Categorie: Mode en Kleding

Home / Categorie: Mode en Kleding

Linkzoekertjes

Het loont de moeite tijd te besteden aan het uitzoeken van de uitdagingen van je woon-werkverkeer en hoe je tas die uitdagingen zal aangaan. Neem bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Als je de metro neemt naar je werk, school, of waar je je laptoptas ook mee naartoe wilt nemen, kan een uitdaging de beperkte beenruimte en ruimte zijn. Als dat het geval is, wil je een tas die compact genoeg is om je benen niet te verdringen, je zitpartner niet te ergeren, of per ongeluk mensen in het gezicht te meppen terwijl je staat. (En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat er waarschijnlijk een heel mens in de ruimte zou passen die je gigantische zwevende laptoprugzak inneemt…)

Of misschien neem je een bus die veel beenruimte biedt, maar is je bushalte meer dan een kilometer van je bestemming verwijderd. Je wilt dan een tas die comfortabel genoeg is om die afstand te dragen.

Als je op de fiets naar je werk of school gaat, wil je iets dat stevig tegen weer en wind bestand is, terwijl als je met de auto gaat, je misschien een draagtas of aktetas wilt voor het gemak en de toegankelijkheid (je kunt gemakkelijk iets pakken uit een geopende draagtas die van je schouder hangt, wat niet noodzakelijk het geval is met een rugzak).

Zorg nu dat je nadenkt over alle manieren waarop je naar je kantoor/werkruimte/koffieshop/school/laptoptas conventie komt. Zelfs als je alleen in de zomermaanden naar je werk scootert, wil je een laptoptas die je episch scooteren kan bijhouden.

Vind de beste en leukste laptoptassen voor jouw reis vandaag nog bij The Little Green Bag!

By

Een luiertas in stijl

augustus 28, 2020 | Mode en Kleding | Geen reacties

Linkzoekertjes

Veel vrouwen geven hun stijl niet op bij het kiezen van luiertassen. Dat is volkomen begrijpelijk. Wie wil er nou met een lelijke tas rondlopen, hè?

Gelukkig begrijpen luiertasfabrikanten dat heel goed. Velen hebben met succes stijlvolle luiertassen gemaakt die er niet eens in de verste verte uitzien als luiertassen. Op dit moment heb je er zoveel om uit te kiezen. Je kunt er een krijgen met een moderne look, vintage, hip, sportief en meer. Het is niet moeilijk om naar een babywinkel te gaan en trendy luiertassen te zien. Het moeilijkste deel komt als je er ook echt een moet kopen.

Er zijn zoveel andere dingen dan stijl waar je rekening mee moet houden voordat je een babytasje koopt. Ruimte, comfort, gebruiksgemak en functionaliteit zijn enkele van de punten die ook cruciaal zijn. Wil je een tas die er goed uitziet, maar die je huid doet jeuken als je hem draagt? Natuurlijk niet.

Als je nu op zoek bent naar modieuze luiertassen die er meer dan alleen maar uitzien, dan maak je met een Cowboysbag luiertas zeker de juiste keuze. Dit merk maakt alleen maar tassen en accessoires van het allerbeste volnerfleer en zorgt voor ontwerpen die er altijd en overal fantastisch uitzien.

Deze luiertassen kunnen mee worden genomen naar kantoor, naar afspraken of als je een dagje weggaat. Altijd alles bij de hand wat je nodig hebt met veel handige vakken.

By