Linkzoekertjes
Image default
Auto's en Motoren

Laat een laadpaal thuis plaatsen door een ervaren installateur

Een laadpaal thuis is de ideale optie als u comfortabel en makkelijk uw elektrische auto wilt opladen. ChargePro is een Belgisch bedrijf dat bovenaan staat in de branche van het elektrisch laden. Ondanks dat de laadpalen van ChargePro maar liefst 8x sneller laden dan netstroom in huis, heeft het opladen van uw batterij toch wat tijd nodig. Het is dan ook ideaal als u na een lange dag gewoon naar huis kan rijden en bij uw laadpaal thuis de batterij weer kan opladen. Geen gedoe, geen wachttijden, maar gewoon bij u thuis. Heeft u interesse? Iedereen kan een laadpaal thuis aanvragen en dan komt een installateur van ChargePro bij u langs.

Ervaren installateur van laadpalen in België

Naast het ontwerpen en produceren van elektrische laadpalen, is ChargePro ook dé installateur van laadpalen in België. Voor zowel particulier als zakelijk gebruik is dit bedrijf uw partner in duurzaam en kwalitatief elektrisch laden. Als particulier kunt u een laadpaal thuis aanvragen, maar ook voor de zakelijke offertes bent u hier aan het goede adres. Voor zowel thuis als op het werk is het mogelijk om een laadpaal te laten installeren. Deze installateur van laadpalen weet alles af van het dagelijkse gebruik van elektrische auto’s en kan voor u dan ook snel en gemakkelijk de gewenste laadpaal installeren.

Gemak en overzichtelijkheid

Via de app heeft u volledig overzicht van het verbruik van elektra, de kosten en de resterende tijd die nodig is om uw batterij op te laden. Als u zakelijk of privé een laadpaal laat installeren, krijgt u automatisch toegang tot het grootste netwerk laadpalen in Europa. De app geeft niet alleen toegang tot- en informatie over uw laadpaal thuis, het geeft u ook een overzicht van alle laadpalen in Europa die tot uw beschikking staan. ChargePro geeft u als dé installateur van laadpalen toegang tot 64.000 laadpunten in Europa. Kortom: ChargePro is een installateur van laadpalen waar u op kunt bouwen en waarbij duurzaamheid en gemak bovenaan staan.

Gerelateerde artikelen

Deze Peugeot bedrijfswagens zijn geschikt voor iedere onderneming

Hoe veilig zijn rolstoelbussen?

Maak de juiste beslissing bij deze autogarage in Brugge