Kampeerboerderij biedt alle luxe die u nodig heeft

Home / Kampeerboerderij biedt alle luxe die u nodig heeft

Kampeerboerderij biedt alle luxe die u nodig heeft

december 19, 2017 | Toerisme | Geen reacties

Kent u kampeerboerderij De Aalbertshoeve al? Deze locatie is geschikt voor diverse groepen. Bijvoorbeeld voor een familieweekend, een schoolkamp of een weekend met de vereniging. De grote, luxe ingerichte accommodaties van de kampeerboerderij bieden de mogelijkheid er met grote groepen te verblijven. U geniet dan van diverse faciliteiten, zowel buiten als binnen. Zo beschikt elke accommodatie over een sportveld met een volleybalnet en doelen om te voetballen. Daarnaast is er een trampoline, een zitkuil, een dartbord en een terras en zijn er schommels en wippen. Elke accommodatie heeft daarnaast diverse faciliteiten binnen: een tafeltennistafel, een sjoelbak, een dartbord, een voetbalspel en een tv en videorecorder. Dat is dus altijd onbezorgd genieten van een heerlijk weekend!

Genieten van lekker eten tijdens een weekend in een kampeerboerderij

Heerlijk vakantie vieren op een kampeerboerderij. Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. De Aalbertshoeve is dé uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten en er zijn verder nog meer recreatiemogelijkheden. Zo kunt u heerlijk wandelen in de bossen met uw familie, speurtochten doen tijdens uw schoolreisje of lekker buiten sporten met uw vereniging op de volleybal- of voetbalvelden. Maar dat niet alleen; u kunt er ook heerlijk eten. Zo kunnen er barbecues voor u worden verzorgd. Daarnaast is het mogelijk patat te bestellen. Ook kunt u kiezen voor een warm of koud buffet. En wilt u ’s morgens genieten van een heerlijk vers ontbijt? Dan is er de mogelijkheid vers brood van de bakker te laten komen.

Familieweekend organiseren in kampeerboerderij

Gezellig met de familie op pad? Een familieweekend in een kampeerboerderij kan niet mislukken. Bij De Aalbertshoeve kunt u altijd terecht. Hoe groot uw familie ook is. De kampeerboerderij biedt diverse accommodaties. U zult zich niet vervelen, want u kunt bijvoorbeeld een wandeling maken door de bossen in de Veluwe of u kunt genieten van een dagje aan het strand. Daarnaast is er in de omgeving van de kampeerboerderij een hele hoop te doen. Zwemmen, midgetgolfen, paardrijden, kanoën en bowlen is slechts een greep uit het diverse aanbod. Een weekend naar de kampeerboerderij met uw familie is heerlijk!

Voor meer info :

By

About Author

about author