Categorie: Beauty en verzorging

Home / Categorie: Beauty en verzorging

Botox is voor iedereen

september 5, 2016 | Beauty en verzorging | Geen reacties

Linkzoekertjes

Als er wordt gepraat over botox wordt er al snel gedacht aan een “nep uiterlijk´ met opgespoten lippen en strakgetrokken gezichten. Ook denken veel mensen dat botox alleen maar word gedaan en toegankelijk is voor mensen met veel geld zoals beroemdheden. Dit stereotype beeld van botox is echter niet altijd op zijn plaats. Een groot deel van de botox behandelingen resulteren in een fris en jeugdig uiterlijk dat natuurlijk oogt. Mensen met hele kleine lippen of met diepe rimpels kunnen een verkeerd zelfbeeld creëren waardoor elk sociaalcontact geen lust meer is maar een last. Na een botox behandeling voelen deze mensen zich weer een stuk fijner en zelfverzekerder waardoor het dagelijks sociaal contact niet meer als iets vervelends word gezien, dit heeft ook een positief effect op professioneel gebied.

Botox behandelingen dienen niet alleen maar om het uiterlijk te verbeteren maar kan ook hinderende aandoeningen verhelpen. Hoofdpijn is een veelvoorkomende pijn die in sommige gevallen langdurig kan standhouden. Migraine en spierspanningshoofdpijn zijn voorbeelden van hoofdpijn die voor langere tijd duren en soms niet te verhelpen zijn met pijnstillers of andere medicatie. Een rimpelbehandeling die van korte duur is kan hier al een einde aan maken. Er worden slechts een aantal injecties botox geplaats waardoor de hoofdpijn aanzienlijk verlicht zal worden.

Het idee dat botox alleen toegankelijk is voor mensen met veel geld is niet waar. Iedereen kan last hebben van de boven genoemde mankementen. Iedereen kan deze mankementen ook laten behandelen, en dit gebeurt ook. Dit ook af te zien aan de prijzen van de behandelingen, die vaak minder hoog zijn dan dat iedereen verwacht. Voor minder dan 100 euro ben je al af van je kraaienpoten of is die verdraaide hoofdpijn aanzienlijke verlicht of weg. De prijs/kwaliteit verhouding is niet meer dan reel aangezien het een eenmalige investering is en het profijt van de behandeling onbetaalbaar is!

Voor meer info : http://faceland.nl/

By

De verdwijning

maart 19, 2015 | Beauty en verzorging | Geen reacties

Linkzoekertjes

Als een wereldleider een tijdje niet ten tonele verschijnt dan gunst het in de media direct al van de geruchten. Afgelopen week werd in de media druk gespeculeerd over de Russische president Vladimir Poetin die al meer dan een week zijn gezicht niet in het openbaar had laten zien. Was Poetin misschien vader geworden en daarom met vaderschapsverlof of heeft de Russische leider misschien gezondheidsproblemen? Andere media speculeerden druk over mogelijke cosmetische ingrepen bij  Poetin. Was Vladimir Poetin misschien bij Botox Amsterdam dan wel bij Botox Rotterdam geweest en kon hij zich hierdoor even niet in het openbaar begeven? 

Een heel ander scenario lijkt veel aannemelijker want binnen Rusland lijkt momenteel een interne machtsstrijd gaande te zijn. Eind februari werd oppositieleider Boris Nemtsov in koele bloeden neergeschoten vlakbij het Kremlin. Hoewel er vijf verdachten zijn opgepakt is de oppositie ervan overtuigd dat Poetin zelf verantwoordelijk is voor de moord op Nemtsov. Dezelfde mensen zijn er ook van overtuigd dat Poetins verdwijning dan ook wel eens te maken zou kunnen hebben met een machtsstrijd binnen het Kremlin, na de moord op Nemtsov. Voor de buitenwereld lijkt het er vaak erg op dat Poetin met ijzeren hand Rusland in zijn greep heeft en als een soort dictator over het land regeert maar in werkelijkheid is er een grote groep van oligarchen met veel macht en invloed.

De komende tijd zal moeten blijken hoe de situatie in Rusland nu precies is. De spanning tussen Rusland en het westen is namelijk door alle conflicten in het oosten van Europa weer flink opgelopen.  Het is een publiek geheim dat Poetin streeft naar een groot en machtig Rusland. Mocht hij in zijn pogingen om dit te bereiken een NAVO land binnenvallen dan zijn waarschijnlijk de rapen gaar want dat betekent oorlog. Laten we hopen dat het allemaal niet zo’n vaart zal lopen.

Voor meer info : http://injectableklinieken.nl

By