorden erin een pre. Naarmate een cv meer en betere zoekwoorden bevat, zal deze via een automatisch algoritme een hogere match krijgen en zal je daardoor sneller geselecteerd worden voor een sollicitatiegesprek. Om de match te vergroten gebruiken mensen vaak uitgebreide cv’s. Helaas is een te uitgebreide cv vaak slechter leesbaar. Echter is een beknopte cv vaak niet aantrekkelijk, waardoor een match uitblijft.

Kortom, om te zorgen dat jouw cv het beste matcht is het belangrijk om het mechanisme zo in te stellen, dat het mechanisme met een enkel zoekwoord semantiek uitbreidt en automatisch selecteert. Helaas heeft dit mechanisme soms wel een nadeel. Zo worden mensen op deze nieuwe manier gelijkwaardig verdeeld in bepaalde categorieën. Dit kan verre van idealiter zijn voor bepaalde knelpuntberoepen.

Nog meer tips voor werkzoekenden op Vindazo: ontslagbrief opstellen, motivatiebrief voorbeeld, curriculum vitae voorbeeld

https://www.dergatsjev.be/2019/01/hoe-stel-ik-mijn-cv-op-3-type-cvs-drie.html

By
Linkzoekertjes

Wil je binnenkort aan een horeca opleiding beginnen? Dat is een uitstekende keuze! Dan weet je zeker dat je na het afronden van je studie een flexibele baan kunt verwachten met uitdaging, verantwoordelijkheid en afwisseling. Iedere dag ben je op zoek naar een nieuw avontuur. En de instelling waar je een van de horeca opleidingen kunt beginnen? Bij Linnartz Opleidingengroep natuurlijk! Dan weet jij zeker dat je zeker bent van een baan later. Dus een afwisselende baan, een leuke studie én baangarantie. Dat klinkt goed, nietwaar? Of je nu een cursus of een opleiding wilt volgen, in de horeca vind je gegarandeerd de zekerheid waar jij later van profiteert.

Maak een keuze uit verschillende soorten horeca opleidingen

Bij Linnartz Opleidingengroep kan je kiezen uit verschillende soorten horeca opleidingen. Voor welke ga jij? Zie je jezelf later in een hotel werken, past een restaurant meer bij je of wil jij je specialiseren als sommelier? Het is helemaal aan jou! Ga je hart achterna en maak je dromen waar. Verdien later je geld met het werk dat je écht leuk vindt en kies voor een horeca cursus of opleiding van Linnartz Opleidingengroep. Wil jij meer informatie voordat jij je definitief inschrijft? Dat is goed te begrijpen. Neem contact op met de onderwijsinstelling en word een horeca-expert!

Kies voor een horeca cursus of opleiding die helemaal bij je past

Heb je precies de horeca cursus of opleiding gevonden die écht bij je past? Gefeliciteerd! Je bent een stap dichterbij een prachtige toekomst. Schrijf je eenvoudig in en begin zo snel mogelijk aan de opleiding. Weet je toch nog niet helemaal zeker welke van de horeca opleidingen je wilt kiezen? Schakel dan de hulp in van een studieadviseur. Samen met hem of haar bespreek je je wensen. Stap voor stap kom je op die manier achter je eigen voorkeuren. Voor welke studierichting je ook gaat, wanneer je kiest voor een opleiding in de richting van horeca, weet je zeker dat je het mooiste beroep ter wereld gaat uitvoeren.

By