Een nieuw gasfornuis met elektrische oven voor uw professionele keuken

Home / Een nieuw gasfornuis met elektrische oven voor uw professionele keuken

Niet alle horecakeukens hebben een vloeroppervlak waar een tenniswedstrijd op gespeeld kan worden. Sterker nog, veel horecaondernemingen in het centrum van veel steden hebben zelfs een kleine keuken, omdat de panden niet zijn gebouwd voor horecadoeleinden. U wilt dan ook geen enorm bakbeest van een gasfornuis neerzetten. Dankzij Bonnewits Horeca hoeft dat ook helemaal niet! Kies voor compact gasfornuis met elektrische oven! De vier pitten stellen u in staat om ieder gerecht te bereiden en de oven kan zowel voor de bereiding als voor het warmhouden van maaltijden worden gebruikt. Zoekt u meer dan 4 pitten? Kies dan voor een elektrisch fornuis met zes kookplaten en een oven, grill en opbergkast.

Een elektrisch fornuis met oven als onderdeel van uw professionele keuken

Een elektrisch fornuis met oven is een vast onderdeel voor iedere horecakeuken. Sommige chefs koken liever op gas, dus heeft Bonnewits Horeca ook een gasfornuis met een elektrische oven in het assortiment opgenomen. Daarnaast vindt u bij deze online expert ook al het andere dat u nodig heeft in een professionele horecakeuken. Een werkbank, gekoeld en desgewenst op maat, mag ook niet ontbreken. Tot aan een RVS prullenbak en wieltjes voor onder uw apparatuur: Bonnewits Horeca heeft overal aan gedacht. Neem contact op wanneer u al uw apparatuur tegelijk wilt bestellen. Er komt dan graag iemand bij u langs om een mooie offerte op te stellen.

Groot elektrisch fornuis met oven: genoeg plek op de drukke avonden!

Wanneer uw zaak goed vol zit is dat natuurlijk goed voor de omzet. Zorg er wel voor dat uw gasten niet te lang op hun bestelling hoeven te wachten. Een slechte service of gasten die lang moeten wachten kunnen uw imago schaden. Zorg voor genoeg capaciteit in de keuken door een groot elektrisch fornuis met oven aan te schaffen bij Bonnewits Horeca. Speciaal gemaakt voor de horeca en uitgerust met een handige opbergruimte voor kookgerei. Geen plek voor een fornuis met zes kookplaten? Dan kiest u voor het vierpits gasfornuis met elektrische oven. En weet u wat het eenvoudigste is? U bestelt al uw keukenapparatuur gewoon online in de webshop van Bonnewits Horeca!

Voor meer info :

,
By

About Author

about author