Categorie: Bedrijven

Home / Categorie: Bedrijven

VPD biedt u de beste transport diensten!

september 23, 2019 | Bedrijven | Geen reacties

Linkzoekertjes

Bent u opzoek naar een bedrijf voor uw distributie diensten? VPD kan u daarbij goed van dienst zijn! Transport VPD verzorgt uw dagelijkse afhalingen en leveringen over heel België en Luxemburg dankzij een efficiënte 24-uur service. Al de chauffeurs vertegenwoordigen uw bedrijf en zijn dus beleefd, behulpzaam en correct. Aangezien VDP met eigen chauffeurs en vrachtwagens werken bieden ze in alle opzichten uitstekende kwaliteitszorg en kwaliteitszekerheid. Er zijn vele voordelen van de diensten van VPD. Ze hebben dagelijkse of geplande afhalingen van uw zendingen. De sortering gebeurt in het magazijn in Lembeek. De verdeling bij uw klanten gebeurt op de volgende werkdag. Ook maken ze gebruik van Tracking & Tracing, op die manier kunt u de leveringen volgen. De distributiewagens zijn van diverse types met ladingcapaciteiten van 1 tot 28 ton, steeds uitgerust met laadklep. VPD biedt optimale bereikbaarheid van de wagens, gsm en online boordcomputers. Dit allemaal garanderen efficiënte dienstverlening door ervaren en getrainde chauffeurs, wat leidt tot sterk beperkt schaderisico.

Naast distributie diensten, verleent VPD ook logistiek diensten. VPD heeft door z’n jarenlange ervaring in de branche de nodige kennis en middelen om het transport van uw goederen efficiënt en professioneel af te handelen. Ze hebben onder andere een high-end informatiesysteem, waarmee informatie fouten vrijwel worden vermeden. VPD heeft ook doorgedreven organisatietools in dienst. Dynamiek en flexibiliteit staat garant bij VPD. Dankzij de getrainde en vriendelijke medewerkers van VPD bent u er zeker van dat uw bedrijf op de juiste manier wordt gerepresenteerd. Dankzij de grote vloot die VPD in gebruik heeft u geen limiet in uw verzendingen. Ook maakt VPD gebruik van last mile delivery. Last mile delivery is de laatste fase van het bezorgen van bestelde producten. Zodra de bestelling van het depot vertrekt tot aan de levering bij de eindklant noemen we dit Last mile delivery. Voldoende redenen om er zeker van te zijn dat VPD uw transportproject goed behandelt!

Voor meer info : https://www.vpd.eu/

By
Linkzoekertjes

Heeft u binnenkort een groot bouw project maar zoekt u nog een opslag, dan zijn de bouwcontainer van zelfbouwcontainers helemaal ideaal. Bouwcontainers kopen is niet altijd even makkelijk want het is vaak veel geld in een keer en dan maar hopen dat de kwaliteit goed is. In deze blog ga ik u uitleggen waarom de demontabele containers van zelfbouwcontainer de beste aankoop zijn.

Demontabel

Het eerste punt waarom zelfbouwcontainers ideaal zijn is, omdat zelfbouw containers binnen een kwartier in elkaar gezet zijn en wanneer ze niet meer nodig zijn kunnen ze makkelijk weer uit elkaar gehaald worden, dit zorgt ervoor dat er geen ruimte verloren gaat aan overbodige opslag plek. Ook is er geen gereedschap nodig om deze demontabele containers in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Dat is eerste reden waarom bouwcontainers kopen bij zelfbouwcontainer de beste optie is.

Verplaatsen

het verplaatsen van de bouwcontainers kan op verschillende manieren. De eerste manier is door de container uit elkaar te halen. Deze manier is vooral handig voor wanneer er gemanoeuvreerd moet worden door kleine gangen of ruimtes. De tweede manier voor het verplaatsen van de demontabele container is via de heftruckkokers van de container. Via de heftruck zou u de container kunnen verplaatsen zonder uit elkaar te halen. Ook wordt verticale verplaatsing dan makkelijker. De laatste manier om de demontabele containers te verplaatsen is via de hijsogen aan de bovenkant van de demontabele container, dit is vooral handig voor wanneer de container op een hoge hoogte moet worden gezet of wanneer de demontabele container ergens overheen moet worden gezet. Dit is tweede goede reden waarom bouwcontainers kopen bij zelfbouwcontainer de beste optie is.

Laagste prijs

Wanneer u een bouwcontainer kopen gaat speelt de prijs altijd mee want je hebt een budget voor een bouwproject een hoe meer je kan besparen op dingen zoals materiaal containers hoe meer je kan uitgaven aan het beste materiaal om mee te bouwen. Daarom zit u altijd goed met de laagste prijs garantie van zelfbouw container. Deze laagste prijs wordt mede mogelijk gemaakt door de transport methode we delen namelijk de kosten door het aantal klanten dat wij langs gaan op een dag zodat iedereen een beetje meebetaalt aan de transportkosten dit kan aardig wat schelen in de portemonnee. Ook raden wij altijd mensen aan om een paar extra handen te vragen bij de levering zodat zelfbouw container geen extra mensen hoeft mee te sturen. Daarentegen kunnen wij wel altijd extra mensen mee sturen.

Waar kan ik een bouwcontainer kopen?

Wilt u nu al een bouwcontainers kopen of bouwcontainers huren dan kunt u ons altijd even bellen via 085-0685590 of even mailen via info@zelfbouwcontainer.nl. dan kunnen wij een passende offerte voor uw maken die helemaal aansluit op uw behoeftes. U kunt natuurlijk altijd ook even langs komen voor meer advies bij een materiaalcontainer kopen. Ons adres is warmoeziersweg 20 in Bergschenhoek. u bent altijd welkom voor een heerlijk kop koffie en om even naar de containers te kijken en sommige opties.

Voor meer info : https://www.zelfbouwcontainer.nl/

By
Linkzoekertjes

Wanneer u op zoek bent naar een stoomketel, wilt u natuurlijk dat deze voldoet aan alle veiligheidsnormen en -eisen. Stoomketels worden steeds verder ontwikkeld om te kunnen voldoen aan eisen op het gebied van rationeel energieverbruik en milieu. In de afgelopen jaren heeft Novum nieuwe ketelseries ontwikkeld, welke gebaseerd zijn op het zogenaamde vuurgang-waterpijp principe. Hiermee voldoen deze ketels aan alle normen en eisen. Wanneer u op zoek bent naar een stoomketel, bent u hier dus op de juiste plek.

Welke stoomketel past het best bij u?

Heeft u een stoomketel nodig? Dan is het van belang dat u zich goed laat adviseren over welke stoomketel het beste bij uw situatie past. U heeft de keuze uit verschillende hoge- en lagedruk ketels. Een lagedruk stoomketel heeft altijd een maximale werkdruk lager dan 0,5 bar. Novum levert de Novumax LDen de Novumax LD-HR. Wanneer u denkt dat een hogedruk installatie een betere optie is, heeft u de keuze uit drie installaties: de Novumax HD, de Novumax HDE en de Novutherm HD-D. Heeft u een stoomketel aangeschaft, dan is het belangrijk om hier regelmatig onderhoud aan te laten verrichten. Hiervoor kunt u ook bij Novum terecht. Novum heeft een eigen servicedienst voor onderhoud, reparatie en inspecties aan cv- en stoominstallaties.

Neem voor het kopen van een stoomketel contact op met de specialisten

Bent u geïnteresseerd in een stoomketel van Novum? Voor meer informatie over de stoomketels neemt u contact op met de deskundige medewerkers. Zij staan u graag te woord en vertellen u alles over de mogelijkheden. Naast warmwaterketels en stoomketels produceert Novum ook diverse andere componenten voor stoominstallaties zoals stoomverdelers, spuitanken en ontgassers. Uw complete stoom-opwekkinginstallatie wordt door de vakmensen ontworpen en optimaal op elkaar afgestemd. Met jarenlange ervaring, kennis en oog voor de toekomst weet u zeker dat u voor kwaliteit kiest.

https://novum.nl/

By

Welke stoomketel schaft u aan?

februari 26, 2019 | Bedrijven | Geen reacties

Linkzoekertjes

Een stoomketel kan verzadigd stroom opwekken door ketelvoedingwater op te warmen. Novum beschikt over zowel hoge- als lagedrukketels. Bekijk het volledige assortiment aan stoomketels online en vind de stoomketel die past bij uw organisatie. Kiest u voor Novum? Dan kiest u voor milieuvriendelijke oplossingen en een bedrijf dat oog voor de toekomst heeft. Het team van Novum voorziet u graag van deskundig en persoonlijk advies. Maak gerust een afspraak en kom langs in Oss. Zodra u het contactformulier heeft ingevuld, wordt uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling genomen. Benieuwd welke projecten deze specialist onlangs gerealiseerd heeft? Breng dan een bezoek aan de website en laat u inspireren.

Een hogedruk of lagedruk stoomketel aanschaffen?

In principe zijn er twee verschillende soorten stoomketels, namelijk een lagedruk en hogedruk stoominstallatie. Een stoomketel die op lage druk werkt, heeft altijd maximaal een werkdruk die lager is dan 0,5 bar. Kiest u voor een lagedruk stoomketel, dan heeft u weer keuze uit diverse ketels. Welke ketel uiteindelijk het beste bij uw situatie past, hangt af van uw wensen en budget. Wat betreft de hogedruk stoomketels heeft u keuze uit drie soorten ketels. Zo heeft u keuze tussen een drietreks hogedrukstoomketel, een ketel die u kunt voorzien van een voedingwater-voorverwarmer en een ketel met een ruim gedimensioneerde vuurgang.

Jarenlang plezier van uw stoomketel

Wanneer u een stoomketel heeft aangeschaft, wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Daarom is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten verrichten. Ook hiervoor schakelt u de specialisten van Novum in. Door te kiezen voor de uitgebreide en nauwkeurige service van Novum weet u zeker dat u jarenlang onbezorgd gebruik maakt van uw nieuwe stoomketel. Beschikt u al over een stoominstallatie, maar moet er een onderdeel vervangen worden? Ook dan kiest u voor Novum. Hier worden componenten zoals ontgassers, stoomverdelers en spuitanks geproduceerd.

https://novum.nl

By
Linkzoekertjes

Over het algemeen bekijken mensen eerst recensies over een bedrijf tot ze overgaan tot aankoop of gebruik maken van de aangeboden diensten. Logisch, helemaal wanneer het gaat om het huren van een auto. U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat het een auto is die op en top werkt, zodat u zonder zorgen de weg op kunt. De vraag is alleen, waar vindt u een ervaren bedrijf wat is gespecialiseerd in autoverhuur in Limburg?

Ervaren autoverhuur bedrijf in Limburg met shortlease

Wanneer u een auto wil huren in Maastricht, moet u bij Rentarolla zijn. Dit is een bedrijf wat is gespecialiseerd in autoverhuur in Limburg en biedt als een van de weinige shortlease aan. Dat wil zeggen dat u hier voor een relatief korte tijd een auto kunt huren. U zit dan niet vast aan een leasecontract, maar profiteert toch van een aantrekkelijke prijs. U hoeft enkel de gewenste klasse en looptijd door te geven en Rentarolla gaat op zoek naar een geschikte auto! Dit kan voornamelijk handig zijn wanneer u voor een korte periode in Maastricht een auto wilt huren, bijvoorbeeld doordat u hier op projectbasis komt werken. Ideaal, toch?

Waarom in Maastricht een auto huren bij Rentarolla?

Rentarolla richt zich niet alleen op autoverhuur in Limburg, maar richt zicht ook op u. Klantgerichtheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel en dat is te merken aan de verschillende klanten die u voorgingen. Deze hebben Rentarolla beloond met een 9.5! Zo weet u zeker dat wanneer u hier een auto komt huren, u veilig en comfortabel onderweg bent naar Maastricht en andere steden in Limburg! Maar, wat is het geheim? Nou, dit bedrijf heeft vijf verschillende waarden die ze nastreven. Zo richten zij zich op flexibiliteit, innovatie, continuïteit, stabiliteit en betrokkenheid. Dit zal u dan ook zonder enige twijfel merken in de service die ze aanbieden. Daarnaast zijn de auto’s goed onderhouden, hebben ze weinig kilometers gereden en hebben ze een schoon interieur. Wanneer u kiest voor deze autoverhuur in Limburg, profiteert u zelfs van 24/7 pechhulp en gaat u met een volle tank op pad! Het is dus niet moeilijk te begrijpen waarom dit bedrijf een hoge score krijgt en veel recensies! Dus, wanneer komt u een auto huren in Maastricht?

By

Pompe d’arrosage

november 12, 2018 | Bedrijven | Geen reacties

Linkzoekertjes

La terre se réchauffe de plus en plus et le niveau d’eau augmente et on risque bien plus souvent des inondations. Ainsi il est à conseiller de se procurer à domicile une pompe d’arrosage. Elle peut être utile lorsque des objets se retrouvent inondés ou vous voulez faire passer de l’eau d’un lieu à un autre. Bien sûr il y a plusieurs fournisseurs sur le marché qui vendent des pompes à eau. Il existe des pompes de marque, telles que tallas et autres types ce qui rends le choix est très varié. Un des fournisseurs est waterpump.co.uk. Ce site dispose d’une gamme très variée de pompes et de pompes de marque. Plus de 40,000 personnes y ont déjà effectué des achats. En outre le site est fortement apprécié par les clients. Le site est aussi bien clair et facile à l’usage. Sur le côté de la page vous trouvez les différentes catégories, ce qui vous permet de choisir facilement la pompe qu’il vous faut.  Cette société dispose également d’un large nombre de points de ventes.  On compte plus de 2500 filiales réparties sur le Royaume Uni. Ce sont aussi les points de vente pour les clients qui tiennent encore à récupérer leurs achats de façon classique. Ces filiales sont aussi à votre disposition pour toute aide. Par exemple si vous ne savez pas quelle pompe il faut acheter, ils sont là pour vous assister. Bien sûr vous pouvez également les téléphoner si ceci vous paraît plus commode. Autre avantage est que si la pompe que vous avez achetée ne vous satisfait pas ou sa qualité vous déçoit, ou vous avez par erreur acheter la mauvaise type de pompe, vous pouvez la rendre à la filiale sans coût additionnel.  Sur notre boutique en ligne vous pouvez acheter une pompe de puits, une pompe d’arrosage, une pompe immergée ainsi qu’une pompe de circulation. Pour plus d’information, consultez notre site web ou appelez le service de clientèle.

Voor meer info : http://www.pompeaeau.fr

By
Linkzoekertjes

Bent op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in omgeving Rotterdam waar u een auto kunt kopen? Dan is het zeker de moeite waard om het uitgebreid aanbod occasions van Autobedrijf Liekendiek te bekijken. Waarom? Deze garage in Rotterdam kiest ervoor om enkel automerken te verkopen die wereldwijd bekend staan om betrouwbaarheid, een lange levensduur, lage onderhoudskosten en een hoge restwaarde. Denk hierbij aan automerken als Audi, Ford, Citroen en Fiat. Daarom vindt u hier ongetwijfeld een auto met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Weet u al wat welke auto u gaat kopen bij deze autogarage in Rotterdam?

Ruime keuze in occasions bij het kopen van een auto dicht bij Rotterdam

Door een auto te kopen bij Autobedrijf Liekendiek bent u altijd zeker van een goede aankoop. Dat komt omdat de occasions afkomstig zijn van leasemaatschappijen een fleetowners waar de garage sinds jaar en dag een goede band mee heeft. Hierdoor heeft u ook keuze uit ruim 200 occasions van gerenommeerde merken als Alfa Romeo, BMW en Audi. Deze auto’s worden aangeboden tegen eerlijke prijzen. Bovendien is deze garage aangesloten bij Auto Trust. U krijgt een kwaliteitsgarantie als u een auto gaat kopen bij Autobedrijf Liekendiek nabij Rotterdam. Natuurlijk is deze garage ook het adres om uw auto te laten taxeren, keuren of repareren. Ideaal, nietwaar?

Geniet van scherpe inruilkortingen als u een auto wilt kopen in omgeving Rotterdam!

Heeft u een auto die in goede staat is? Maar wilt u een nieuwe auto kopen in Rotterdam of omgeving? Dan kunt u deze voor een aantrekkelijke en scherpe prijs inruilen tegen een van de occasions die Autobedrijf Liekendiek te koop heeft staan. Hoe dit in zijn werk gaat leggen we u graag uit. Uw auto wordt grondig geïnspecteerd en u ontvangt direct de prijs die moet worden bijbetaald voor uw nieuwe auto. U weet zeker dan direct waar u aan toe bent en weet u zeker dat er geen verkapt marge wordt gebruikt. Via de website berekent u zelf eenvoudig de inruilwaarde van uw auto. Wilt u de exacte prijs weten? Plan dan een bezoek aan deze autogarage.

By
Linkzoekertjes

Uw kantoor, school of bedrijfspand tot in de puntjes schoongemaakt. Dat wilt u toch ook? Daarom kiest u voor een specialist op het gebied van schoonmaak in Eindhoven. Care Facilitaire Diensten heeft al meer dan 25 jaar schoonmaakervaring en werkt met super gemotiveerde medewerkers. Dit komt ten goede van de kwaliteit van de schoonmaak bij diverse opdrachtgevers. Laat u ontzorgen op het gebied van schoonmaak-, onderhoudswerkzaamheden en catering. U staat altijd centraal. Afspraken worden altijd nagekomen en er wordt altijd geluisterd naar uw wensen. Waarvoor schakelt u Care Facilitaire Diensten in?

Verschillende diensten op het gebied van schoonmaak in Eindhoven

Wilt u een bedrijf inschakelen dat gespecialiseerd is in schoonmaak in Eindhoven? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Care Facilitaire Diensten. Dit allround schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in schoonmaakdiensten, glasbewassing, specialistische reiniging, medical cleaning en cleanroomreiniging, hoteldiensten en catering. Waarvoor schakelt u dit bedrijf in? Of u nu dagelijks, wekelijks of maandelijkse behoefte heeft aan diverse schoonmaakwerkzaamheden, het is allemaal mogelijk. Al vele kantoren, ziekenhuizen en scholen hebben een schone werkomgeving door dit bedrijf. Benieuwd naar wat dit bedrijf voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van de gemotiveerde medewerkers.

Kies voor maatwerk voor schoonmaak in de buurt van Eindhoven

Wist u dat Care Facilitaire Diensten altijd gebruikmaakt van maatwerk? Wat zijn uw wensen met betrekking tot schoonmaak in Eindhoven? Wilt u een kantoorpand wekelijks schoonmaken? Of kunnen de ramen van uw school wel een opknapbeurt gebruiken? In beide gevallen staat dit bedrijf voor u klaar. Er wordt gekeken naar uw wensen en op basis daarvan wordt een plan opgesteld. Deze specialist werkt met een vast team van (intern) opgeleide vakmensen, korte lijnen en eigen verantwoordelijkheid. De schoonmakers zorgen ervoor dat er vakwerk afgeleverd wordt. Hierdoor kunnen uw werknemers werken in een schone omgeving en wordt u volledig ontzorgd.

By

Verbeter uw product dankzij product engineering

oktober 23, 2018 | Bedrijven | Geen reacties

Linkzoekertjes

Heeft u jaren geleden een product ontworpen, maar is deze nu toe aan een upgrade? Kies dan voor product engineering van iDNA. Een gedreven team aan productontwerpers en ingenieurs doorlopen op een heldere wijze de zeven stappen welke begint met de haalbaarheidsstudie. Hoe groot is de kans dat uw product daadwerkelijk een waardige toevoeging is voor de huidige markt? Als tweede voorzien de specialisten u van strategisch advies en wordt het te doorlopen traject met u besproken. Wanneer alles helder is komt de conceptfase. Hier krijgt het idee vorm en kunnen er allerlei wijzigingen toegepast worden. Benieuwd naar de volgende stappen voor product innovatie? Lees snel verder.

Stap vier tot en met zeven van product innovatie

Na de conceptfase wordt er kritisch gekeken naar eventuele verbeteringen. Helemaal tevreden? Dan is het tijd voor industrieel design en productontwikkeling van iDNA. Op deze manier wordt uw idee een heus tastbaar product. Nu kan er echt gekeken worden of het product geheel aan uw wensen voldoet en kunnen de laatste details toegevoegd worden. Ziet u het al helemaal voor u en kunt u niet wachten om te beginnen met product innovatie? Plan dan vandaag nog een afspraak in met de specialist en maak uw wensen kenbaar. Wie weet start u binnenkort met product engineering en verovert uw product de markt.

Het bureau voor product innovatie en engineering

iDNA is hét bureau voor product innovatie. Sinds 1999 transformeren productontwerpers en ingenieurs ideeën naar tastbare producten. Waar u dit bureau vindt? In Aartselaar, goed bereikbaar aan de A12. Online plant u eenvoudig een afspraak in. Benieuwd welke projecten dit bureau in de afgelopen jaren al heeft mogen realiseren? Bekijk dan het kopje ‘Projecten’ op de website van de specialist. Laat u inspireren en laat uw ideeën de vrije loop. Of het nu om een bestaand of nieuw product gaat, u bent van harte welkom aan de Boomsesteenweg 12.

By

budget kerst

oktober 17, 2018 | Bedrijven | Geen reacties

Linkzoekertjes

Wil je groots kerst vieren maar heb je niet een gigantisch bedrag om dit te financieren dan maakt dat helemaal niet uit. Want wij hebben hier wat tips voor je om toch met een niet al te groot budget toch een hele leuke kerst te hebben. Allereerst hoort het dobbelspel er toch wel echt bij. Dit is een van de meest gespeelde spellen tijdens de feestdagen. Hierbij kan je gewoon goedkope cadeautjes in het spel leggen en toch heel veel lol en plezier hebben. Verder zou ik goed van te voren kijken naar cadeautjes. Allereerst kan je dan de koopjes in de gaten houden zodat je toch veel aanbiedingen mee kan pakken en uiteindelijk toch wel wat geld bespaard. Ten tweede bespaard dit je veel stress. Ik zie vaak genoeg mensen helemaal zoeken naar een cadeau de dag voordat Kerst gaat beginnen. Verder hoef je niet eens cadeautjes te kopen, want soms is het leuk of misschien wel zelfs leuker om zelf je cadeaus te maken. Misschien ben je wel heel goed in breien en ga je een kersttrui maken. En dan heb ik het wel over echt een grappige kersttrui. Of misschien ben je wel technisch en kan je online wel iets maken. Je kan het nog zo gek nog niet bedenken maar je kan het zelf ook maken. Als je goed bedenkt wat je kan maken dan heb je een degene die het cadeau krijgt blij gemaakt en ook nog jezelf want en hij is blij en je hebt ook nog eens goed kosten bespaard. Als laatste kan je ook als het budget toch erg laag is er voor kiezen om een brunch te doen in plaats van een uitgebreid avondmaal. Dit bespaard je misschien nog wel de meeste kosten maar is natuurlijk wel het stomst om op te besparen.

Voor meer info : https://www.uglyxmas.be/be_nl/

By