Hoe werkt meubelreiniging door specialist nabij Eindhoven?

Home / Hoe werkt meubelreiniging door specialist nabij Eindhoven?

Bent u bekend met de meubelreiniging van het bedrijf Chem-Dry van Gulik, gevestigd nabij Eindhoven? Dit lijkt namelijk wel magie! Binnen no-time zorgen zij ervoor dat elke vlek op uw meubilair volledig verdwijnt. Hoe doen ze dat toch? We kunnen u verklappen: er zit een unieke methode achter, namelijk de Chem-Dry techniek. Met deze techniek worden er miljoenen kleine koolzuurbelletjes in het te reinigen oppervlak gedrukt. Deze belletjes dringen al het vuil uit het meubelstuk naar boven. Op deze manier kan het vuil heel gemakkelijk worden opgezogen. De vlek is verdwenen en uw meubelstuk ziet er weer stralend uit. Na de Chem-Dry behandeling drogen uw meubels snel, waardoor stofmijt en bacteriën geen enkele kans krijgen.

Meubelreiniging nabij Eindhoven is ook geschikt voor lederen meubels

Het reinigen van lederen meubels is een kunst op zich. Deze stof kent namelijk een andere reactie op vuil en andere schoonmaakmiddelen. Heeft u een vlek op een lederen meubelstuk? Dan hebben we goed nieuws voor u: de specialist op het gebied van meubelreiniging uit omgeving Eindhoven weet er wel raad mee. Zij zorgen de specialisten van Chem-Dry van Gulik ervoor dat uw lederen meubelstuk er weer helemaal nieuw uitziet. Dit doen ze door uw meubel niet alleen te reinigen, maar de stof ook te voeden. Zo blijft de stof mooi en soepel, waardoor u nog jaren vooruit kunt met uw lederen meubelstuk.

Dankzij de meubelreiniging specialist nabij Eindhoven zien uw meubels er weer als nieuw uit

Wilt u meubels en tapijt laten reinigen in Eindhoven? Omdat het er niet meer mooi uitziet? Maar u wilt nog geen nieuw meubel kopen? veel gevallen is een wat smoezelig uitziende bekleding namelijk heel makkelijk op te lossen, namelijk door middel van meubelreiniging door de expert uit regio Eindhoven. Met behulp van de innovatieve Chem-Dry methode zorgen de specialisten van Chem-Dry van Gulik ervoor dat alle vuildeeltjes worden verwijderd uit uw meubilair. Na zo’n behandeling zien uw meubels er weer precies zo uit als wanneer u ze net kocht.

Voor meer info :

By

About Author

about author