Door renovatie en onderhoudswerkzaamheden gaat uw aanlegsteiger langer mee

Home / Door renovatie en onderhoudswerkzaamheden gaat uw aanlegsteiger langer mee

Wilt u een aanlegsteiger laten bouwen? Denk dan ook na over het juiste onderhoud. Ook bij een aanlegsteiger geldt, hoe vaker u onderhoud pleegt, hoe langer deze mee zal gaan. De Vries Werkendam B.V. biedt innovatieve en duurzame oplossingen die qua planning zo min mogelijk hinder opleveren voor (scheepvaart)verkeer. Wanneer het eigenlijk al te laat is voor onderhoud, kan er altijd gekozen worden voor renovatie. Bij deze specialist kunt u terecht voor het renoveren van constructies van hout, staal, beton en metselwerk. Moet er een waterbouwkundig kunstwerk gerenoveerd worden? Ook hiervoor bent u bij deze specialist in het juiste adres. Hier wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de geldende technische eisen en randvoorwaarden. Of het nu gaat om een aanlegsteiger, sluisdeur of brug, u kunt op De Vries Werkendam B.V. rekenen!

Een aanlegsteiger laten aanleggen door de specialist

Zowel renovatie als nieuwbouw van uw project kunt u beter overlaten aan de specialist. U ervaart vakwerk, hetgeen wat u het liefste wilt. Wilt u een aanlegsteiger laten bouwen? Schakel dan wel een specialist in op het gebied van waterbouwkunde en civieltechnische constructies en objecten. Bij De Vries Werkendam B.V. bent u aan het juiste adres. Al jarenlang realiseren zij projecten voor nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Wilt u een aanlegsteiger vervangen? Of wilt u een nieuwe aanlegsteiger laten bouwen? Wanneer de oude aanlegsteiger er nog staat, dient deze eerst gesloopt te worden zodat er plaats is voor de nieuwe steiger. Daarna is het tijd om de onderbouw en de bovenbouw van de nieuwe aanlegsteiger aan te brengen. En uw nieuwe aanlegsteiger is gerealiseerd.

Een aanlegsteiger aanleggen? Vergeet de voorzieningen voor de elektriciteit niet!

De bouw van een steiger is een gespecialiseerde klus. Vooral zodra elektriciteit erbij komt kijken. Wanneer u een aanlegsteiger wilt aanleggen, is het belangrijk dat u ook denkt aan de voorzieningen voor de elektriciteit en het aanbrengen van verlichting. Dit is belangrijk, omdat de steiger in de avond en nacht goed zichtbaar is voor boten en omstanders. Wist u dat naast een aanlegsteiger, u ook terecht kunt bij De Vries Werkendam B.V. voor een autosteiger? Denk bij het plaatsen van een autosteiger ook aan de afmeerpalen. Deze zijn voorzien van bolders en kunststof wrijfstijlen. Wanneer de aanlegsteiger er weer een tijdje staat, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Ook hiervoor schakelt u de specialist in.

Voor meer info :

By

About Author

about author