Bekijk de mogelijkheden van publieke laadpunten

Home / Bekijk de mogelijkheden van publieke laadpunten

Bekijk de mogelijkheden van publieke laadpunten

augustus 30, 2018 | Zakelijk | Geen reacties

Wilt u een New Motion laadpaal laten plaatsen? Dan wilt u natuurlijk weten wat de kosten hiervan zijn. Dat begrijpt de specialist als geen ander. Gelukkig vraagt u bij een specialist als Charge Pro alle informatie gemakkelijk op. Lijkt het u wat en wilt u dan daadwerkelijk publieke laadpalen of laadpunten laten plaatsen? Dan adviseert de specialist u ook graag. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor de locatie van de laadpalen, maar ook over de beschikbaarheid van de laadpalen. Ook vertelt de specialist u alles over de verschillende voordelen voor zakelijke klanten, en de voordelen van het laten plaatsen van laadpalen voor particulieren.

Aantrekkelijke kosten voor privé laadpaal of publieke laadpunten laten plaatsen

Ziet u ook steeds meer elektrische auto’s op de weg? Dit is niet voor niets! Tegenwoordig worden de elektrische auto’s steeds populairder. Heeft u al een elektrische auto? Dan moet u deze opladen aan een laadpunt. Maar zo’n laadpunt, is dat eigenlijk wel betaalbaar? Bij Charge Pro profiteert u gelukkig van aantrekkelijke kosten voor de privé laadpaal of voor het laten plaatsen van publieke laadpalen. De voordelen? Gratis een laadpaal plaatsen en uitstekend onderhoud, vergoeding van de elektriciteitskosten en milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Draag een duurzaam steentje bij aan het milieu en kies ervoor laadpalen te laten plaatsen bij uw bedrijfsgebouw, op uw buitenparking of in een publieke binnenparking. Of natuurlijk gewoon bij uw eigen woning.

Vind de New Motion laadpaal of andere publieke laadpunten bij u in de buurt met de app

Rijdt u regelmatig in een elektrische auto? Dan weet u als geen ander dat het belangrijk is om uw auto weer op te laden. Hoe weet u nu zeker dat u een laadpaal vindt, zelfs in een onbekende omgeving? U kunt laadpalen laten plaatsen op de door u gewenste plek. Bijvoorbeeld de AdPower 140 of de New Motion laadpaal van Charge Pro. Maar nog gemakkelijker is het dat u met de New Motion app gemakkelijk het overzicht heeft van publieke laadpunten. Met deze app heeft u binnen no-time inzicht in de beschikbaarheid en de laadsnelheid van laadpalen en de kosten van het laten plaatsen van een laadpaal. Charge Pro vertelt u graag meer over de voordelen van publieke laadpalen.

,
By

About Author

about author