Linkzoekertjes
Image default
Beauty en verzorging

De verdwijning

Als een wereldleider een tijdje niet ten tonele verschijnt dan gunst het in de media direct al van de geruchten. Afgelopen week werd in de media druk gespeculeerd over de Russische president Vladimir Poetin die al meer dan een week zijn gezicht niet in het openbaar had laten zien. Was Poetin misschien vader geworden en daarom met vaderschapsverlof of heeft de Russische leider misschien gezondheidsproblemen? Andere media speculeerden druk over mogelijke cosmetische ingrepen bij  Poetin. Was Vladimir Poetin misschien bij Botox Amsterdam dan wel bij Botox Rotterdam geweest en kon hij zich hierdoor even niet in het openbaar begeven? 

Een heel ander scenario lijkt veel aannemelijker want binnen Rusland lijkt momenteel een interne machtsstrijd gaande te zijn. Eind februari werd oppositieleider Boris Nemtsov in koele bloeden neergeschoten vlakbij het Kremlin. Hoewel er vijf verdachten zijn opgepakt is de oppositie ervan overtuigd dat Poetin zelf verantwoordelijk is voor de moord op Nemtsov. Dezelfde mensen zijn er ook van overtuigd dat Poetins verdwijning dan ook wel eens te maken zou kunnen hebben met een machtsstrijd binnen het Kremlin, na de moord op Nemtsov. Voor de buitenwereld lijkt het er vaak erg op dat Poetin met ijzeren hand Rusland in zijn greep heeft en als een soort dictator over het land regeert maar in werkelijkheid is er een grote groep van oligarchen met veel macht en invloed.

De komende tijd zal moeten blijken hoe de situatie in Rusland nu precies is. De spanning tussen Rusland en het westen is namelijk door alle conflicten in het oosten van Europa weer flink opgelopen.  Het is een publiek geheim dat Poetin streeft naar een groot en machtig Rusland. Mocht hij in zijn pogingen om dit te bereiken een NAVO land binnenvallen dan zijn waarschijnlijk de rapen gaar want dat betekent oorlog. Laten we hopen dat het allemaal niet zo’n vaart zal lopen.

Voor meer info : http://injectableklinieken.nl