Categorie: Financieel

Home / Categorie: Financieel

Wilt u een onafhankelijk pensioenadviseur inschakelen? Misschien wilt u dit omdat u een nieuwe collectieve pensioenregeling wilt opzetten, u ontevreden bent over uw huidige pensioenverzekeraar of zoekt u iemand die de pensioentaal van de mensen spreekt. In alle gevallen kunt u terecht bij PHB Financieel Adviseurs. U bepaalt voor welke diensten u deze specialist inschakelt. Vraag een gratis intakegesprek aan en bespreek uw wensen. Op basis daarvan wordt er een offerte voor u gemaakt. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Of u nu pensioenadvies, pensioenbeheer of pensioencommunicatie wenst, de specialist staat voor u klaar.

Een onafhankelijk pensioenadviseur met duidelijke communicatie

U bent eigenaar van een succesvolle onderneming. Door de groei van uw bedrijf wilt u de pensioenregeling van uw werknemers uit handen geven aan een professional. Echter, de communicatie van een onafhankelijk pensioenadviseur is voor velen vaak lastig te begrijpen. Dit is niet het geval als u PHB Financieel Adviseurs inschakelt. Hier is elk verhaal over pensioen te begrijpen! Dit bedrijf brengt het verhaal zodat het voor iedereen benaderbaar is. Dat is de kunst van pensioencommunicatie, vindt deze specialist. U als werkgever, bent verantwoordelijk voor de pensioencommunicatie tegenover werknemers. PHB Financieel Adviseurs geeft u de kennis die u nodig heeft. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om deze specialist in te schakelen om uw werknemers te informeren over de regeling die u voor uw personeel heeft getroffen.

Naast een onafhankelijk pensioenadviseur ook ondersteuning bij pensioenbeheer

De cliënten van PHB Financieel Adviseurs maken graag gebruik van de diensten van de onafhankelijk pensioenadviseur. Van werknemers tot directeur groot aandeelhouders en ondernemingsraden, iedereen wordt voorzien van gedegen advies. Heeft u een bedrijf met tussen de 10 à 400 werknemers? Dan sluiten de diensten van deze specialist perfect aan bij uw behoeften. Laat u adviseren over het opzetten van een nieuwe collectieve pensioenregeling. Naast een onafhankelijk pensioenadviseur, kunt u hier ook terecht voor pensioenbeheer. U bepaalt wat u uit handen geeft. Wilt u een bedrijf dat het aan- en afmelden van uw werknemers regelt? De jaarlijkse salarismutaties doorvoert? Of een bedrijf dat werknemers begeleidt bij pensionering? Schakel dan deze specialist in!

By

Heeft u interesse in een aflosvrije, annuïteiten, spaar-/beleggings- of lineaire hypotheek? Met het afsluiten van een hypotheek om uw woning in Bilthoven of de omgeving ervan te financieren, kunt u heel wat kanten uit. Zo heeft u keuze uit verschillende hypotheekvormen. Kiest u voor een aflossingsvrije hypotheek, annuïteitenhypotheek, beleggingshypotheek of lineaire hypotheek? Al deze vormen hebben zo hun eigen kenmerken en verplichtingen. Een hypotheekadviseur van Oscar Prent Assurantiën brengt deze verschillende vormen voor u in kaart, zodat u eenvoudig een keuze maakt. Ook moet u kiezen voor een verstrekker van de hypotheek. Verschillende hypotheekverstrekkers brengen verschillende voor- en nadelen met zich mee. Ook bij het maken van deze keuze begeleidt de hypotheekadviseur in regio Utrecht u volledig.

Wees goed voorbereid voor u een hypotheek afsluit in regio Bilthoven

Gaat u een hypotheek afsluiten? Dan schakelt u een hypotheekadviseur in regio Utrecht en Bilthoven in. Het is dan belangrijk dat u voor uzelf het een en ander op een rijtje zet. Om te beginnen, moet u weten hoeveel geld u precies moet lenen om de investering te financieren. Ook moet u nadenken over de maandelijkse lasten die u maximaal kwijt wilt zijn aan rente en aflossing. Wanneer u uw voorkeuren duidelijk voor ogen heeft, is het tijd om een hypotheekadviseur zoals Oscar Prent Assurantiën BV in te schakelen. Zij gaan voor u op zoek naar een hypotheek die precies aansluit op de door u opgestelde eisen. 

Schakel een hypotheekadviseur in als u een huis gaat kopen in Utrecht

Gaat u een hypotheek afsluiten voor uw nieuwe woning in Utrecht of Bilthoven? Dit is een belangrijke keuze die nog jarenlang een impact heeft op uw leven. U leent immers een grote som geld, wat u op den duur moet terugbetalen. Vaak zit u er tientallen jaren aan vast. Daarom is het belangrijk dat u de keuze weloverwogen maakt. En dat doet u door een hypotheekadviseur in de regio van Utrecht in te schakelen, zoals Oscar Prent Assurantiën BV. Deze adviseur neemt uw persoonlijke situatie onder de loep en helpt u een adviseur te kiezen die het best bij u, uw situatie en uw toekomstbeeld past. Hier krijgt u advies over interessante hypotheekaanbieders.

By

Tips voor het afsluiten van een WOZ krediet

oktober 24, 2015 | Financieel | Geen reacties

Indien je direct geld wenst te gaan lenen heb je meerdere keuze mogelijkheden, waarvan het WOZ krediet er een is. Ongeacht of je een WOZ krediet of een ander soort lening gaat afsluiten, is het belangrijkste dat geld lenen op een verantwoorde manier zal worden gedaan. Omdat een WOZ krediet een soort doorlopend krediet is, maar dan met een hypothecaire verbintenis, is het van belang je te verdiepen in de te hanteren financiële begrippen.

Met het doorrekenen van meerdere rekenvoorbeelden zul je uiteindelijk een beter beeld gaan krijgen over het WOZ krediet en de daarop van toepassing zijnde voorwaarden. De normen voor de toekenning van een WOZ krediet zullen strenger zijn als die welke de geldverstrekkers hanteren voor andere vormen voor geld lenen.

Heb je vragen over een WOZ krediet?

Bij het afsluiten van een WOZ krediet in de vorm van een doorlopend krediet, kun je ervoor kiezen altijd geld achter de hand te hebben. Deze vorm van direct geld lenen geeft je de mogelijkheid om continu geld op te nemen, tot maximaal de beschikbare ruimte tot aan de overeengekomen limiet. Het krediet dat afloopt en dat in vaste maandelijkse termijnen terugbetaald dient te worden, zal hier niet verder besproken worden. Zodra er gelden worden opgenomen uit de beschikbare limiet van het WOZ krediet zul je naar eigen inzicht moeten bekijken of er behoefte is aan de lening te gaan aflossen. Je kunt variëren in de maandelijkse terugbetalingen, waardoor je het krediet afstemt op jouw persoonlijke omstandigheden.

Alleen jij, samen met een eventuele partner of medecontractant, kan bepalen of een opname uit een WOZ krediet afgelost gaat worden en op welke termijn. Voor de aanschaf van gebruiksgoederen zou je de duur van de lening, bestaande uit het uit het krediet opgenomen bedrag, kunnen afstemmen op de gebruiksduur van de aan te schaffen goederen. Ook zul je met een opname van 1000 euro voordeliger uit zijn als je dit bedrag gaat opnemen van je WOZ krediet en niet als schuld op je kredietkaart open laat staan. Omdat je zelf het moment van aflossing van een WOZ krediet kunt bepalen, zou je de lening geheel aflossingsvrij kunnen laten tot de te bepalen datum voor af te lossen.

Het aanvragen van een WOZ krediet.

Voor het aanvragen van een WOZ krediet dien je te voldoen aan de zware acceptatie normen, die nu eenmaal voor een doorlopend krediet gelden. Met het aanvragen van een WOZ krediet ga je eigenlijk een doorlopend krediet afsluiten, zonder verplichtingen tot aflossen tijdens de looptijd. De aflossing van het WOZ krediet zal op de einddatum in zijn geheel dienen te gebeuren. Indien je nadat er gelden uit het WOZ krediet zijn opgenomen vrijwillig bedragen hebt afgelost, blijft aan het einde van de looptijd natuurlijk enkel het openstaande saldo voor aflossing over. Nadat aan alle voorwaarden is voldaan om in aanmerking te komen voor een WOZ krediet, zal de lening bij het BKR worden aangemeld als een doorlopend krediet. Let er wel op dat de beschikbare limiet van het WOZ krediet bij het BKR aangemeld zal worden en niet het opgenomen bedrag, ook al is die in feite de hoeveelheid geld dat je aan het lenen bent.

Welke zekerheden heb jij bij een WOZ krediet?

Om dat het WOZ krediet is verstrekt met je woonhuis als onderpand, zal ter meerdere zekerheid een hypothecaire inschrijving moeten gaan plaatsvinden. Hierdoor is het krediet niet alleen een soort doorlopend krediet, er is dan ook gelijk sprake van een krediethypotheek. Omdat je voor het inschrijven van een hypotheek, boven de afsluitkosten, kosten zult moeten betalen voor het WOZ krediet, dien je deze vorm enkel te kiezen als het om een behoorlijke leensom zal gaan.

Voor een kleine lening zijn de kosten die je voor een WOZ krediet moet maken in verhouding aan de hoge kant. Voor kleinere bedragen waarvoor je direct geld wenst te lenen zal een doorlopend krediet met de te maken kosten voordeliger uit zijn dan een af te sluiten WOZ krediet.

Voor meer info : http://geldleneninbelgie.com/welke-stappen-kan-je-ondernemen-bij-direct-geld-lenen/

By

Incassobureau inschakelen

juni 6, 2014 | Financieel | Geen reacties

Incassobureau voor particulieren

Met uw particulieren incasso opdracht moet u naar incassobureau Bill. sterker, Bill is hèt incassobureau voor particulieren. Vele particulieren waren u al voor. Ook niet geleverde maar wel betaalde internetbestellingen kunt u via ons laten incasseren. Maar er zijn ook zaken die we niet in behandeling nemen, zoals alimentatie vorderingen. Twijfelt u? Bel ons dan gerust even, we lichten het e.e.a. graag toe. In het merendeel van de zaken kunnen we u wel helpen. Een incassobureau particulier inschakelen doet u bij Bill!

Het buitengerechtelijke traject

We sturen uw debiteur een eerste schrijven. We maken kenbaar wat er dan allemaal betaald moet worden. Met uw debiteur kan wellicht nog een betalingsregeling getroffen worden. Dit is een goede oplossing voor alle partijen. Naar de rechter gaan, kost veel. De proceskosten zijn de laatste jaren ontzettend hard om hoog gegaan. Nog Beter is een betalingsregeling die lang loopt dan een dure onzekere procedure bij de rechtbank. Wel moet de betalingsregeling dan systematisch door debiteur nagekomen nageleefd worden.

Gratis uw vordering indienen

Vaak is het belangrijk om heel snel te handelen. Dat er niet voldaan wordt, kan meerdere redenen hebben. Misschien gaat uw debiteur wel bankroet. Wanneer uw debiteur failliet gaat, valt er helemaal niets meer te halen. Er wordt dan een toezichthouder (curator) aangesteld. De bank gaat meestal voor en voor de meeste crediteuren blijft meestal helemaal niets over. Dien dus vandaag nog uw particuliere incasso bij Bill in. Ga daarom snel naar http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html Uw gegevens invoeren en de opdracht invoeren gaat makkelijk.

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html

By