Met een waterdichte koffer heeft u veel mogelijkheden

Home / Met een waterdichte koffer heeft u veel mogelijkheden

Tegenwoordig zijn er erg veel mogelijkheden op het gebied van koffers. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere branche een oplossing is. Wellicht bent u op zoek naar een stof- en waterdichte koffer of wilt u een kwalitatieve flightcase op maat laten maken. Kofferfabriek Gefken biedt dé uitkomst voor professionals binnen bijvoorbeeld de maritieme en industriële werkomgeving. Het bedrijf is een begrip sinds 1959 en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Of het nu gaat om één exemplaar of duizenden, in beide gevallen gaan de vakmannen graag met uw wensen aan de slag. Wat voor soort koffer wilt u op maat laten maken?

Verschillende innovaties voor een flightcase of waterdichte koffer

Op het gebied van innovaties zijn de mogelijkheden divers. Denk bijvoorbeeld aan LED verlichting in een koffers, koffers met biometrie, slimme koffers die in contact staan met een smartphone en flightcases met gps. Hierdoor trekken de producten nog meer de aandacht tijdens het geven van presentaties. Bometrische gegevens worden op het hoogste beveiligingsniveau uitgegeven en gecontroleerd en u voorkomt u diefstal en houdt u uw koffer in de gaten. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld voor een waterdichte koffer of flightcase op maat? Kofferfabriek Gefken zit graag met u om tafel om innovatieve toepassingen tot een succes te brengen.

Stel uw eigen interieur op maat samen van een waterdichte koffer of flightcase

Voor allerlei koffers gaat u naar de kofferspecialist waar in eigen fabriek koffers worden gemaakt. Dan kunt u rekenen op uitstekende service en garantie. Dit betekent dat u niet alleen een koffer of flightcase van uitstekende kwaliteit ontvangt. De koffer met interieur naar keuze kunt u volledig op maat samen laten stellen. U kiest uit verschillende materialen, zoals EPP, kunststof, aluminium en schuim. Heeft u een specifiek materiaal op het oog voor uw waterdichte koffer of flightcase? Geef uw wensen door en ontvang een oplossing op maat. Door de ruimschootse ervaring op het gebied van maatwerk sinds 1959, gaat het team van Kofferfabriek Gefken geen enkele uitdaging uit de weg.

,
By

About Author

about author