Naast een schrobmachine ook eenvoudig een veegmachine huren

Home / Naast een schrobmachine ook eenvoudig een veegmachine huren

Bent u al vaker een schrobmachine bij de specialist gaan huren? Haal dan altijd eerst het grofste vuil op de vloer weg. Dit doet u eenvoudig met een veegmachine. Hierbij heeft u, net als bij een schrobmachine de keuze om deze te huren of te kopen. Een schone vloer is niet alleen fijn voor uzelf en uw medewerkers, maar wat dacht u van uw klanten. Laat een sprankelende en professionele indruk achter bij uw klanten door gebruik te maken van de machines van Industrial Cleaning. De schrob- en veegmachine die het meest geschikt is, hangt af van uw situatie en wensen.

Een ruim assortiment aan reinigingsmachines. Welke schrobmachine wilt u huren?

Wilt u kunnen kiezen uit meer dan 50 schoonmaakmachines? Wilt u op een professionele manier uw vloeren reinigen? Dan bent u op zoek naar Industrial Cleaning. Het is logisch dat u graag advies ontvangt betreft welke schrobmachine in uw situatie het meest geschikt is. Betreft het verhuur van schrobmachines, heeft u keuze uit vier varianten: Tennant 5680 achterloop- schrobzuigmachine, Tennant 7200 Opzit schrobzuigmachine, schrobmachine Tennant 7300 en de schrobmachine Tennant 7400. Allereerst dient u te kiezen of u de schrobmachine al zittend of lopend wilt bedienen. Zo is de Tennant 7200 zeer gebruiksvriendelijk en heeft een hoge reinigingssnelheid. Daarbij heeft deze machine een hoge productiviteit en compactheid. Of kiest u voor de Tennant 7400? Het grote voordeel van deze machine is dat deze over cilindrische borstels beschikt waardoor voorvegen komt te vervallen. Welke schrobmachine wilt u gaan huren?

Een schrobmachine huren voor een tijdelijke uitbreiding van uw vloerreinigingscapaciteit

Is uw vloerreinigingscapaciteit niet hoog genoeg? Dan komt u het best een schrobmachine bij Industrial Cleaning huren. Maar welke schrobmachine kunt u hier nu het beste voor huren? Dat is een Tennant reinigingsmachine. Voor korte of langere periode, aan u de keuze. Eén zekerheid: alle machines van deze specialist voldoen aan alle technische eisen. Als grootste verhuurder op het gebied van industriële vloerreiniging in de Benelux is dat dan ook niet meer dan normaal. Wilt u een schrobmachine van hoge kwaliteit tegen een scherp tarief huren? U weet welke specialist u moet inschakelen om ervoor te zorgen dat uw vloeren weer schitteren als nooit tevoren.

By

About Author

about author