Categorie: Eten en drinken

Home / Categorie: Eten en drinken

Heeft u binnenkort een speciaal event op de planning staan en bent u nog op zoek naar een leuk concept op vlak van eten? Dan is het zeker interessant om eens aan te kloppen bij Friet & Co. Deze frietspecialist levert al 15 jaar luxe frituurwagens in heel België en Nederland. Wilt u graag eens een mobiele frituur aan huis laten komen om uw gasten te verwennen met allerlei lekkers? Dan staat deze specialist voor u klaar! Voor een vaste prijs huurt u een mobiele frituur voor uw speciale gelegenheid en geniet u met uw gasten van artisanaal gebakken frietjes en frituursnacks à volonté.

Genieten van allerlei lekkers

De mobiele frituur die bij u aan huis komt, zorgt ervoor dat u, bijvoorbeeld tijdens familie- of verjaardagsfeestjes, onbeperkt kunt genieten van de Belgische trots zonder dat u zich moet verplaatsen of zelf in de keuken moet staan. U kunt kiezen uit drie verschillende eetformules, of u stelt zelf uw menu samen. Alles is à volonté zodat iedereen onbeperkt kan genieten van allerlei lekkers. De prijs voor een mobiele frituur is natuurlijk afhankelijk van het aantal personen en de formule die u kiest. Geniet u binnenkort samen met uw gasten van heerlijke frietjes, die in een frituur aan huis gebakken worden door professioneel en enthousiast personeel?

Reserveer tijdig een luxe frietkraam bij deze frietspecialist

Wilt u uw gasten op uw volgende event of feestje verwennen met heerlijke frietjes en frituursnacks van een mobiele frituur die bij u aan huis komt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de deskundige medewerkers van Friet & Co en reserveer tijdig een frituurwagen. Heeft u nog vragen of opmerkingen over de diensten van deze professional of bent u benieuwd naar de kostprijs van een mobiele frituur? Neem dan telefonisch contact op met deze frietexpert of vul het contactformulier op de website in.

By
Linkzoekertjes

Op een personeel- of bedrijfsfeest hoort natuurlijk lekker eten. De Belgen zijn echte Bourgondiërs en feesten met collega’s op een lege maag, dat is niet ideaal. Gelukkig hoeft u als baas of manager niet zelf achter het vuur te staan de hele avond. U kunt gewoon rekenen op de service van een ervaren traiteur zodat u zorgeloos geniet van uw bedrijfsfeest. Gaat uw voorkeur uit naar een ervaren kok die de lekkerste gerechten op tafel tovert? Een die voornamelijk werkt met verse ingrediënten? Dan is JÖRD uit Merksem dé traiteur voor op uw personeelsfeest!

Bepaal zelf welk eten wordt geserveerd op uw feest

Als u JÖRD inschakelt voor de catering op uw feest – hetzij een bedrijfsfeest of een huwelijksfeest – bepaalt u zelf welke vorm de catering aanneemt. Zo kiest u zelf of de traiteur een traditioneel driegangenmenu serveert of net een walking dinner of uitgebreid buffet organiseert. Zo past het eten helemaal in het thema en de sfeer van uw feest of ander evenement. Natuurlijk wordt er door de traiteur ook rekening gehouden met allergieën, voorkeuren en intoleranties zodat elke gast op het bedrijfsfeest zorgeloos kan genieten van heerlijke en verse gerechten.

Geniet van heerlijk eten op al uw feesten

JÖRD verzorgt niet enkel de catering voor een personeelsfeest, ook voor uw huwelijksfeest of ander evenement kunt u deze traiteur inschakelen. Dankzij catering op uw huwelijksfeest kunt u zorgeloos genieten van de mooiste dag van uw leven; de traiteur zorgt immers voor alles. U hoeft zich geen zorgen te maken of uw gasten wel lekker eten krijgen en met volle magen kunnen genieten van het feest. Bij JÖRD is dit altijd gegarandeerd. Wilt u ook genieten van het heerlijke eten met catering op uw huwelijksfeest of op uw bedrijfsfeest? Aarzel dan niet om contact op te nemen met deze cateraar uit Merksem.

By