Groutanker nodig? Ga naar dit professionele bedrijf in Werkendam

Home / Groutanker nodig? Ga naar dit professionele bedrijf in Werkendam

De Vries Titan is dé specialist op het gebied van verankering van een dam of een kade. Er wordt regelmatig een groutanker gebruikt bij het aanleggen van bijvoorbeeld een kanaal voor de scheepsvaart. Als u een specialist inschakelt, weet u zeker dat het goed gebeurt. Daarnaast wordt het toegepast ter verankering van de grond. Sinds de oprichting in 1999 heeft De Vries Titan al meer dan 1000 opdrachten uitgevoerd. Zo is er ervaring bij de herinrichting van havens, maar ook de verbetering van diverse dijken door heel Nederland. Met deze opgedane kennis en ervaring wordt ook uw opdracht met succes afgerond.

Vertrouw op een groutanker die alle belasting aan kan

Heeft u een klus waarbij de verankering van de wanden of de grond erg belangrijk is? Dan schakelt u een specialist in. Deze projecten dragen namelijk een groot risico met zich mee. Het kan voorkomen dat de ondergrond bezwijkt. Of het inzakken van een wand door de kracht van water. Dit zijn allemaal rampscenario’s die u als opdrachtgever liever niet meemaakt. Dat is waarom u samenwerkt met een specialist als De Vries Titan. De verankeringen van dit bedrijf zorgen dat iedere constructie de berekende belasting ook daadwerkelijk doorstaat. Om dit te garanderen wordt een groutanker uitvoerig beproefd en afgespannen. Hierbij is de trekbelasting veel hoger dan in de gebruikssituatie.

Iedere groutanker geplaatst met volledig uitgeruste boormachine

Bent u van plan om een kanaal te verleggen? Of wilt u juist een dam versterken? In beide gevallen schakelt u een professioneel bedrijf in die het juiste materiaal gebruikt. De verankering van de damwand of kade laat u daarom uitvoeren door De Vries Titan. Dit bedrijf is volledig self-supporting, wat inhoudt dat ze alle techniek zelf in huis hebben. Het voordeel is dat zes ankerboormachines te allen tijde inzetbaar zijn. Daarnaast hebben vier van de zes machines de capaciteit om als dubbel spoelboormotor te functioneren, waarmee een verbuisd geboord wordt. Op die manier is uw groutanker gegarandeerd goed geplaatst.

By

About Author

about author