Borosilicaatglas is perfect voor laboratoria

Home / Borosilicaatglas is perfect voor laboratoria

Borosilicaatglas is perfect voor laboratoria

augustus 27, 2018 | Zakelijk | Geen reacties

Werkt u veel in laboratoria en bent u op zoek naar het juiste glas? Voor al uw glasproducten van hoogwaardige kwaliteit gaat u naar Jaap De Graaf Glasblazerij. Hiervoor wordt borosilicaatglas gebruikt dat thermisch bewerkt is. Hierdoor is het mogelijk om producten af te leveren in verschillende afmetingen en zijn de producten reproduceerbaar als dat nodig is. Al uw glaswerken worden uitgevoerd in een hoogtechnologisch machinepark door professioneel opgeleide vakmensen. U kunt daarnaast ook hier terecht voor het machinaal bewerken van glas met de meest geavanceerde technieken. Hierdoor kan deze specialist verschillende ruwheden voor glas creëren en is het ook mogelijk om lampen te laten maken voor uw bedrijf.

Technisch glas, zoals borosilicaatglas en kwartglas, bij een gespecialiseerde glasblazer

Diverse sectoren gebruiken glas tijdens de dagelijkse werkzaamheden vanwege de technische toepassing die het heeft. Laat uw glaswerk daarom produceren bij een goede partner voor al uw glasbenodigdheden. Zo weet u zeker dat het resultaat naar behoren is. Kies daarom voor het vakmanschap van Jaap de Graaf Glasblazerij. Deze professionele glasblazerij levert kwaliteitsvolle producten uit borosilicaatglas en kwartglas. Deze twee glassoorten zijn chemisch resistent, waardoor ze geschikt zijn voor tal van toepassingen in laboratoria en halfgeleider technologie. Daarnaast is het ook mogelijk om producten uit het standaard soda-lime glas te laten maken. Deze glassoort is onder meer geschikt voor gloeilampen en sierstukken. 

Glasbedrijf voor uw hoogwaardig borosilicaatglas en toepassingen

U gebruikt tijdens uw werkzaamheden in het laboratorium vaak glas. Dit omdat het bestemd is tegen hoge temperaturen, het heeft een grote mechanische sterkte en het is resistent tegen chemische producten. Er is maar een glassoort dat geschikt is voor producten, zoals spiralen en koelers, en dat is borosilicaatglas. Wanneer u glas voor gebruik in laboratoria wilt, rekent u dan ook op de kwaliteit en vakmanschap van een professional. Kies daarom voor al uw glasproducten voor de service van Jaap de Graaf Glasblazerij. Deze specialist heeft al meer dan veertig jaar ervaring in het bewerken en produceren van glasproducten. Alle producten worden steeds op maat van uw bedrijf gemaakt en zorgen voor een kwaliteit die jarenlang meegaat.

By

About Author

about author