Linkzoekertjes
Image default
Zakelijke dienstverlening

Persoonlijk en professioneel transportbedrijf in Oost-Vlaanderen

Yebo Trans is een ervaren transportbedrijf in Oost-Vlaanderen dat transporten uitvoert over heel Europa én daarbuiten. Ze beschikken over een divers wagenpark, waaronder een recente trekker, uitgerust met ADR en een compressor voor vloeistoffen. Deze trekker is uitermate geschikt om gevaarlijke stoffen mee te vervoeren. Dat is meteen ook een van de specialiteiten van dit transportbedrijf uit Oost-Vlaanderen.

Kies voor een veilige en betrouwbare transportpartner

Giftige en ontvlambare stoffen dienen met de grootste voorzichtigheid getransporteerd te worden. Wanneer u ervoor kiest om dit niet met een speciaal daarvoor ontwikkelde tank te doen, zijn de gevolgen bij een eventueel ongeval niet te overzien. Van zodra de vloeistof lekt, kan deze vuur vatten en zelfs tot een ontploffing leiden. Hiermee brengt u niet alleen uzelf en uw omgeving in gevaar, maar veroorzaakt u mogelijks enorme schade aan het milieu. Het transport dat gebruikt wordt door Yebo Trans om giftige en explosieve stoffen te vervoeren, voldoet aan alle geldende normen, waardoor u de lading met een geruster hart kunt meegeven aan hen. Bij deze firma hechten ze veel belang aan een persoonlijke service. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, wordt het eerste transport voor een nieuwe klant uitgevoerd door een van de twee zaakvoerders die de firma rijk is. Zij gaan tijdens dat transport na of de gekozen wagen geschikt is voor de lading, welke route het vlotst rijdt en nog meer zaken die ervoor kunnen zorgen dat het transport zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Na deze eerste rit, wordt er een vaste chauffeur aangesteld die zo vaak als mogelijk het transport voor uw bedrijf zal uitvoeren. Zo ziet u steeds een bekend gezicht waar een vertrouwensband mee opgebouwd kan worden.

Neem contact met hen op en maak kennis met hun uitgebreide dienstenaanbod

Zoekt u een transportbedrijf in regio Oost-Vlaanderen dat zowel ritten uitvoert in België als in het buitenland? Dan zit u goed bij Yebo Trans. Ze bieden zowel nationaal, internationaal als Europees transport aan. Ook expresritten vallen onder hun werkgebied. Contacteer hen voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat deze firma voor u kan betekenen.