Discrete video live streaming tijdens de uitvaart

Home / Discrete video live streaming tijdens de uitvaart

Een dierbare verliezen is een intens moment en er zijn heel wat zaken die geregeld moeten worden voor de uitvaart. Heeft u een grote familie en zullen er veel gasten aanwezig zijn tijdens de uitvaart? U wilt natuurlijk dat iedereen de foto’s en video’s goed kan zien. Ook achterin de kerk of zaal. Als er genodigden zijn die geen goed zicht hebben op de plechtigheid, kiest u bijvoorbeeld voor een camera met live streaming op een of meerdere schermen. Uiteraard kan ook de volledige uitvaart worden gefilmd en ontvangt u deze video achteraf. Het team van Uitvaart en Techniek neemt graag de tijd voor u, om zodoende alle mogelijkheden te bespreken.

Combineer video met audio voor de uitvaart

Gaat u momenteel door een rouwproces en moet u een uitvaart regelen? U hoofd staat er vast niet naar, maar u moet verder blijven gaan. Kies er daarom voor om niet alleen de video tijdens de uitvaart uit te besteden, maar ook de audio aan hetzelfde bedrijf over te laten. U weet hierdoor zeker dat de muziek goed geregeld is én dat sprekers goed te verstaan zijn. Het geluid wordt goed verdeeld over alle speakers en uw wensen omtrent de muziek en/of video vormen het uitgangspunt. Wat voor wensen wilt u terug laten komen?

Wat voor video wilt u terug laten komen gedurende de uitvaart?

Als u een begrafenis of crematie moet regelen, speelt er veel verdriet en komen er veel emoties bij kijken. Bij het overlijden van een dierbare, is het moeilijk is om belangrijke beslissingen omtrent de begrafenis en crematie te moeten nemen. Uitvaart en Techniek ontzorgt u graag op het gebied van video. Wilt u graag een foto van uw dierbare tonen en op schermen? Een fotopresentatie? Of een video waar u mooie herinneringen aan heeft? Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen door te geven. Laat de documentatie van uw uitvaart regelen door Uitvaart en Techniek. Zo weet u zeker dat video tijdens de uitvaart tot in de fijnste details wordt geregeld.

By

About Author

about author