Boek een busreis bij de specialist en ga zonder zorgen op pad

Home / Boek een busreis bij de specialist en ga zonder zorgen op pad

Een dagje ontspannen of een leuk dagje weg, wat u ook gaat doen, u boekt eenvoudig een busreis. Alle busreizen van een ervaren reis-en touringcar specialist als Maaskant Reizen worden tot in de puntjes verzorgd. U hoeft absoluut nergens meer aan te denken! U wordt te allen tijde met onze luxe touringcar opgehaald op een door u gekozen opstapplaats. Daarna gaat u op weg naar de plaats van bestemming, zoals een musical, sportevenement of beurs. Hier kunt u genieten van een heerlijke dag met een biertje of wijntje in de hand, want u hoeft niet terug te rijden! Op het einde van de busreis wordt u netjes thuisgebracht door onze ervaren chauffeurs.

Georganiseerde busreizen: een avondje uit naar een musical

Een dagje uit op de planning? En u wilt zich geen zorgen maken over het vervoer? Kies dan voor een van de busreizen van een ervaren reis- en touringcarbureau als Maaskant Reizen. Zo is het hier mogelijk om een excursie busreis in combinatie met een musicalbezoek te boeken. U wordt opgehaald door een luxe touringcar bij een opstapplaats naar keuze en de busreis rijdt richting de bestemming. Hier kunt u vervolgens een hapje en een drankje nuttigen. Daarna wordt u naar het theater gebracht en geniet u van de voorstelling. Na de musical rijdt de touringcar terug en wordt u thuisgebracht. U zult een onvergetelijke dag beleven.

Zelf een bus huren? Naast busreizen is ook dit mogelijk!

U kunt bij een gespecialiseerd reis- en touringcarbureau niet alleen terecht voor onvergetelijke busreizen. U kunt namelijk ook een bus huren. Het is voor uw bedrijfsuitje of voor uw familiedag een ideale manier om zorgeloos op een specifieke bestemming te geraken en komt een groep ook weer veilig thuis. Zo kunt u eenvoudig uw eigen busreis organiseren. Het reis- en touringcarbureau beschikt over een aantal touringcars. Kies bijvoorbeeld voor een bus met meer beenruimte, met een verstelbare rugleuning of een tal van andere faciliteiten. Alle touringcars zijn voorzien van airco en toilet. Ideaal voor lange en/of warme busreizen. Het organiseren van uw eigen busreis was nog nooit zo eenvoudig.

Voor meer info :

,
By

About Author

about author