Optimaal ondernemen doet u dankzij dit bedrijfspand in Zevenaar

Home / Optimaal ondernemen doet u dankzij dit bedrijfspand in Zevenaar

Wanneer u een ondernemer bent, wilt u natuurlijk met uw bedrijf op een toplocatie komen. Uiteindelijk plukt u daar de vruchten van. Bent u zelf een ondernemer en zoekt een passende ruimte waar u uw werkzaamheden goed kunt uitvoeren? Alleen of misschien al wel met een team? Bij het bedrijfspand in Zevenaar van OC de Pelikaan vindt u alles wat u als ondernemer zoekt in een kantoorruimte: een professionele sfeer, een goede ligging en alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Wie wilt dat niet? U maakt eenvoudig een afspraak voor een uitgebreide rondleiding door contact op te nemen met OC de Pelikaan. Aan de hand van de rondleiding worden alle mogelijkheden met u besproken. Voor u het weet begint u pas echt met ondernemen in uw nieuwe kantoor.

Versterk uw netwerk tijdens het runnen van uw onderneming in dit bedrijfspand in Zevenaar

Op zoek naar een bedrijfspand met uitstekende faciliteiten? Gelijk heeft u! Misschien weet u het al: tijdens de eerste fase van uw nieuwe onderneming is het belangrijk om een sterk en gedegen netwerk op te bouwen. Hiermee kunt u sparren en nieuwe zakelijke relaties op doen. Het lijkt soms lastig om dermate sociaal bezig te zijn als ondernemer, als uw onderneming een eenmanszaak betreft. Wanneer spreekt u anderen? OC de Pelikaan bezit een bedrijfspand in Zevenaar waar u voordelig een kantoorruimte huurt. Daarnaast ontmoet u hier andere ondernemers, gewoon op de gang of tijdens een van de ‘Open Coffee-sessies’ waarbij zo’n 30 tot 40 ondernemers elkaar ontmoeten. Doet u ook snel mee?

Dit bedrijfspand in Zevenaar heeft alle faciliteiten die u zoekt, en meer!

Als ondernemer wilt u blijven groeien. U wilt stappen maken en alles uit uw bedrijf halen. sUw omgeving moet u stimuleren om creatief te zijn en efficiënt taken uit te voeren. Lukt dat wel in een kantoorruimte? Bekijk dan eens het bedrijfspand in Zevenaar van OC de Pelikaan. Hier zijn alle faciliteiten aanwezig die u zich maar kunt wensen. Alle denkbare elektra, een lift, snel internet en een goed gereguleerde airco: u vindt het bij OC de Pelikaan. Maar dit is nog niet alles. U parkeert uw auto op eigen terrein, maakt gebruik van de vergaderruimte met beamer en heeft toegang tot de kopieermachine. Dit zit allemaal inbegrepen in de huurprijs!

By

About Author

about author