Op deze manier kunt u een specialist voor loonverwerking inzetten

Home / Op deze manier kunt u een specialist voor loonverwerking inzetten

Voor veel bedrijven is het een verademing om de loonverwerking uit handen te geven. Op die manier zorgt u ervoor dat uw geldzaken op de juiste manier worden afgehandeld en op een correcte wijze worden uitgevoerd. Ziet u dit ook zitten? Dan moet u voor de brede dienstverlening bij EB Portaalzijn. De specialisten zijn op verschillende manieren in te zetten. Zij zorgen voor heldere en overzichtelijke salarisstroken voor uw personeel. U bepaalt zelf of u deze documenten digitaal of in een papieren versie wilt ontvangen. Daarnaast regelen zij uw periodieke journaalposten, die altijd worden voorzien van eigen grootboekrekeningnummers. Laat uw loonwerking professioneel regelen en ga voor het beste resultaat.

De specialist helpt u met een duidelijke loonverwerking en overzichtelijk verzuimbeeld

Wist u dat EB Portaal u naast loonverwerking ook met een optimaal verzuimbeleid kan helpen? Op die manier krijgt u een duidelijk overzicht van het verzuim op de werkvloer. Zo worden ziek- en herstelmeldingen direct doorgestuurd naar de Arbodienst. Dankzij de dienstverlening van EB Portaal zorgt u ervoor dat u uw verzuimbeleid, net zoals uw loonwerking, duidelijk op een rijtje heeft. Combineer de twee zaken en krijg een zekerheid tegen een vast tarief. Doordat de handelingen door hetzelfde bedrijf worden uitgevoerd, heeft u meer zekerheid dat het geheel vlekkeloos verloop. Kies voor gemak, controle en overzicht en laat u helpen door EB Portaal.

Dankzij professionele loonverwerking houdt u alles onder controle

Vooral voor grote en groeiende bedrijven is loonverwerking door een professioneel bedrijf een ideale oplossing. EB Portaal is de specialist die u daarmee van dienst kan zijn. Op die manier hoeft u geen extra personeel meer in te schakelen die zich bezighoudt met de loonverwerking. EB Portaal heeft voor u de oplossing om overzicht te houden binnen het bedrijf. Naast loonwerkingen zorgt de specialist ook voor duidelijkheid rond vakantieplannen van uw personeel en arbeidsongeschiktheid. Laat u daarom op een professionele manier begeleiden en kies voor een duidelijk digitaal overzicht dat u altijd bij de hand heeft. Bij EB Portaal kiest u voor gemak en weet u zeker dat de zaken op een perfecte manier geregeld worden.

By

About Author

about author