Met de artikelen uit deze groothandel voor decoratie is uw interieur pas echt compleet

Home / Met de artikelen uit deze groothandel voor decoratie is uw interieur pas echt compleet

In een interieur groothandel vindt u alles wat u nodig heeft om de look van uw woning helemaal af te denken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie lamp om uw woning een typische industriële look te geven? Een ijzeren plantenbak die uw woonkamer een uniek karakter geeft of een eigentijds rek voor in de keuken. Dat een veel meer vindt u in het uitgebreide assortiment van de groothandel in decoratie om uw interieur compleet te maken. Met meer dan 50 jaar ervaring in het handelen in allerlei meubelen en bijpassende decoraties is ADC Guntlisbergen uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Bij deze specialist bestelt u eenvoudig via de webshop, maar u kunt ook een bezoek brengen aan de 15.000 m² grote showroom in Eindhoven. 

Creëer een uniek interieur met de meubelen van een groothandel   

Het interieur van uw woning is een weerspiegeling voor uw persoonlijkheid. Niet gek dus dat u wilt dat uw woning net zo uniek is al u zelf bent. De mogelijkheden van de specialist zijn eindeloos. Of u nu gaat voor een modern ingericht huis of juist voor een interieur met vintage meubelen, bij ADC Guntlisbergen vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Met een showroom van meer dan 15.000 m² aan interieur kunt u zich bij deze groothandel uren laten inspireren door alle unieke meubelen en bijpassende decoratie. Alles is zo opgesteld dat u telkens wordt verrast door unieke combinaties. Zoekt u iets specifieks, maar kunt u het niet vinden? Dan is deze specialist altijd bereidt om voor u een passend alternatief te vinden.

Een nieuw interieur uitkiezen? Kies voor een groothandel met 15.000 m² showroom!

Op den duur is het onvermijdelijk dat het interieur van uw woning aan vervanging toe komt. Wellicht zijn uw huidige meubelen aan het verslijten. Of misschien bent u zelf wel gewoon toe aan nieuwe woonartikelen en decoratie voor in uw woning. Wat uw reden ook is, uw nieuwe interieur vindt u bij de groothandel in Eindhoven. Bij ADC Guntlisbergen vindt u een ruim assortiment met klassieke, antieke en moderne meubelen. Door meer dan 50 jaar ervaring en een oog voor bijzondere meubelen vindt u bij deze groothandel gegarandeerd het interieur dat u zoekt. Wilt u bijpassende decoratie van de groothandel? Ook dan bent u bij hen aan het juiste adres. Alle meubelen en decoratie bekijkt u in het echt in de 15.000 m² grote showroom.

,
By

About Author

about author