Haal het beste van uw kabelmanagement op kantoor

Home / Haal het beste van uw kabelmanagement op kantoor

Haal het beste van uw kabelmanagement op kantoor

december 12, 2017 | Zakelijk | Geen reacties

Rommelige kabels en draden die in de knoop gaan zijn verleden tijd dankzij kabelmanagement voor een net kantoor. Al uw kabels, data-aansluiting, voedingen en draden worden stuk voor stuk netjes weggewerkt. Klinkt ideaal toch? Met kabelmanagement op uw kantoor is dit sneller geregeld dan u denkt. Bij Bowerkt zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van kabelmanagement, wat leidt tot een opgeruimde werkplek. Kies voor fraaie inbouwoplossingen en verwerk de opbouw- of onderbouwmodules in uw kantoortafels. Is uw kabelmanagement geregeld, maar ervaart u veel geluidsoverlast op de werkvloer? Geen probleem! Ook de akoestiek kunt u eenvoudig verbeteren op kantoor. Kies uit een ruime collectie aan akoestiek-wanden. Door jarenlange ervaring kan er voor vrijwel iedere ruimte de juiste oplossing worden gerealiseerd.  

Door goed kabelmanagement ziet uw kantoor er opgeruimd uit

U wilt toch ook het maximale uit uw werkplek halen? Een nette uitstraling aan uw kantoor geven door alles goed op te ruimen? Klinkt dat u als muziek in de oren? Dan is kabelmanagement voor uw kantoor de perfecte oplossing. Vandaag de dag zijn er vele variaties om uw kabels netjes weg te werken. Wat dacht u van diverse kabelgoten, kabeldoorvoeren en cable-grips. In de tafels worden opbouw- of onderbouwmodules gemonteerd. De stekkerdozen zijn eenvoudig naar wens samen te stellen met stroomaansluitingen, data-aansluitingen en multimedia-aansluitingen. Zijn de tafels naar wens, maar wilt u in rust kunnen vergaderen? Of is uw werkplek op dit moment te luidruchtig door bellende mensen of een draaiende printer? Bij Bowerkt kunt u ook de akoestiek op kantoor verbeteren door het gebruik van diverse akoestische oplossingen. 

Met een gedegen ontwerpplan kunt u uw akoestiek verbeteren op kantoor

Net een nieuw pand gekocht voor uw bedrijf? En wilt u het deze keer vanaf het begin goed aanpakken? Elk klein onderdeel perfect uitgedacht en op elkaar afgestemd? Het wordt werkelijkheid als u Bowerkt inschakelt voor het ontwerp en de uitvoering van uw kantoorinrichting. Gezamenlijk bekijkt men met u hoe ze bijvoorbeeld de akoestiek voor u kunnen verbeteren op kantoor. Daarnaast kan er met u ook gekeken worden naar het meubilair. Ziet uw kantoor er momenteel erg rommelig uit door losse kabels op de bureautafels en vloer? Dan is kabelmanagement op kantoor dé uitkomst. Uw werkplek ziet er opgeruimd uit en is werkelijk waar om door een ringetje te halen dankzij het nieuwe ontwerp. 

Voor meer info :

,
By

About Author

about author