Profiteer van snelle arbeidskrachten zonder werknemersrisco’s via een payroll bedrijf

Home / Profiteer van snelle arbeidskrachten zonder werknemersrisco’s via een payroll bedrijf

Schakel een payroll bedrijf in. Hierdoor hoeft u als werkgever geen rekening te houden met verantwoordelijkheden die nieuw personeel met zicht meebrengt. Wat dacht u bijvoorbeeld van de werknemersverzekeringen? De salarisadministratie? En het uitbetalen bij ziekte? Kies voor een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant voor het inhuren van uw personeel! Het payroll bedrijf is de wettelijke werkgever van het personeel waardoor u geen werkgeversrisico’s heeft. Een ander bijkomend voordeel is dat het personeel dat u inhuurt via een payroll bedrijf erg flexibel is. U kunt dus personeel inzetten wanneer u dat nodig heeft. Vooral in de horeca, detailhandel en transport is dit erg handig.

Werken met personeel van een payroll bedrijf kent vele voordelen

Als u personeel te kort heeft, neemt u vaak nieuwe mensen aan. Echter kan het ook zo zijn dat u weet dat het te kort slechts in bepaalde seizoenen in het jaar is. Dan is het verstandig om Uitzendbureau Brabant. U profiteert niet alleen van snel arbeidskrachten dankzij Uitzendbureau Brabant, maar er zijn nog meer voordelen. Het payroll bedrijf is namelijk de juridische werkgever van het personeel. U zit dus nergens aan vast. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over de salarisadministratie, de ziektekostenregelingen of alle bijkomende verzekeringen. Het inhuren van personeel bij een deskundig payroll bedrijf is dus een goede oplossing als u tijdelijk werknemers zoekt in verschillende sectoren.

Een ervaren payroll bedrijf voord de inzet van flexibel personeel

In branches als de horeca, tuinbouw en transport zijn er vaak piekperiodes. In bepaalde maanden is er dan extra personeel nodig. Het is dan erg fijn wanneer u personeel in kunt huren voor een kortere periode. Dit kan door personeel in te huren via een payroll bedrijf. Als u hiervoor kiest dan is het personeel niet bij u in dienst, maar bij het payroll bedrijf. Hierdoor kunt u gemakkelijk personeel inhuren op momenten dat u het drukker heeft. Het mooiste van alles is dat u niet verantwoordelijk bent bij ziekte of arbeidsongeschiktheid, want een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant is juridisch werkgever.

Voor meer info :

By

About Author

about author