Categorie: Particuliere dienstverlening

Home / Categorie: Particuliere dienstverlening

Consumenten hechten steeds meer belang aan de oorsprong van hun energie. Wil jij bij je thuis ook graag gebruikmaken van groene stroom? Bekijk dan op de website van Welke Energieleverancier welke leverancier het beste bij jouw situatie past en ook daadwerkelijk groene stroom aanlevert en beschikt over Garanties van Oorsprong. Let hierbij wel dat groene stroom over het algemeen wel wat duurder is, maar door deze te gebruiken draagt je wel je steentje bij aan een beter leefmilieu. Voor de opwekking van groene stroom en groen gas worden geen fossiele brandstoffen gebruikt. Hierdoor raken de fossiele brandstofreserves minder snel op en komt er bovendien geen schadelijke kooldioxide (CO2) vrij in het milieu. Op de website krijg je ook een transparant overzicht van de energietarieven die elke leverancier hanteert.

Kies voor een leverancier met Garanties van Oorsprong

Als je kiest voor een energieleverancier die jou van groene stroom voorziet, is het belangrijk om na te gaan of deze wel beschikt over een groencertificaat. Dit wordt ook wel Garanties van Oorsprong genoemd. Zo een garantie verzekert je ervan dat 1 Megatwattuur (MwH) stroom ergens in Europa op een duurzame manier is opgewekt. Voor iedere MwH moet de leverancier een nieuw certificaat aanvragen. Daarnaast kan je, dankzij het stroometiket, weten welke energieleverancier het groenste is. Hierop is te zien hoeveel procent van de stroom afkomstig is van aardgas, kolen, kernenergie en hoeveel van hernieuwbare bronnen, zoals zonne-energie en windenergie. Op de website van Welke Energieleverancier kan je nagaan welke leverancier 100% groene stroom aanlevert.

Welke energieleverancier is het groenst? Greenpeace doet mee het onderzoek

Wist je dat Greenpeace elk jaar onderzoek doet naar groene stroomleveranciers? Dat doen ze samen met de Consumentenbond, Natuur & Milieu en Wise. Hierbij wordt er onderzoek gedaan naar de inkoop, productie en levering. Zo wordt er ook gekeken naar Garanties van Oorsprong. Zo ben jij er zeker van dat je kiest voor de energieleverancier met 100% groene stroom en weet je perfect hoe deze stroom is opgewekt. De groenste energieleveranciers van Nederland bieden allemaal écht groene stroom aan. Daarnaast zijn er ook leveranciers die grijze energie verkopen. Hierbij kopen ze Garanties van Oorsprong op in Scandinavië.

By

Merkt u een gedragsverandering op bij uw kind? Is het plots angstig of vaak verdrietig? Dan wilt u als ouder hier graag een verklaring voor en een gepaste oplossing. Denk daarom eens na over het volgen van een weerbaarheidstraining voor uw kind bij specialisten van ABpsyon. Tijdens deze training werkt uw kind aan zijn of haar psychosociale ontwikkeling en leert uw kind zichzelf beter kennen en begrijpen. Deze cursus bestaat uit twaalf kindertrainingen en vier ouderbijeenkomsten. Zo krijgt u als ouder ook de nodige handvaten mee. Op het einde van de cursus krijgt u een uitgebreid evaluatiegesprek. Wilt u graag dat uw kind beter in zijn of haar vel zit? Ontdek dan de mogelijkheden van een weerbaarheidscursus.

Versoepel de overgang naar de brugklas met een weerbaarheidstraining voor uw kind

Gaat uw kind binnenkort naar de brugklas? Dit is een grote stap, die gepaard gaat met de nodige zenuwen. Wilt u graag dat deze overgang zo soepel mogelijk verloopt? Denk dan aan het volgen van een gespecialiseerde weerbaarheidstraining voor uw kind bij ABpsyon. In deze tweedaagse training wordt uw kind klaargestoomd om weerbaarder naar de brugklas te gaan. In deze cursus leren de kinderen bewuster te zijn van hun gedrag en hun mentale kracht. Hierdoor voelen ze zich met respect voor zichzelf en anderen thuis op hun nieuwe plek. Zo kunnen u en uw kind met een gerust hart de eerste schooldag tegemoet gaan.

Kies voor een individuele weerbaarheidstraining voor uw kind

Is uw kind gediagnosticeerd met een gedragsstoornis? Dan is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan de weerbaarheid van uw kind. Dit kan u doen door te kiezen voor een individuele weerbaarheidstraining voor uw kind bij de professionals van ABpsyon. Hierbij leren de kinderen nieuwe vaardigheden en wordt er ingezet op het contact met anderen. Samen met u wordt er een individueel ontwikkelingsplan voor uw kind aangemaakt, waarin een aantal haalbare doelen worden vastgelegd. De begeleiding zelf vindt plaats in de thuissituatie of in de praktijk in Hoogerheide. Ook als ouder wordt u in dit hele proces begeleid om beter te leren omgaan bij bepaalde situaties. Neem snel contact op met ABpsyon voor de mogelijkheden voor uw kind.

By

Zou u nieuwe kozijnen willen laten plaatsen in Eindhoven of Nijmegen? Dan heeft u de keuze uit diverse materialen. Denk aan houten kozijnen, aluminium kozijnen en kunststof kozijnen. In tegenstelling tot houten kozijnen, moeten bij de laatste twee gevallen het hele kozijn vervangen worden. Daarom kunt u het beste kiezen voor houten kozijnen. Hier is het doorgaans mogelijk om rotte of beschadigde kozijnen te repareren. Het kapotte gedeelte wordt vervangen door een nieuw stuk hout. Zo bespaart u kosten. Een specialist in het plaatsen van kozijnen is Timmer & Onderhoudsbedrijf de Valk.

Maak een afspraak voor kozijnen bij een timmerbedrijf in de regio Nijmegen

Is het tijd voor een flinke opknapbeurt in uw woning? Of moet uw bedrijfspand nodig verbouwd worden? Of laat u een huis bouwen in de omgeving van Nijmegen en zoekt u nog een specialist op het gebied van kozijnen? Dan is het verstandig om een gespecialiseerd bedrijf als Timmerbedrijf de Valk in te schakelen. Hier kan men alles van hout realiseren, zoals kozijnen voor uw woning in Nijmegen, Nijmegen, Eindhoven en omstreken. De houten kozijnen worden geheel op maat gemaakt waarbij u zelf de voorkeur geeft voor het soort hout dat gebruikt wordt, de kleur en zelfs de afwerking. Dit zijn specialisten met een passie voor hout.

Nieuwe en passende houten kozijnen voor uw woning in Nijmegen

Zijn er werkzaamheden nodig aan uw woning? Bijvoorbeeld het vervangen van uw kozijnen in Nijmegen of Eindhoven? Er zijn verschillende redenen te bedenken om nieuwe kozijnen in uw woning te laten plaatsen. Maar bij iedere reden wilt u natuurlijk verzekerd zijn van kwaliteit. Deze kwaliteit vindt u bij Timmer & Onderhoudsbedrijf de Valk. Bij deze specialist, gevestigd nabij Nijmegen, Nijmegen en Eindhoven, worden kozijnen geheel op maat gemaakt. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren, maar ook diverse soorten hout en zelfs met de afwerking houdt men rekening. Voor zowel nieuwe als monumentale panden is men u graag van dienst.

By

Een zittend beroep gaat vaak samen met werken achter een computerscherm. Dit kan lichamelijke klachten veroorzaken. Denk aan vermoeide ogen of een verkeerde zithouding. Optiek Verhoeven is een brillenwinkel in onder andere Eindhoven. Hier vindt u diverse computerbrillen. Deze brillen zijn uitgerust met beeldschermglazen. Uw gezichtsveld is zo gemaakt dat u altijd een comfortabele houding kan aannemen en geen vermoeide ogen meer heeft. U heeft de keuze in het assortiment uit leesbrillen, computerbrillen, sportbrillen, maar ook lenzen en zonnebrillen. Laat u adviseren door de gespecialiseerde opticiens van de brillenwinkel in Eindhoven en kies een bril uit die bij u past.

Deze brillenwinkel in Eindhoven streeft altijd naar innovatie

Het is logisch dat u uw ogen goed wilt verzorgen. Dit is misschien wel het belangrijkste zintuig dat u heeft. U wilt een belemmering voorkomen. Daarom gaat u naar Optiek Verhoeven, die gespecialiseerd is in het bieden van de allerbeste oogzorg. Hier koopt u bijvoorbeeld leesbrillen, computerbrillen, sportbrillen en nog veel meer. Wilt u uw lenzen laten aanpassen, uw ogen laten meten of heeft u ingewikkelde optometrische problemen? Bij deze specialist staat innovatie voorop. Heel uw oog wordt gemeten op sterkte, maar ook op hoornvlies, traanvocht, oogleden, conditie en de druk. Heeft u de bril aangemeten gekregen en gekocht? Ook na de aankoop gaat deze service verder. Jaarlijks komt u op bezoek bij deze brillenwinkel in Eindhoven voor een serviceafspraak waarin uw ogen worden gecontroleerd.

Kies voor optimaal draagcomfort met een montuur van de brillenwinkel in Eindhoven

U heeft een bril nodig voor thuis of op kantoor. Een ding is zeker: kies altijd voor de juiste glazen. Alleen in dat geval weet u zeker dat de bril een toevoeging is voor uw ogen en deze niet extra vermoeit. Als u een bril verkeerd draagt of deze de verkeerde glazen heeft, zorgt dit snel voor gezondheidsklachten. Denk hierbij aan vermoeide ogen, hoofdpijn en zelfs een verkeerde lichaamshouding doordat u de kijkafstand gaat corrigeren. Bij Optiek Verhoeven werken zeer gespecialiseerde opticiens die altijd rekening houden met uw wensen en behoeften. Deze brillenwinkel in Eindhoven verlaat u altijd met een bril op maat!

By

Schoenen moeten comfortabel zitten én er mooi uitzien. In dat het geval? Dan heb je de perfecte schoen gevonden. Ben je op zoek naar een winkel waar wandelschoenen, zoals Meindl schoenen, op ambachtelijke en traditionele wijze worden aangemeten? Dan ga je naar In der Maur Beterlopenwinkel. Deze premium dealer neemt uitgebreid de tijd voor het aanmeten van jouw nieuwe schoenen. Een schoenconsulent neemt gratis een digitale voetenscan bij je af voor een optimaal resultaat. Het innovatieve karakter van de schoen zorgt dat je kilometer na kilometer op wolken loopt. Ben je op zoek naar wandelschoenen die niet alleen functioneel zijn, maar er ook stijlvol uitzien aan je voet? Met de collectie van Meindl gaat er een wereld voor je open!

Een ruim assortiment Meindl schoenen bij de specialist

Schoenen op maat in de juiste maat? Gegarandeerd dat je ze bij de specialist vindt. Ben je op zoek naar nieuwe wandelschoenen? Bekijk dan zeker eens het ruime assortiment met daaronder veel Meindl schoenen, van In der Maur Beterlopenwinkel. Hier vind je wandelschoenen in de categorieën A, A/B en B, van vlakke ondergrond tot aan steilere paden. De profielzolen van de Meindl schoenen zorgen ervoor dat je niet uitglijdt. Kies tussen een Gore-Tex of lederen binnenvoering, net wat je het fijnst vindt lopen. De schoenen met Gore-Tex zijn 100% waterdicht, waardoor je voeten droog blijven als je op modderige paden loopt. Ga je op vakantie? Dan is de Meindl Capri sandaal een heerlijk alternatief voor je wandelschoenen!

De Meindl schoenen zijn prijswinnend en dat is niet voor niks

Schoenen van Meindl zijn van hoge kwaliteit. Dat is een gegeven dat algemeen bekend is. Veel recreatieve en professionele wandelaars en hikers zweren bij deze schoenen. Daarnaast is het merk Meindl diverse keren bekroond door outdoor magazines. Mede hierdoor zijn meerdere modellen, zoals de MFS Vakuum, Aruba GTX en Light Hiker uitgegroeid tot ware klassiekers. Waar je deze prijswinnende klassiekers koopt? Bij de specialist, zoals In der Maur Beterlopenwinkel. Hier worden de Meindl schoenen ambachtelijk bij je opgemeten, zodat je verzekerd bent van een perfecte en fijne pasvorm. Met de schoenen van Meindl haal je altijd een stukje klasse in huis.

By

In Roosendaal kunt u niet alleen terecht voor fysiotherapie en manuele therapie, maar ook voor easytaping. De specialisten van Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal staan voor u klaar. Kent u easytaping al? Dit is een redelijk nieuwe Zwitserse methode op het gebied van functioneel tapen. Deze tape geeft pijnvermindering, verstevigt de gewrichten, geeft een betere sturing en verdrijft het overtollige vocht bij zwelling. Door deze redenen bevordert de tape het herstel bij blessures. Ideaal voor zowel sporters als niet-sporters. Wat extra handig is, is dat deze technieken eenvoudig toepasbaar en snel te leren zijn. Easytaping door Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal is zinvol bij sportbegeleiding, maar ook voor thuis-gebruik.

Laat uw klachten behandelen door fysiotherapie in Roosendaal

Merkt u dat de kracht van uw spieren afneemt? Heeft u regelmatig pijn aan uw spieren? Ervaart u problemen met bewegen? Dan is fysiotherapie in de omgeving van Roosendaal wellicht wat voor u. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal staan voor u klaar. Zij onderzoeken en behandelen klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Samen met u gaat de fysiotherapeut aan de slag om uw klachten te verminderen. Er wordt alles aan gedaan om uw houding te verbeteren zodat de normale houding weer mogelijk is of dat u zo goed mogelijk leert met de resterende beperkingen om te gaan. Loop niet langer met uw klachten rond!

Hoe ziet een eerste behandeling eruit bij fysiotherapie in Roosendaal?

Heeft u regelmatig last van uw spieren of gewrichten? U wilt waarschijnlijk dat uw klachten zo snel mogelijk verminderen. Het is tijd om deze klachten aan te pakken. En dat kunt u doen door een afspraak te maken bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal. Tijdens de eerste behandeling vindt de intake plaats. Bij deze intake bespreekt u samen met uw fysiotherapeut uw klachten en wordt de oorzaak vastgesteld. Vervolgens stelt de therapeut een persoonlijk behandelplan op, wat uitgebreid met u wordt doorgenomen. Na het maken van dit plan, gaat u samen met de fysiotherapeut aan de slag om uw klachten aan te pakken. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal doen er alles aan om u van uw klachten af te helpen.

By

Zit u midden in een scheiding? Dan kunnen de gemoederen soms hoog oplopen. Daarom zijn beide partijen erbij gebaat om hulp bij scheiden door een mediator uit Amsterdam in te schakelen. Dit is een neutrale bemiddelaar die ervoor zorgt dat er gezamenlijk naar een oplossing wordt gezocht waar zich beiden in kunt vinden. Er worden afspraken gemaakt die passend en uitvoerbaar zijn. U ontvangt niet alleen begeleiding voor het regelen van vele zaken, zoals het echtscheidingsconvenant, alimentatie en de omgangsregeling met uw kinderen, ook op emotioneel vlak wordt u bijgestaan. Een mediator uit Amsterdam helpt u om deze moeilijke periode door te komen en dat jullie in goed overleg uit elkaar gaan.

Waarom kiezen voor hulp bij scheiden door een mediator uit Amsterdam?

Een scheiding is een emotionele achtbaan. Schakel daarom hulp tijdens het hele proces van scheiden in en zorg ervoor dat jullie er allebei zo goed mogelijk uitkomen. Niet alleen voor u, maar ook voor uw ex-partner en eventuele kinderen die u samen heeft. Daarom is het belangrijk dat de scheiding goed wordt geregeld. Hulp bij scheiden is vaak gewenst. Het is verstandig om samen om de tafel te gaan met een mediator uit Amsterdam. Maar waarom dan? Bij Resolve heeft men kennis van zaken. Er worden onderling concrete en goede afspraken gemaakt. Hierdoor ontstaat doorgaans veel rust en duidelijkheid. Bovendien kunnen u en uw (ex-)partner problemen en meningsverschillen bespreken en uit de wereld helpen. Dit zorgt voor een goede omgang in de toekomst.

Mediator uit Amsterdam biedt uitstekende hulp bij scheiden

Loopt het scheidingsproces even niet zo lekker? Is het communiceren met uw ex-partner lastig? Kies dan voor een gesprek met mediator op locatie in Amsterdam. Op het moment dat u besloten heeft te scheiden, staat de wereld op zijn kop en lijkt het einde vaak zoek. Daarom kan het u helpen om een mediator uit Amsterdam in te schakelen. Van een mediator ontvangt u hulp bij het regelen van de zaken die komen kijken bij het scheiden. Dit is onafhankelijke bemiddelaar die u helpt om moeilijke zaken bespreekbaar te maken en met u beiden concrete afspraken maakt. De mediator uit Amsterdam draagt zorg over de communicatie waarbij het vinden van oplossingen centraal staat. Op die manier worden belangen van u beiden behartigd waardoor de echtscheiding zo eerlijk mogelijk verloopt. Dit zorgt voor een juiste balans tijdens het scheidingsproces. Schakel daarom een bemiddelaar van Resolve in tijdens uw scheiding.

By

Een dierbare verliezen is een intens moment en er zijn heel wat zaken die geregeld moeten worden voor de uitvaart. Heeft u een grote familie en zullen er veel gasten aanwezig zijn tijdens de uitvaart? U wilt natuurlijk dat iedereen de foto’s en video’s goed kan zien. Ook achterin de kerk of zaal. Als er genodigden zijn die geen goed zicht hebben op de plechtigheid, kiest u bijvoorbeeld voor een camera met live streaming op een of meerdere schermen. Uiteraard kan ook de volledige uitvaart worden gefilmd en ontvangt u deze video achteraf. Het team van Uitvaart en Techniek neemt graag de tijd voor u, om zodoende alle mogelijkheden te bespreken.

Combineer video met audio voor de uitvaart

Gaat u momenteel door een rouwproces en moet u een uitvaart regelen? U hoofd staat er vast niet naar, maar u moet verder blijven gaan. Kies er daarom voor om niet alleen de video tijdens de uitvaart uit te besteden, maar ook de audio aan hetzelfde bedrijf over te laten. U weet hierdoor zeker dat de muziek goed geregeld is én dat sprekers goed te verstaan zijn. Het geluid wordt goed verdeeld over alle speakers en uw wensen omtrent de muziek en/of video vormen het uitgangspunt. Wat voor wensen wilt u terug laten komen?

Wat voor video wilt u terug laten komen gedurende de uitvaart?

Als u een begrafenis of crematie moet regelen, speelt er veel verdriet en komen er veel emoties bij kijken. Bij het overlijden van een dierbare, is het moeilijk is om belangrijke beslissingen omtrent de begrafenis en crematie te moeten nemen. Uitvaart en Techniek ontzorgt u graag op het gebied van video. Wilt u graag een foto van uw dierbare tonen en op schermen? Een fotopresentatie? Of een video waar u mooie herinneringen aan heeft? Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen door te geven. Laat de documentatie van uw uitvaart regelen door Uitvaart en Techniek. Zo weet u zeker dat video tijdens de uitvaart tot in de fijnste details wordt geregeld.

By