Kies voor deskundig advies en schakel een specialist in voor het aanleggen van uw tennisbaan

Home / Kies voor deskundig advies en schakel een specialist in voor het aanleggen van uw tennisbaan

Kiest u voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van tennisbanen? Dan profiteert u van een uitgebreid assortiment. Zo kunnen ze u ook van dienst zijn bij het onderhoud van uw hockeyveld of atletiekbaan. Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het eenmalig of periodiek onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.

Het onderhoud van tennisbanen door de specialist

Het onderhoud van tennisbanen is van zeer groot belang. Door uw tennisbaan na het aanleggen goed te onderhouden kunt u de levensduur van de baan verlengen. Zo gaat uw baan lang mee en hoeft u niet om de zoveel jaar te investeren in het aanleggen van een nieuwe tennisbaan. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze.

Aanleggen van een tennisbaan in uw binnenruimte?

Wilt u een tennisbaan aanleggen in een overdekte omgeving, omdat u bijvoorbeeld de voorzitter bent van de plaatselijke tennisvereniging. Dan zijn er genoeg mogelijkheden bij de specialist. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Dus niet alleen het aanleggen van een tennisbaan, maar ook het onderhoud van tennisbanen is voor een gespecialiseerd bedrijf niet vreemd. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u bij hen kiezen voor het aanleggen van een traditionele hardcourtbaan voor uw binnenveld, maar ook een kunststofsysteem. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Kies voor deskundig advies van Ton de Rooij Tennis

Voor meer info :

,
By

About Author

about author