Houdt uw C-SUM en FemSum administratie bij met de transport software Duaneloods

Home / Houdt uw C-SUM en FemSum administratie bij met de transport software Duaneloods

Het is in de transport sector onmisbaar om gebruik te maken van gespecialiseerde software. Zo wordt er bij de douane vaak gebruikgemaakt van de software douaneloods. Dit compleet en gebruiksvriendelijk systeem is speciaal ontwikkeld voor C-SUM en FemSum administraties en administreert zowel binnenkomende als uitgaande goederenstromen. De transport software is goedgekeurd door de Nederlandse douane en grote transportbedrijven op Schiphol Airport maken hier gebruik van. Dankzij het Transport Management Systeem kunt u onder meer zendingen aanmaken op airwaybill niveau, NCTS-aangiften doen, HAWB’s inbrengen en diverse rapporten printen. Dankzij de WMS-module kunt u vrije goederen en douanegoederen registreren op artikelniveau. Met behulp van de scanner kunt u pallets, locaties en artikelen scannen zodat de gegevens geregistreerd worden in de transport software. Hier heeft u de scanner Metrologic SP55000 OptimusS compact Batch Portable Data Terminal nodig.

Wat is er allemaal mogelijk met het Transport Management Systeem?

Heeft u interesse in de software voor wegtransport, luchtvracht en zeevracht ontwikkeld door Cargo Data Systems. Met deze software is er heel wat mogelijk. Wat allemaal precies, vraagt u zichzelf af? Het Transport Management Systeem maakt het mogelijk om eenvoudig groupage aan te maken en in te plannen, meerdere bezorg- en afhaaladressen aan te maken voor een verzending, gevaarlijkste stoffen en temperatuur zendingen te behandelen en de route te berekenen via Google Maps. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Zo heeft de transport software een dashboard welke in het openingsscherm direct inzicht geeft in de transporten van de week, verjaardagen, acties, nieuwsberichten en lopende offertes. Het werkt dus tevens als communicatiemiddel! Ideaal, nietwaar?

Transport software voor wegtransport

De allesomvattende transport software van Cargo Data Systems is geschikt voor verschillende soorten transport. Zo kunt u deze software gebruiken voor zowel groupagevervoer als directe zendingen. De software vereenvoudigt en automatiseert het proces. Dankzij de app heeft u inzicht in uw winst- en verliescijfers en kunt u direct digitale facturen versturen. Na het invoeren van de verzendgegevens worden de benodigde documenten, zoals CMR, manifest, dossierkaft, laad, labels en zendingscertificaat, automatisch ingevuld in het Transport Management Systeem. Of u nu wel of geen eigen vervoer heeft, de transport software biedt vele voordelen voor uw bedrijf. Cargo Data Systems is een specialist op het gebied van automatisering voor expeditie, logistiek en transport. Zij hebben al veel bedrijven geholpen met het vereenvoudigen van het transport in de lucht-, zee-, weg- en railtransport.

Voor meer info :

,
By

About Author

about author