Dankzij telelogopedie thuis logopedie volgen

Home / Dankzij telelogopedie thuis logopedie volgen

Dankzij telelogopedie thuis logopedie volgen

augustus 7, 2017 | Gezondheid | Geen reacties

Heeft u al eens gehoord van telelogopedie? Hier krijgt u logopedie op maat, maar dan online.  Gelukkig is er tegenwoordig wel een oplossing voor iedereen met een volle agenda. Deze oplossing vindt u terug in de vorm van telelogopedie. Hierdoor heeft u online toegang tot diverse spraakoefeningen. TinyEYE Europe heeft een speciale logopedie software ontwikkeld waardoor het mogelijk is vanuit huis gemakkelijk uw oefeningen te doen. Zodoende hoeft u niet meer op pad, maar kunt u gewoon uw laptop openklappen of de desktop aanzetten. Telelogopedie is dan ook een ware uitkomst voor mensen met een zeer druk bestaan of die niet erg mobiel zijn. Hier is de logopedie software dan ook op aangepast, resulterend in een hele nieuwe manier van begeleiden en helpen op het gebied van spraak.

Op een speelse manier leren via telelogopedie

Hoe kan logopedie weer leuk worden voor kinderen? Leuke logopedie oefeningen die niet als oefeningen voelen, maar meer een routine. Daar bent u voor uw kind naar op zoek. Dit wordt dan gedaan aan de hand van de logopedie software ontwikkeld door TinyEYE Europe. Het communicatieprobleem van de kinderen wordt dan door de logopedist aan de hand van spelletjes aangepakt. Dit zorgt voor een minder serieuze lading aan de telelogopedie. Tevens zijn de kinderen die aan deze sessies meedoen beter geconcentreerd en letten ze beter op. Zo een speciale sessie via de logopedie software duurt ongeveer 20 minuutjes. Hierna krijgt een kind ook nog “huiswerk” om thuis verder te oefenen. Daarnaast kunnen er naast de sessies spelletjes gespeeld worden door de kinderen via de logopedie software. Zo kunnen ze extra goed oefenen.

Logopedie software ontwikkeld door een specialist

Dankzij een nieuwe logopedie software is het mogelijk om via huis contact te maken met de logopedist die uw kind helpt via de computer.Deze vorm van communiceren met de logopedist noemen ze telelogopedie. Deze logopedie software is ontwikkeld door een specialist op dit gebied, genaamd TinyEYE Europa. Door de interactie die gemaakt wordt via de audiovisuele verbinding is er dan ook persoonlijk contact met een logopedist van TinyEYE Europe. Personen die niet goed ter been zijn kunnen dan gemakkelijk in contact komen met een logopedist, dit dan via de logopedie software. Telelogopedie is dan ook een vooruitstrevend middel op het gebied van spraakverbetering bij personen!

Voor meer info :

,
By

About Author

about author