Een professionele en persoonlijke aanpak voor uw Office 365 beheer

Home / Een professionele en persoonlijke aanpak voor uw Office 365 beheer

Veel bedrijven maken gebruik van Office 365. De functionaliteiten van Microsoft worden continu uitgebreid, waardoor het steeds complexer wordt. Steeds vaker kiezen organisaties ervoor om Office 365 beheer uit te besteden. Een IT Service Provider, PeopleWare, levert een geïntegreerd aanbod aan hoogwaardige ICT-oplossingen, waaronder de ICT infrastructuur. Een pragmatische, professionele en persoonlijke aanpak zit verankerd in de kern van de organisatie en bouwt hiermee duurzame langetermijnrelaties op. Office 365 bestaat uit applicaties, zoals Word en Excel, maar Skype for Business, SharePoint en Exchange horen hier ook in thuis. Dit alles bevindt zich in de Microsoft Cloud wat zorgt voor totale ontzorging voor uw organisatie.

Dé specialist in Office 365 migratie en beheer

Het beheer van uw Office 365 besteed u uit aan een professioneel en ervaren bedrijf, zoals PeopleWare. Zij zijn een gecertificeerde partner. Deze IT Service Provider is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van uw ICT infrastructuur. De betrouwbare organisatie werkt pragmatisch, professioneel en persoonlijk en werkt dagelijks aan het succes van opdrachtgevers. PeopleWare heeft de expertise in huis om uw organisatie te migreren naar Office 365, waarbij u zich ook geen zorgen hoeft te maken om het beheer. Wat kunt u verwachten? Totale ontzorging voor uw organisatie, gecertificeerde Office 365 specialisten, opleiden van uw gebruikers en een hoog niveau van support op Office 365. Vraag gerust een Cloud Readiness Assessment aan.

De ICT infrastructuur: de basis voor toekomstige innovaties

Vindt u dat de ICT infrastructuur binnen uw bedrijf steeds complexer wordt? Dan is het verstandig om deze uit te besteden. Met de diverse diensten van PeopleWare weet u zeker dat dit kwalitatief goed gebeurd. Willen u en uw medewerkers zich volledig focussen op de core business? PeopleWare helpt uw organisatie van ontwerpen tot implementeren en beheren van nieuwe technologie. En dat op het gebied van onder meer networking & security, storage, virtualisation, messaging & communications en disaster & data recovery. U kunt uitstekend terecht bij de gecertificeerde partner voor het uitbesteden van Office 365 migratie en beheer. Waar wacht u nog op?

 

,
By

About Author

about author