Categorie: Banen en opleidingen

Home / Categorie: Banen en opleidingen

Werken zoeken

mei 5, 2021 | Banen en opleidingen | Geen reacties

werken zoeken


 

 

Dat is het motto van onze supercollega’s: zij laten werkzoekenden elke dag met voldoening het huis uit en helpen het bedrijf bij het vinden van de juiste persoon. Vandaag via vacatures.today. Werk zoeken betekent een vaste baan vinden zonder tussenpersonen en arbeidsbemiddelaars.

Verschillende tussenpersonen zullen je proberen te misleiden en je vertellen dat samenwerken met hen betekent dat je jezelf uitdaagt en ontwikkelt in een dynamische en vastberaden groep collega’s. Je komt terecht bij een van de toonaangevende human resources-bedrijven in België. Ze werden opnieuw verkozen tot “Werkgever van het jaar” omdat ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u in de beste omstandigheden werkt. Ze zijn er trots op. Ze weten dat dergelijke teksten nooit zullen worden gelezen. Als u wilt, vertrouw dan alstublieft dergelijke partijen. 

In onze ervaring zien we meer en meer mensen die ontevreden met dergelijke diensten. 

 • Heb je een bachelor- of masterdiploma? optimaal!
 • Hetzelfde geldt voor relevante ervaring in de dienstverlenende sector.
 • Voor ons gaat het vooral om wie je bent! Je hebt een grote “honger” naar de wereld van werk
 • Je hebt een onbedwingbaar doorzettingsvermogen, durf en ondernemersgeest
 • Je bent een echte doorzeter die voor betrouwbare resultaten kan zorgen
 • Je bent een vlotte communicator en een aanstekelijke optimist Je bent een groep dieren en door samen te werken met collega’s kun je hoog vliegen

Nog niet bepaald hoe goed het is om met ons samen te werken?  Ze vertellen je over hun… Zie op onze site een contactformulier. 

 

https://vacatures.today/werk-zoeken.html

By

HR / RECRUITER PORTRET

september 30, 2020 | Banen en opleidingen | Geen reacties

job consultants

Over ons onderzoek onder recruiters en HR IT-bedrijven

De moderne IT-markt is niet voorstelbaar zonder het werk van HR-specialisten en recruiters. Ontwikkelaars en andere professionals hebben echter vaak misvattingen over deze medewerkers. Wie zijn IT-HR en IT-recruiters, waarom hebben ze voor zo’n beroep gekozen, wat is hun mening over programmeurs, hoe ze hun vrije tijd besteden en welk advies kunnen coole ontwikkelaars geven om een ​​soulmate te vinden – ons team probeerde antwoorden te vinden op deze en andere vragen …

In september 2014 werd een online vragenlijst gelanceerd, die ingevuld zou kunnen worden door iedereen die te maken heeft met rekrutering of de HR-afdeling van IT-bedrijven. Merk op dat deze studie niet wetenschappelijk en niet representatief is, maar alleen de mening weerspiegelt van degenen die deze vragenlijst hebben ingevuld.

Het zal geen nieuws zijn dat de overgrote meerderheid van HR-managers en recruiters vrouwen zijn (91%). Bijna de helft van de respondenten combineert de taken van een HR-manager en een recruiter, meer dan een kwart van de respondenten zijn interne recruiters, ongeveer 15% zijn externe recruiters en freelancers en 11% van degenen die hun taken uitsluitend als HR-specialist uitoefenen.

Meer dan de helft van alle specialisten is in de leeftijdscategorie van 24 tot 30 jaar. Over het algemeen kunnen we stellen dat vertegenwoordigers van ons beroep jong en in hun beste vorm zijn (94% van de respondenten is nu tussen 18 en 36 jaar oud):

Zowel beginners als ervaren IT-HR & recruiters namen deel aan het onderzoek. We kregen de volgende verdeling op basis van het aantal jaren ervaring in de IT-industrie:

De overgrote meerderheid van recruiters en HR heeft een humanitaire opleiding genoten en slechts 11% van de ondervraagden heeft een technische opleiding genoten – programmeren, toegepaste wiskunde, informatiebeveiliging. En al deze IT-HR’s zijn geen mannen, zoals je zou verwachten, maar vrouwen. Bij de geesteswetenschappen staan ​​psychologen (34%) op de eerste plaats, gevolgd door managers (15%), filologen (13%), economen (9%), docenten (7%), HR-specialisten (6%) en sociologen (5 %).

Maar in de kinderjaren droomden toekomstige HR-managers en recruiters vooral van beroepen die verband hielden met communicatie, interactie en mensen helpen (50%). Hiervan wilde 30% arts en docent worden. Vervolgens zijn er, in termen van het aantal toonaangevende beroepen, creatieve specialiteiten (ballerina, actrice, zangeres, ontwerper, kunstenaar) – iets meer dan 20%. De overige 30% bestaat uit verschillende richtingen en genres: van presidenten en directeuren tot stewardessen en verkopers; van bandieten en onderzoekers tot advocaten en advocaten.

Interessant genoeg bleken mannen pragmatischer te zijn in termen van de aspiraties van kinderen – ze werden aangetrokken door onderzoeksberoepen als archeoloog, microbioloog en paleontoloog.

Slechts 20% van de werkende IT-recruiters en HR deed zijn eerste ervaring op in IT-bedrijven en nog eens 8% kwam naar de branche met ervaring in HR-management. De rest van de meisjes en jongens kwam uit een grote verscheidenheid aan gebieden: onderwijs en vertaling (20%), verkoop, marketing en PR (18%), economie, financiën en administratie (13%), maar ook bouw, geneeskunde, toerisme, logistiek, recht en zelfs showbusiness.

Onder de redenen die hebben geleid tot de opkomst op het gebied van informatietechnologie, noemt ongeveer 40% van alle respondenten interesse in de IT-industrie zelf en IT-specialisten, de vooruitzichten van dit gebied, de dynamiek van het werk en de mogelijkheid van voortdurende ontwikkeling.

Een aanzienlijk percentage van de mensen (30%) merkte op dat ze de specificiteit van het HR / recruiter-beroep, de mogelijkheid om te werken en met mensen te communiceren, zeer waarderen. Voor een aanzienlijk aantal specialisten (17%) was de overgang naar de IT-sfeer een ongeluk (hoewel dit cijfer te verwaarlozen is voor mensen van wie de eerste ervaring met IT was). Afzonderlijk zou ik willen opmerken dat de factor “goed inkomen” slechts door 5% van de respondenten werd genoemd en altijd in combinatie met aanvullende argumenten “interessante sfeer”, “de mogelijkheid om met mensen te werken”, “dynamiek van het werk”, enz.

Vervolgens vroegen we HR-managers en recruiters naar hun eerste indrukken van een ontmoeting met IT-specialisten. Het was interessant om te analyseren wat het was en wat het nu is. Over het algemeen kunnen indrukken worden onderverdeeld in 3 categorieën: positief of negatief emotioneel gekleurd en neutraal, niet-emotioneel oordeel.

Op de vraag “Wat vind je er nu van?” De antwoorden waren als volgt verdeeld: positief – 63%, neutraal – 31%, negatief 6%. (in het laatste geval werd het argument “verwend” toegevoegd aan de vorige argumenten).

Een andere bevestiging dat IT-HR / recruiters hun werk doen en hun omgeving erg waarderen, is het feit dat 95% van de specialisten niet alleen vrienden-programmeurs en technische specialisten heeft, maar dat zij de overgrote meerderheid zijn.

Wat is het geheim van een succesvolle benadering van IT-professionals? Volgens HR-s ligt het in de informaliteit en eenvoud van communicatie met programmeurs, een individuele benadering en respect voor iedereen, geletterdheid, oprechtheid, openheid en eerlijkheid, evenals een begrip van technologie op zijn minst op een oppervlakkig niveau. Het is erg belangrijk om naar een specialist te luisteren en allereerst zijn interesses en behoeften te begrijpen.

Nou, vergeet niet de faalveilige tool – “liefde en oprechte interesse in hen.”

En het is ook heel belangrijk “niet te vertragen. IT-specialisten denken snel na en vinden het niet prettig als anderen vertragen “

Bovenal waarderen HR-managers en recruiters ideologie (passie voor het vak en streven naar ontwikkeling), leervermogen, verantwoordelijkheid, proactiviteit en initiatief, verlangen en vermogen om in een team te werken, flexibiliteit van denken bij IT-kandidaten

Vaak komen programmeurs naar ons met een verzoek om hen te helpen meisjes te vinden. Waarom is dat? Blijkbaar om te lachen, of omdat ze in HR-managers en recruiters de laatste hoop zien op verlossing van verveling en trotse eenzaamheid. Daarom hebben we besloten om dit sentimentele item aan de vragenlijst toe te voegen.

Het bleek dat de meeste deelnemers aan het onderzoek hier geen probleem in zagen (9%) of helemaal niet wilden antwoorden (13%). We kunnen onszelf toestaan ​​dit te interpreteren als advies om te ontspannen, van jezelf te houden en voor ons plezier te leven – alles heeft zijn tijd. Maar 6% van de respondenten gelooft dat liefdesaffaires zich het beste kunnen ontwikkelen bij HR-managers en recruiters. Nog een interessant feit: bijna elke tiende HR-manager of recruiter vindt dat een IT-specialist een hobby moet vinden. Het kan ofwel onschadelijk zijn: cursussen vreemde talen, fotografie, tekenen of gitaar spelen, of een die fysieke inspanning vereist: een sportschool, dansen, bergbeklimmen, fietstochten, fietsen, enz. Nou, in het algemeen: “… laat je dan meeslepen en lach meer. “

Dus, beste IT-specialist, als je dit artikel leest, onthoud dan dat 35% van de HR-managers en recruiters je adviseert om je werkplek te verlaten en rond te kijken. Geloof in jezelf en wees volhardend (14%), wees eenvoudig en onthoud dat het meisje geen programmeur is (13%), ze begrijpt je technische grappen misschien niet. En vergeet sociale netwerken niet, want 3% van de respondenten gelooft dat ze u kunnen helpen. Het belangrijkste is om te handelen: “Zoeken naar meer: ​​=) U kunt zoveel tips over DOU lezen als u wilt. Het belangrijkste is om uit te gaan en te proberen, deel te nemen aan allerlei evenementen, een grote kring mensen te leren kennen en zeker geluk te hebben “

talent management

https://www.globalrecruitment.info/

By

Administratief medewerker

juli 23, 2020 | Banen en opleidingen | Geen reacties

administratief medewerker

Administratief medewerker

Jouw verantwoordelijkheid

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering, het beheer en de opvolging van het algemene en specifieke beheer van het ruimte- en vergunningsteam.

Je ondersteunt de ruimte en staat teamleiders en beleidsexperts toe in het ruimte- en vergunningsteam.

staat

Houd een middelbare schooldiploma of gelijkwaardig.

Rijbewijs B.

Selectieproces succesvol afgerond (schriftelijk en mondeling gedeelte).

Wat bieden wij je?

Een prettige werkomgeving met fijne collega’s.

Het totale minimum jaarsalaris voor de index is 23.590,55 euro.

Maaltijdcheque t.w.v. 7 euro, fietsvergoeding, gratis ziekenhuisverzekering.

Er kan tot 9 jaar relevante professionele ervaring in de particuliere sector en zelfstandigen worden overwogen.

Er wordt een wervingsreservefonds opgericht dat 2 jaar geldig is.https://www.administratieve-medewerker.be/2020/06/administratief-medewerker.html

By

Poetsvrouw

juli 9, 2020 | Banen en opleidingen | Geen reacties

Poetshulp thuiszorg Bree

Functie

Als poetsvrouw of schoonmaakster ben je verantwoordelijk voor het wekelijks schoonmaken van het huis (stof verwijderen, stofzuigen, dweilen, schuren …). Naast schoonmaken, kunt u ook thuis schoonmaken (kleren wassen, strijken …) als huishoudhulp, waardoor u een onmisbaar onderdeel wordt van het huis van uw klanten.

Aanbod

Contract van 20, 24 of 28 uur per week

Werk bij een betrouwbare werkgever en heb meer dan 60 jaar ervaring in de zorg.

Werk bij u in de buurt op een gezinsvriendelijke tijd, zonder avonden of weekends.

We garanderen persoonlijke begeleiding en gratis training op de werkvloer.

Ons human resources-team zorgt voor een correcte en stipte vergoeding en ondersteuning.

Overige: Op basis van maaltijdcheques voor geleverde diensten, eindejaarsuitkering, kilometervergoeding en hospitalisatieverzekering na 1 jaar dienst.

Jouw profiel

Je spreekt vloeiend Nederlands.

Je moet voorzichtig, punctueel en zelfstandig werken.

U kunt beter uw eigen auto en bijbehorend rijbewijs bezitten.

Er is geen diploma vereist.

Ongeacht uw leeftijd, geslacht en stamboom, u wordt aangenomen op basis van uw bekwaamheid.

Houd je aan regels en afspraken, focus op resultaten, plan (= organisatie), leervermogen, in staat zijn om contact te leggen, klantgericht te zijn, samen te werken als hecht team, zelfstandig te werken, creatief te denken (creativiteit), accuraat en sexy te zijn, en te kunnen hanteren Stress, in staat om zich aan te passen aan veranderende omgeving (flexibiliteit)

Maak vloeren en meubels schoon, onderhoud en bewaar kleding en ander textiel (wassen, naaien, strijken, enz.), Verwissel lakens en dek bedden, informeer klanten over meubels, schade aan elektrische apparaten en mogelijke reparaties, reiniging: verwijder vlekken van (vast) tapijt ( Handmatig, mechanisch), reinigen: slijpramen, reinigen: tinproducten, zilverwerk, … reinigen en polijsten, reinigen: schrobben van parketvloeren en meubelen, onderhoud en opslag van reinigingsapparatuur, bewaken productinventaris, afwassen en opbergkommen En het schoonmaken van keukens en sanitair, het afstoffen van vloeren, tapijten, meubels en items

Geen specifieke studievereisten

https://www.jobinhoreca.com/job/q/poetsvrouw.html

By

Hulpkok te Sijsele

mei 18, 2020 | Banen en opleidingen | Geen reacties

Hulpkok te Sijsele – 25h / week

Functie

Voor een consument van umami catering te sijsele zijn we op zoek naar een gemotiveerde hulpkok. Heb jij alreeds ervaring als hulpkok? ligt jouw overgave in de keuken? wil je doorgroeien op temijn?

Solliciteer dan snel voor deze vacature!

Aanbod

-je komt terecht in een tof team -je ontvangt een marktconform loon

-je ontvangt een vast overeenkomst na een geslaagde interimperiode jouw profiel

-je spreekt goed nederlands -je bent flexibel en vacant in het weekeinde

-je hebt ervaring als hulpkok de gerechten opmaken om op te helpen ( presentatie, samenvoeging, afbouw,. . . ), lichaam en vis voorbereiden ( opruiming, afsnijden, opbinden, omwikkelen,. . . ), de ingrediënten doseren en mengen, de activiteiten van een team coördineren, de werkpost en het keukenuitrusting verzorgd en opruiming, groenten en fruit wassen en opruiming, het werkblad en het keukenuitrusting toebereiding toestellen wetten ( ovens, kookplaten,. . . ), menu’s calculeren recepten creëren of aangepast ( samenvoeging, nieuwe proeven,. . . ), de goederenvoorraad volgt, tekorten geconstateerd bestellingen geplaatst, lichaam, vis, groenten,. . .

Zieden of opwarmen, de toebereiding en de produktie van gerechten superviseren narekenen of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast, de koophandel ontvangen en narekenen de koophandel opslaan in een koelkamer of voorraadkamer

3de graad bxe8ta secundair onderwijsinstelling ( tso3 )

https://www.nieuwejobs.com/job/q/hulpkok.html

By

Keukenpersoneel vacatures

mei 5, 2020 | Banen en opleidingen | Geen reacties

Kok

Accent Gent Food diensten Oost-Vlaanderen 9000 gent

Functie

Wij zijn op zoek naar een kok met ervaring. Je bent stipt keurig je bent zeer gemotiveerd en hebt de toewijding van het zieden echt in je zitten.

Aanbod

Full time job goede verloning werken in een tof team

Jouw profiel

Voor een mooie zaak in het gentse zijn wij op zoek naar een full-time kok. Je beschikt over een koksdiploma. Je hebt al een aantal jaren ervaring je werkt 5 dagen zondag thuis. Je werk in service coupé.

De aanmaken van de gerechten superviseren het dressuur en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of nakijken, het begroting van de keuken opvolgen ( omzet, liefdesbetrekking, afdrukmarge,. . . ), de programma van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte levendigheid en de duur van de voorbereidingen, de voorraad opvolgen, tekorten geconstateerd bestellingen geplaatst, recepten opstellen voor de gerechten ( ingrediënten, portie, eerbewijs,. . . ), gerechten fantaseren op onderstel van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar begroting,. . . , het opvolgen van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid nakijken, leveranciers of dienstverleners uitkiezen afdingen over contractvoorwaarden de geleverde instituten of producten nakijken, menu’s opstellen de tarieven voor gerechten opstellen, personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de sociale groep eigenmaken, de activiteiten van het personeel nakijken, de voedingsmiddelen nakijken op versheid en aanmaken uitharden nuttigen voor de hygiënische dienst

3de graad generaal vormend secundair opleiding ( aso3 )

https://www.vindazo.be/keywords/keukenpersoneel.html

By

Een cv is een overzichtelijke weergave van je ervaringen en vaardigheden. Er zijn verschillende type cv’s. Zoals een chronologische cv, functioneel cv of een semi-functioneel cv.

1. Chronologisch cv
Een chronologisch cv komt het meeste voor. In een chronologische cv vindt een rangschikking op datum plaats van rubrieken zoals beroepservaringen of opleidingen. Hierbij kan je kiezen of je eerst je meest recente opleiding weergeeft en als laatste je eerste opleiding toont, of juist net andersom.

Voordelen

 • Dit type cv is eenvoudig leesbaar en makkelijk op te stellen.
 • Daarnaast komt het format van je cv veel overeen met de manier waarop sollicitatieformulieren van een bedrijf is opgesteld.

Nadelen

 • In dit type cv heb je weinig plek om extra nadruk te leggen op bepaalde vaardigheden.
 • Als je weinig beroepservaring hebt of je cv gaten bevat, dan valt dit onmiddellijk op.

2. Het functioneel cv
Een functioneel cv bestaat uit de rubrieken ervaring, kennis en competentie per domein en specifieke kenmerken. Alle weergegeven informatie dient gerelateerd te zijn aan de vereisten van de job waarvoor je solliciteert.

Voordeel

 • In een functioneel cv kan je je kwalificaties en vaardigheden beter benadrukken. Hierdoor kun je meer inspelen op de behoeften van de werkgever.

Nadeel

 • Helaas vragen werkgevers vaak toch nog om ook een extra sollicitatieformulier in te vullen. Dit sollicitatieformulier heeft meestal een format dat meer overeenkomt met een chronologisch cv.

3. Het semi-functioneel cv
Het semi-functioneel cv bundelt de voordelen van het chronologisch en functioneel cv. Dit type cv komt het meest volledig over bij de werkgever. Hierin krijgt de werkgever precieze informatie over de uitgeoefende functies, de plaats en het tijdstip. Door deze schrijfwijze kan je je prestaties aanpassen aan het verwachtingspatroon van de werkgever.

Automatisch matchen en screenen
Iedereen die solliciteert wil de beste en meest opvallende cv hebben. Hiervoor is een overzichtelijk, beknopt cv met exact de juiste zoekwoorden erin een pre. Naarmate een cv meer en betere zoekwoorden bevat, zal deze via een automatisch algoritme een hogere match krijgen en zal je daardoor sneller geselecteerd worden voor een sollicitatiegesprek. Om de match te vergroten gebruiken mensen vaak uitgebreide cv’s. Helaas is een te uitgebreide cv vaak slechter leesbaar. Echter is een beknopte cv vaak niet aantrekkelijk, waardoor een match uitblijft.

Kortom, om te zorgen dat jouw cv het beste matcht is het belangrijk om het mechanisme zo in te stellen, dat het mechanisme met een enkel zoekwoord semantiek uitbreidt en automatisch selecteert. Helaas heeft dit mechanisme soms wel een nadeel. Zo worden mensen op deze nieuwe manier gelijkwaardig verdeeld in bepaalde categorieën. Dit kan verre van idealiter zijn voor bepaalde knelpuntberoepen.

Nog meer tips voor werkzoekenden op Vindazo: ontslagbrief opstellen, motivatiebrief voorbeeld, curriculum vitae voorbeeld

https://www.dergatsjev.be/2019/01/hoe-stel-ik-mijn-cv-op-3-type-cvs-drie.html

By
Linkzoekertjes

Wil je binnenkort aan een horeca opleiding beginnen? Dat is een uitstekende keuze! Dan weet je zeker dat je na het afronden van je studie een flexibele baan kunt verwachten met uitdaging, verantwoordelijkheid en afwisseling. Iedere dag ben je op zoek naar een nieuw avontuur. En de instelling waar je een van de horeca opleidingen kunt beginnen? Bij Linnartz Opleidingengroep natuurlijk! Dan weet jij zeker dat je zeker bent van een baan later. Dus een afwisselende baan, een leuke studie én baangarantie. Dat klinkt goed, nietwaar? Of je nu een cursus of een opleiding wilt volgen, in de horeca vind je gegarandeerd de zekerheid waar jij later van profiteert.

Maak een keuze uit verschillende soorten horeca opleidingen

Bij Linnartz Opleidingengroep kan je kiezen uit verschillende soorten horeca opleidingen. Voor welke ga jij? Zie je jezelf later in een hotel werken, past een restaurant meer bij je of wil jij je specialiseren als sommelier? Het is helemaal aan jou! Ga je hart achterna en maak je dromen waar. Verdien later je geld met het werk dat je écht leuk vindt en kies voor een horeca cursus of opleiding van Linnartz Opleidingengroep. Wil jij meer informatie voordat jij je definitief inschrijft? Dat is goed te begrijpen. Neem contact op met de onderwijsinstelling en word een horeca-expert!

Kies voor een horeca cursus of opleiding die helemaal bij je past

Heb je precies de horeca cursus of opleiding gevonden die écht bij je past? Gefeliciteerd! Je bent een stap dichterbij een prachtige toekomst. Schrijf je eenvoudig in en begin zo snel mogelijk aan de opleiding. Weet je toch nog niet helemaal zeker welke van de horeca opleidingen je wilt kiezen? Schakel dan de hulp in van een studieadviseur. Samen met hem of haar bespreek je je wensen. Stap voor stap kom je op die manier achter je eigen voorkeuren. Voor welke studierichting je ook gaat, wanneer je kiest voor een opleiding in de richting van horeca, weet je zeker dat je het mooiste beroep ter wereld gaat uitvoeren.

By