Linkzoekertjes
Image default
Auto's en Motoren

Een elektrische bedrijfswagen: de uitgelezen kans om uw personeel schoon de weg op te sturen

Steeds meer ondernemers stappen over op een elektrische bedrijfswagen voor hun personeel. Naast dat dit enorm verstandig is, is het ook ontzettend belangrijk voor het milieu en het verbeteren van de luchtkwaliteit. Zo zijn bestelbusjes op diesel en benzine verantwoordelijk voor een ontzettend groot percentage fijnstofuitstoot binnen al het wegverkeer. Alhoewel een groot aantal ondernemers het nog steeds aantrekkelijker vind om een dieselwagen te kopen, brengt een elektrische bedrijfswagen op de lange termijn echter veel meer voordelen met zich mee. Zo zijn er minder onderhoudskosten en zijn de oplaadkosten per kilometer veel lager dan een tankbeurt met benzine of diesel.

Voorkom problemen in de grote steden

Inmiddels zijn er al een aantal landen die milieuzones hebben ingesteld voor bepaalde steden. In de toekomst zal het gebied dat vervuilde diesel- en benzine auto’s niet meer toe laat, zich alleen nog maar verder uitbreiden. Kiest u voor een elektrische bedrijfswagen dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw personeel ergens zal worden geweerd. Elektrisch rijden heeft namelijk een gunstig effect op het klimaat en zorgt tevens voor minder geluidsoverlast. Inmiddels wordt het aanbod aan elektrische auto’s voor bedrijven steeds groter. Genoeg keuze uit kleuren, merken en modellen dus.

Laadoplossingen voor uw bedrijfsauto’s

Besluit u over te stappen op elektrisch rijden binnen uw bedrijf, dan zijn laadpunten essentieel. Deze punten zorgen er namelijk voor dat uw werknemers met volgeladen accu’s op pad kunnen. Vindt u het lastig om te beslissen welke laadoplossing geschikt is voor uw kantoor? Het bedrijf ChargePro kan u hier bij adviseren en helpen. Zij beschikken over snelle en betrouwbare laadpalen voor kantoorlocaties. Houd u van overzicht? Dan kunt u op een zeer simpele manier het verbruik van uw laadpunten controleren via een online portal. Dit portal biedt tevens inzicht in de oplaadtijd van uw auto’s.

Gerelateerde artikelen

Deze garage nabij Balen garandeert echt vakmanschap

Deze Peugeot bedrijfswagens zijn geschikt voor iedere onderneming

Levering en overdracht van voertuigen – waar moet u op letten?