Kies als 50-plusser voor een aflossingsvrije hypotheek bij een professioneel bedrijf in Den Bosch

Home / Kies als 50-plusser voor een aflossingsvrije hypotheek bij een professioneel bedrijf in Den Bosch

Tegenwoordig is de huidige hypotheek van 50-plussers is niet tot nauwelijks afgelost. Deze mensen hebben wel vaak overwaarde op hun woning. Deze telt echter niet mee in de beoordeling van een nieuwe hypotheek. Veel 50-plussers komen hierdoor in de problemen. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan wordt er juist gekeken naar het inkomen. Dit betekent dat er niet alleen naar het huidige inkomen wordt gekeken, maar ook naar het pensioeninkomen wat vaak lager is dan het salaris. Zijn de toekomstige inkomen te laag voor een hypotheek in de regio van Oss of Den Bosch? Dan is het verstandig om direct te beginnen met aflossen.

Een goede hypotheek is mogelijk voor starters nabij Oss

Op dit moment vinden veel starters dat het moeilijk is om een hypotheek af te sluiten. De NIBUD normen worden als te zwaar ervaren. Dit heeft een negatieve invloed op de woningmarkt. Echter zijn er genoeg hypotheek mogelijkheden voor u als starter in Den Bosch, Oss en omstreken. Het is goed dat u voorzichtig bent en u eerst voldoende informatie wilt ontvangen. Maar de adviseurs van Adviesburo Van Uden garanderen u dat ook voor u een geschikte hypotheek af te sluiten is. Plan een gratis adviesgesprek in en weet wat uw mogelijkheden betreft een hypotheek zijn. U bent van harte welkom in Rosmalen.

Advies over uw hypotheek bij een onafhankelijk financieel adviesbureau in de buurt van Oss

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden voor een hypotheek? Bij Adviesburo Van Uden maakt u eenvoudig een afspraak waar u wordt voorzien van professioneel hypotheekadvies. Uw huidige situatie wordt overzichtelijk gemaakt en uw wensen voor de toekomst worden opgeschreven. De adviseurs vergelijken vrijwel alle banken en hypotheekvarianten met elkaar zodat de beste optie voor u overblijft. Binnen dit adviesbureau wordt niet alleen gekeken naar de laagste rente, maar ook naar de beste voorwaarden. Niet voor niets dat dit bureau al sinds 1991 een vertrouwd adres is voor het afsluiten van een hypotheek in de omgeving van Oss en Den Bosch.

Voor meer info :

,
By

About Author

about author