Een goed schoongemaakte vrachtwagen is altijd dichtbij met de truckwash

Home / Een goed schoongemaakte vrachtwagen is altijd dichtbij met de truckwash

U bent veel onderweg als vrachtwagenchauffeur. Niet gek dus dat uw vrachtwagen snel vies wordt. Laat deze daarom schoonmaken door een truckwash die altijd goed bereikbaar is. Als u uw vrachtwagen wilt laten schoonmaken is een goed bereikbare truckwash dus ideaal. Kies daarom voor Truckwash 1, dé truckwash waar uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. Door de grootste zorg voor uw vrachtwagen en voor het beste eindresultaat zorgen de ervaren schoonmakers ervoor dat uw vrachtwagen de beste zorg krijgt. Is de binnenkant ook aan een reinigingsbeurt toe? Ook dat neemt deze specialist u graag uit handen.

De binnenkant van uw vrachtwagen reinigen volgens de HACCP-richtlijnen door een ervaren truckwash

Laat w het wassen van een vrachtwagen of bedrijfswagen over aan een echte specialist. Alleen dan bent u ervan verzekerd dat u het beste resultaat behaald. Het is daarom verstandig om deze regelmatig te laten reinigen door een ervaren truckwash. U wilt immers toch ook werken in een schone werkomgeving? Kies daarom voor de HACCP-cleaning van Truckwash 1. De binnenkant van de vrachtwagen wordt volledig gereinigd en drooggemaakt, waarna u een certificaat meekrijgt. Hierdoor kunt u bewijzen dat uw vrachtwagen voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Wilt u tijd besparen? Laat dan direct ook de buitenkant van uw vrachtwagen reinigen door Truckwash 1. Zo gaat u altijd in een schone vrachtwagen weer de weg op.

Uw vrachtwagen in een mum van tijd schoon bij de truckwash

U doet er alles aan om uw vrachtwagen zo schoon mogelijk te houden van de binnenkant, maar hoe zit het met de buitenkant? Laat deze daarom eens grondig schoonmaken. Rijd daarom naar de truckwash van Truckwash 1. Met verschillende wasboxen en ervaren personeel bent u er zeker van dat uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. De truckwash vindt u op twee verschillende locaties: één in Roosendaal en één in Rilland. Door de ligging aan de snelweg is de truckwash altijd goed te bereiken met uw vrachtwagen. Wilt u ook de binnenkant van de vrachtwagen een opfrisbeurt geven volgens de HACCP-richtlijnen? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

By

About Author

about author