Categorie: Industrie

Home / Categorie: Industrie

Een control en globe valve is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten bij een specialist, zoals Von Rohr ARCA BV. Deze regelventielen worden gebruikt voor het nauwkeurig regelen én controleren van de vloeistof- en gasstromen. Dit is essentieel voor de continuïteit van een productieproces. Daarom wilt u uiteraard te allen tijde verzekerd zijn van kwalitatief hoogwaardige regelventielen. Bij de specialist kiest u dus altijd voor een innovatief product van de hoogste kwaliteit. Daarbij heeft deze specialist een ruime kennis van diverse productieprocessen. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan snel contact op met de specialist.

De PRDS valve is volledig afgestemd op uw bedrijf

Geheel afgestemd op de unieke toepassingen in onder andere energiecentrales en raffinaderijen is de PRDS valve, ook wel desuperheater genoemd. Deze regelklep wordt in vrijwel alle stoominstallaties gebruikt. Hierdoor wordt de druk en temperatuur van de stoom gereduceerd. Deze regelklep is toepasbaar in diverse industrieën. Wilt u graag een PRDS valve of globe valve die is aangepast aan de werkzaamheden van uw bedrijf? Dan vraagt u een gepast advies van von Rohr ARCA BV. Deze specialist zorgt voor een hoogtechnologische oplossing voor uw bedrijf. Maak snel een afspraak en ontdek de mogelijkheden. Deze specialist zorgt tevens voor het onderhoud van uw regelkleppen.

 

Kies uit verschillende klepkarakteristieken zoals een Globe valve of een PRDS valve

Wanneer u nieuwe regelkleppen moet kopen, is het belangrijk om na te denken over de klepkarakteristieken die noodzakelijk zijn. Bij von Rohr ARCA BV doet u dit samen met een procestechnoloog. Zo is het mogelijk dat de specialist u een Globe valve of PRDS valve aanraadt. Deze producten zijn altijd vervaardigd volgens de noden van uw bedrijf. Daarbij zijn de regelkleppen eenvoudig te installeren en te onderhouden. Wilt u graag uw installatie en onderhoud laten uitvoeren door deze expert? Dat is geen probleem. Vertel alles over uw wensen en verwachtingen tijdens een uitgebreid advies met de specialist.

By

De Vries Titan is dé specialist op het gebied van verankering van een dam of een kade. Er wordt regelmatig een groutanker gebruikt bij het aanleggen van bijvoorbeeld een kanaal voor de scheepsvaart. Als u een specialist inschakelt, weet u zeker dat het goed gebeurt. Daarnaast wordt het toegepast ter verankering van de grond. Sinds de oprichting in 1999 heeft De Vries Titan al meer dan 1000 opdrachten uitgevoerd. Zo is er ervaring bij de herinrichting van havens, maar ook de verbetering van diverse dijken door heel Nederland. Met deze opgedane kennis en ervaring wordt ook uw opdracht met succes afgerond.

Vertrouw op een groutanker die alle belasting aan kan

Heeft u een klus waarbij de verankering van de wanden of de grond erg belangrijk is? Dan schakelt u een specialist in. Deze projecten dragen namelijk een groot risico met zich mee. Het kan voorkomen dat de ondergrond bezwijkt. Of het inzakken van een wand door de kracht van water. Dit zijn allemaal rampscenario’s die u als opdrachtgever liever niet meemaakt. Dat is waarom u samenwerkt met een specialist als De Vries Titan. De verankeringen van dit bedrijf zorgen dat iedere constructie de berekende belasting ook daadwerkelijk doorstaat. Om dit te garanderen wordt een groutanker uitvoerig beproefd en afgespannen. Hierbij is de trekbelasting veel hoger dan in de gebruikssituatie.

Iedere groutanker geplaatst met volledig uitgeruste boormachine

Bent u van plan om een kanaal te verleggen? Of wilt u juist een dam versterken? In beide gevallen schakelt u een professioneel bedrijf in die het juiste materiaal gebruikt. De verankering van de damwand of kade laat u daarom uitvoeren door De Vries Titan. Dit bedrijf is volledig self-supporting, wat inhoudt dat ze alle techniek zelf in huis hebben. Het voordeel is dat zes ankerboormachines te allen tijde inzetbaar zijn. Daarnaast hebben vier van de zes machines de capaciteit om als dubbel spoelboormotor te functioneren, waarmee een verbuisd geboord wordt. Op die manier is uw groutanker gegarandeerd goed geplaatst.

By

Bent u van plan om staal op maat te laten maken? Om verzekerd te zijn van een goede service is het raadzaam om een specialist als Bassa Staal in te schakelen. Met meer dan 70 jaar ervaring in de staalbranche bent u verzekerd van een oplossing die geheel aan uw wensen voldoet. Omdat elke wens anders is, wordt er altijd gekozen voor een persoonlijk aanpak. Kwaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid. Dat is wat u mag verwachten van Bassa Staal. Weet u al hoe u het staal op maat wilt laten maken? U heeft keuze uit zagen, snijden, stralen, knippen en galvaniseren. Lastig kiezen wat de beste optie is? De specialisten voorzien u graag van deskundig advies.

Staal op maat laten stralen en meniën

Als u staal op maat wilt laten stralen en meniën, schakelt u een specialist in. Denk dan aan Bassa Staal. Deze specialist heeft namelijk goede contacten met gespecialiseerde straal- en spuitbedrijven waar uw staal geheel op maat gemaakt kan worden. Vrijwel elk profiel kan worden gestraald en gemenied. Hierbij wordt de walshuid van het staal afgestraald en gereinigd. Vervolgens wordt er menie aangebracht wat een goede grondlaag is voor het staal. Over deze laag kunt u een andere kleur verven. Zo ontvangt u altijd staal op maat. Uiteraard biedt Bassa Staal ook andere afwerkingsmogelijkheden zoals zagen van kleine en grote profielen wat automatisch en semiautomatisch gedaan kan worden tot een diameter van 450 mm in verstek tot 60 graden.  

Staal op maat laten knippen, boren, snijden of galvaniseren?

U heeft diverse mogelijkheden wanneer u staal op maat wilt laten maken. U kiest uit verschillende vormen en dikten. Zo kunt u platen laten knippen tot 15 mm met een maximale breedte van 3000 mm, boren tot 32 mm en kunt u platen autogeen en plasma in veel verschillende vormen en dikten laten snijden. Maar ook galvaniseren behoort tot de mogelijkheid. Omdat er slechts enkele buizen en profielen standaard gegalvaniseerd op voorraad zijn, biedt Bassa Staal de mogelijkheid om andere profielen volgens NEN-EN-ISO 1461 te galvaniseren. Al voor een scherpe prijs kunt u staal op maat laten galvaniseren. Of het nu om grote of kleine hoeveelheden gaat, Bassa Staal is u graag van dienst.

By

Bij adiabatische koeling wordt er water verdampt in een luchtbehandelingskast en zo wordt er warmte onttrokken aan de lucht. Menerga maakt deze luchtbehandelingskasten sinds 1991 voor een milieuvriendelijke manier van koelen. Het begon 25 jaar geleden met het type Adsolair. Met een dubbele kunststof kruisstoom warmtewisselaar, welke is gemaakt van Polypropyleen, kan kalk zich niet hechten aan de warmtewisselaar. Ook vandaag de dag is en blijft Menerga vernieuwend op het vlak van adiabatisch koelen. Een luchtbehandelingskast kan worden gebruikt in omgevingen en locaties waar het klimaat continu moet worden geregeld, zoals bijvoorbeeld in een zwembad of sportcomplex.

Adiabatische koeling: een zeer efficiënt principe uit de natuur

Adiabatisch koelen is een van de wonderen van de natuur. Door waterverdamping wordt er warmte aan de lucht onttrokken. Dit betekent dat het een koelend effect heeft. Vergelijk het met sporten. U heeft het warm en gaat zweten. Zodra het zweet verdampt op de huid, wordt de warmte onttrokken aan uw lichaam en daalt uw lichaamstemperatuur. Menerga is ontwikkelaar en producent van innovatieve lucht- en klimatiseringsystemen en zet dit natuurkundige proces van adiabatisch koelen om in hoog efficiënte klimaattechniek. Op deze manier kan bijvoorbeeld uw datacenter veilig koel worden gehouden, zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw apparaten te vochtig worden. Een Adiabatische koeling is dus veilig en effectief!

Het voordeel van adiabatisch koelen voor uw kantoor

U wilt zelf graag de klimaatbeheersing in uw kantoor of ander bedrijfspand regelen. Maar u wilt ook niet zo’n vochtige, bedompte lucht en een slechte luchtkwaliteit waar men allerlei gezondheidsklachten van krijgt. Dit zal niet het geval zijn. Bij Menerga, producent en ontwikkelaar van klimaatsystemen, weet men dat in de meeste kantoren een warmteoverschot bestaat. Dit komt door alle aanwezige personen en alle apparatuur. Tijdens een persoonlijk gesprek met een van de specialisten worden alle wensen en eisen besproken, waardoor een manier van adiabatisch koelen wordt gevonden die bij uw bedrijf past. Een goede klimatisering verhoogt de prestatie en motivatie van uw werknemers!

 

By

Bent u op zoek naar een specialist in metaalbewerking in Brabant? Lemmens Metaalbewerking helpt u graag verder. Zo kunnen er producten worden bewerkt op verschillende draaibanken. Bij dit bedrijf heeft u ook de mogelijkheid om lichte freesbewerkingen direct aan de draaibank te doen. Naast draaien gaat u bij Lemmens Metaalbewerking ook langs voor frezen en kotteren. Dit kan worden gedaan met zowel verticale als horizontale bewerkingscentra. Dit zorgt ervoor dat deze specialist een grote diversiteit aan freesbewerkingen mogelijk maakt. Voor welke specialisatie u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een product dat op de juiste manier is bewerkt en afgeleverd.

Diversiteit aan producten voor metaalbewerking in Brabant

Wanneer u langsgaat bij een professioneel en gespecialiseerd bedrijf in Brabant, kiest u uit verschillende producten voor metaalbewerking. Lemmens Metaalbewerking heeft producten met diverse producttypes, bewerkingen en afmetingen. Zo vindt u een lassamenstelling met een lengte van 1200 mm, dit is een essentieel onderdeel voor vele machines. Daarnaast gaat u ook bij deze specialist langs voor verschillende freesonderdelen. Denk hierbij aan een draaideel met freesbewerking, een draaideel en een freesdeel. Bent u ook benieuwd wat dit metaalbewerking bedrijf in Brabant voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met een van de vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.

Modern machinepark voor metaalbewerking in Brabant

Een bedrijf dat een optimale samenwerking tussen mens en machine hanteert, bent u daar ook naar op zoek? Schakel dan Lemmens Metaalbewerking in Brabant in. Alle producten worden vervaardigd in een modern machinepark. Voor frezen, kotteren, draaien en ondersteunende processen bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Voor ondersteunende processen wordt onder andere een 3D meetmachine, een lintzaagautomaat, een brootsmachine en een straalcabine gebruikt. Daarnaast profiteert u van draaibanken met verschillende soorten bereik. Door dit moderne machinepark en diverse kwaliteitsprocedures bent u bij dit bedrijf gegarandeerd van de beste kwaliteit. Hier heeft u een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van verspanende technieken. Waarvoor wilt u een betrouwbare partner als Lemmens Metaalbewerking in Brabant inschakelen?  

By

Wat is er zo uniek aan de verpakkingsmachines van Demca? Dat is het feit dat er eigenlijk geen handleiding nodig is voor het gebruik. Het gebruik van de machine spreekt voor zich. Ook zijn de verpakkingsmachines gestandaardiseerd. De software is overzichtelijk en werkt voor iedere machine hetzelfde, zodat de verpakkingsmachines wereldwijd kunnen worden ingezet zonder opstartproblemen of kinderziektes. Zijn er toch problemen? Vaak kan uw eigen technische dienst deze oplossen met behulp van de ‘explosietekeningen’ waarop ieder onderdeeltje van de machine goed te zien is. Lukt het oplossen van het probleem niet? Natuurlijk helpt Demca u hier graag bij. In veel gevallen kunnen eventuele problemen op afstand worden opgelost. 

Jarenlange ervaring in het fabriceren van verpakkingsmachines

Vanaf de jaren ’70, dus decennialang al, biedt Demca de meest efficiënte en specialistische verpakkingsmachines aan in Nederland. Met deze ervaring heeft Demca veel expertise opgebouwd. Deze investering in kennis heeft gezorgd voor goede samenwerkingsverbanden met gerenommeerde machinefabrieken, zodat u bij hen een totaalaanbod aan verpakkingsmachines vindt. Daarnaast biedt Demca uitstekende service. Wilt u de machine van uw keuze eens laten proefdraaien met uw eigen producten, zodat u kunt zien of het verpakken van uw producten het gewenste resultaat biedt? Ook dit is mogelijk! Zowel voor, tijdens als na het aankopen van geschikte verpakkingsmachines biedt Demca uitstekende service. Zo weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop.  

Verpakkingsmachines van topkwaliteit

Zoekt u verpakkingsmachines van superkwaliteit? Dan moet u de machines van Demca kopen, alleen dan kan u uw producten netjes verpakken. Demca heeft verschillende typen verpakkingsmachines. Maar dat is niet het enige. Demca heeft ook een ruim aanbod aan randapparatuur, zodat u zo lang mogelijk gebruik kunt blijven maken van de verpakkingsmachines. Er zijn verschillende verpakkingsmaterialen die u gebruikt in combinatie met de verpakkingsmachines van Demca. U kunt bijvoorbeeld flessen, potten of blikken verpakken in een kartonverpakking. Moeten uw producten verpakt worden zodat ze efficiënt vervoerd kunnen worden zonder veel ruimte in te nemen? Gebruik dan de bundelpakken van Demca. Voor voedingsmiddelen kunt u het beste de folieverpakking gebruiken, of voor bijvoorbeeld koekjes kunt u de luchtdichte flowpacks gebruiken. Demca verricht ook preventief onderhoud aan verpakkingsmachines.

 

By

U bent zoekende naar machines uw hardmetaal mee te frezen? Dan moet u bij de specialist op dat gebied zijn. Deze levert machines van hoogwaardige kwaliteit. Met meer dan 60 jaar ervaring bent u bij Oude Reimer altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Er wordt continu geïnnoveerd waardoor zij u nog beter van dienst kunnen zijn. Door de nauwe samenwerking met de fabrikanten en de kennis van de ervaren adviseurs, wordt uw vraagstuk op het gebied van metaalbewerking altijd efficiënt en snel opgelost. Daarnaast voldoen alle machines, gereedschappen en toebehoren aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit bedrijf laat dit zien door middel van de lange levensduur en de betrouwbaarheid.

Machines, gereedschappen en toebehoren om uw hardmetaal te frezen

Kent u Oude Reimer al? Voor meer dan 60 jaar zijn zij gespecialiseerd in het leveren en produceren van alle soorten metaal. Sinds 1957 zijn zij importeur en leverancier van gereedschappen en machines voor de verspanende industrie. U vindt bij deze specialist afzuigsystemen, trillingsdempers en machines voor de draad- en kabelindustrie. Zoekt u een machine voor het frezen van uw hardmetaal? Bekijk dan eens de mogelijkheden van deze specialist. U profiteert altijd van korte levertijden en een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Weet u nog niet precies wat u zoekt? Dan heeft u de mogelijkheid om u te laten adviseren door een van de ervaren medewerkers van Oude Reimer. Neem contact op met deze specialist in Hilversum.

Een breed machineprogramma waaronder machines voor hardmetaal frezen

Bij Oude Reimer is een breed programma aan machines te vinden wat handig gecategoriseerd is in de verschillende onderdelen. Kies uit diverse freesmachines om uw hardmetaal te frezen. Bent u werkzaam in de staalbouw? Dan heeft u keuze uit diverse pons-, knip-, boor- en zaagmachines. Ook voor slijp- en zaagmachines bent u bij deze specialist aan het juiste adres. Kies voor staalbouw bandzagen of productie bandzagen. Mocht u er niet helemaal uitkomen, dan helpen de productspecialisten u graag verder. Heeft u besloten om een machine aan te schaffen? Dan bent u verzekerd van machines van hoge kwaliteit, die jarenlang meegaan. Er wordt grotendeels geleverd uit voorraad, waardoor de machines snel geleverd worden.

By

Wist u dat het gebruik van een pneumatisch ventiel u vele voordelen biedt? De specialist legt u graag uit welke voordelen dat zijn. Het grootste voordeel is de duurzaamheid van het hulpmiddel voor de aandrijving van werktuigen. Gebruikt u pneumatische systemen, dan kunt u ervan uitgaan dat de kostprijs, van bijvoorbeeld een pneumatisch ventiel, laag is. Daarnaast is het een betrouwbaar systeem, dat eenvoudig aangestuurd kan worden. Waar u dit kunt vinden? Bij de specialist zoals Camozzi Benelux B.V. in Nieuwerkerk aan den IJssel natuurlijk. Dankzij jarenlange ervaring en professioneel personeel, krijgt u altijd de hulpmiddelen waar u naar op zoek bent. Kies voor de flexibiliteit van pneumatiek en gebruik een schone techniek die zelfs in de foodsector goed toepasbaar is.

Pneumatisch ventiel nodig? Voor verkoop en onderhoud van pneumatiek gaat u naar de specialist toe

Bent u werkzaam in de industriële sector, dan heeft u wellicht baat bij oplossingen op maat bij Camozzi Benelux B.V. Zij leveren onder andere het pneumatisch ventiel. De luchtdruk die het systeem levert, kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat een beweging van een werktuig in gang wordt gezet. Zoekt u naar bepaalde onderdelen op het gebied van pneumatiek? Camozzi Benelux B.V. in Nieuwekerk aan den IJssel heeft dan het materiaal dat u zoekt. Het is belangrijk om de onderdelen aan uw werktuig goed te onderhouden. Vervang daarom tijdig uw pneumatisch ventiel en schaf een sterke slang aan, zodat de perslucht zonder problemen voor de aandrijving kan zorgen. Zorg ervoor dat de cilinder perfect aangedreven wordt en kies voor materiaal van kwaliteit.

Een pneumatisch ventiel met externe bediening haalt u bij de professional

Een pneumatisch ventiel moet natuurlijk goed werken én goed blijven werken. Kwaliteit is van zeer groot belang. Producent voor de industriële automatisering, Camozzi Benelux B.V. in Nieuwekerk aan den IJssel, helpt u daarbij. Dankzij een ruim assortiment, met verschillende toepassingen, heeft de specialist altijd het type pneumatisch ventiel waar u naar op zoek bent. Verschillende behuizingen maken het gebruik mogelijk van pneumatische modellen met elektro-pneumatische bediening. Op die manier weet u zeker dat u de perslucht krijgt, waar u naar op zoek bent. Doordat een specialist verschillende afmetingen in het assortiment heeft, is er altijd een formaat dat aansluit bij uw wensen.

By

Van transportbedrijven tot groothandels en van koeriersbedrijven tot bedrijven in de autobranche. BFC-product levert aan diverse bedrijven. In de afgelopen jaren heeft deze specialist dan ook grote klanten aan het klantbestand mogen opnemen. Wilt u als bedrijf vloerbalken kopen? Dan kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfsnaam en/of logo op de gewenste producten te laten drukken. Dit zorgt direct voor meer naamsbekendheid en een stukje marketing. Oftewel, een win-winsituatie. En voldoen de standaardmaten niet aan uw verwachting? Dan maakt de specialist bijvoorbeeld de vloerbalken die u wilt kopen gewoon op maat. Niet voor niets dat BCF-Products een klantbeoordeling van een 9.3 heeft.

Online vloerbalken tegen een scherpe prijs kopen

Vloerbalken online kopen is erg gemakkelijk. Een rit naar de bouwmarkt is daardoor niet meer nodig. Zo hoeft u de deur niet uit en wordt uw bestelling gewoon op de gewenste locatie bezorgd. En gaat u de vloerbalken bij BCF-Products kopen? Dan wordt een bestelling boven de €35,- ook nog eens gratis verzonden. Uiteraard betaalt u veilig via bijvoorbeeld iDEAL en bent u, dankzij de grote voorraad, altijd verzekerd van een snelle levering. Ook is het mogelijk om uw bestelling bij de specialist bij een van de magazijnen op te halen. Wilt u voor uw bedrijf vloerbalken kopen? Dan kunt u in de webshop ook betalen op rekening. Echter dient u hier wel een account voor aan te maken.

Vloerbalken kopen bij een gespecialiseerd bedrijf

U wilt uiteraard verzekerd zijn van vloerbalken van een erg hoge kwaliteit. Ga hiervoor naar een specialist die al jaren ervaring heeft op het gebied van vloerbalken. Kiest u om de vloerbalken bij BCF-Products te kopen? Dan kunt u rekenen op optimale service. De enthousiaste medewerkers gaan op zoek naar het gewenste product. Is deze niet in het assortiment opgenomen? Geen probleem. Dan wordt uw beoogde product gewoon op maat gemaakt. Daarnaast bestaat het gehele assortiment enkel uit vloerbalken van bekende merken als Allsafe en LoadLok. Jarenlang plezier van de vloerbalken die u gaat kopen. Dat is waar u zeker van bent.

By

Er zijn steeds meer digitale industriële weegschalen. Hierdoor zijn deze weegschalen vaak computergestuurd. Klopt die software wel? En hoe kunt u daar zeker van zijn? Misschien heeft u voor uw business juist een analoge weegschaal nodig. Het is moeilijk voor u om dit te beoordelen. U heeft een betrouwbare partner nodig. Een partner die u bij kan staan met deskundig advies. En een partner die u helpt om uw digitale, dan wel analoge weegschaal accuraat te houden. Vertrouwen in een dergelijke partner moet groeien. Begin met de basis door te bellen met GePeS b.v. Ze zullen u niet teleurstellen!

Jaren aan innovatie leggen veel gewicht in de schaal bij deze producent van industriële weegschalen

Een industriële weegschaal moet nauwkeurig wegen en geen weegfouten maken. Een meetfout kan immers een zwaarwegende factor zijn in verschillende bedrijfstakken! Goed, dat hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen. De zekerheid dat uw weegschaal echt accuraat is, vindt u dan ook bij een bedrijf dat al tientallen jaren investeert in de ontwikkeling van nóg betere systemen. En nog beter is dat u dat bedrijf gewoon in Nederland vindt. GePeS b.v. helpt u bij het maken van uw keuze. En dat zonder communicatieproblemen, maar met korte lijntjes. En natuurlijk altijd een eerlijke prijs. Waar wacht u nog op? Plaats vandaag nog een bestelling!

Geijkte meetinstrumenten van een zwaargewicht in industriële weegschalen

Een industriële weegschaal moet nauwkeurig geijkt worden voordat u deze kunt gebruiken. Hoe weet u anders zeker dat het gewicht dat u meet ook klopt? En dat geldt dubbel en dwars voor sectoren waarin er veel met zware materialen, zoals bulkgoederen, wordt gewerkt. Of natuurlijk in bedrijfstakken waarbij er juist met heel kleine gewichten wordt gewerkt. Denk daarbij aan de farmaceutische industrie. Hoe dan ook, u bent verschillende industriële weegschalen aan het vergelijken en wilt meer weten. Bij wie kunt u dan terecht? Wist u dat Nederland de thuisbasis is van Avery Weigh-Tronix, onderdeel van GePeS b.v. , de nummer 2 op het gebied van industriële weegschalen wereldwijd? U hoeft dus niet eens verder te zoeken!

By