Categorie: Sport

Home / Categorie: Sport

Enkele tips voor een relaxed weekend!

maart 25, 2021 | Sport | Geen reacties

Vijf dagen hard werken en twee dagen lekker relaxen. Dat is eigenlijk de normale verhouding in het normale leven. Tijdens de normale werkdagen heb je wellicht niet al te veel tijd om te relaxen, maar die tijd heb je gelukkig wel in het weekend. Als je in het weekend eenmaal vrije tijd hebt, wil je daar uiteraard wel zo uitgebreid mogelijk van genieten. Hoe je dat doet? In dit artikel vind je enkele leuke tips!

Uitgebreid koken

Als je een liefhebber van lekker eten bent, is het onwijs leuk om uitgebreid te koken. Je komt hiermee volledig tot rust, je geniet van een leuke vorm van ontspanning en je geniet ook nog eens van heerlijk eten. Bovendien kun je jezelf continu weer uitdagen met een nieuwe maaltijd!

Haal lekkere hapjes in huis en zet een film op

Ook is het aan te raden om een leuke film te kijken. Dankzij het aanbod van onder meer Netflix en Videoland heb je in ieder geval meer dan voldoende keus. Hoe je hier nou zo optimaal mogelijk van kunt genieten? Dat doe je onder meer door lekkere hapjes te kopen en deze tijdens de film lekker op te smikkelen. Je geniet dan van de leuke/spannende film én van de overheerlijke hapjes. Een win-win situatie dus.

Trek comfortabele kleding aan

Als je in het weekend echt wilt relaxen, is het aan te raden om relaxte kleding aan te trekken. Een typerend voorbeeld van een ‘relaxt kledingstuk’ is een trainingspak. Met bijvoorbeeld een Adidas trainingspak zie je er stijlvol uit, terwijl je ook nog eens van onwijs veel comfort geniet. Het trainingspak is immers van de juiste materialen vervaardigd en heeft een heerlijke pasvorm. Wat wens je nog meer?

Lekker een stuk wandelen

Alleen maar binnen zitten is niet goed voor de gezondheid. Het advies is dan ook om tijdens het weekend lekker te sporten; zo kun je bijvoorbeeld een lekkere wandeling in de buurt maken. Ook hierbij komt het trainingspak overigens weer prima van pas!

Lekker uitslapen

Wie houdt er nou niet van uitslapen? In het weekend kun je heerlijk uitslapen en zodoende de week op maandag weer fit beginnen. Slaap lekker en geniet van je aankomende weekend!

 

By

Het perfecte gebit

februari 14, 2020 | Sport | Geen reacties

Linkzoekertjes

Tegenwoordig loopt bijna elk kind er op een gegeven moment mee rond; een beugel. Buitenboordbeugel, blokbeugel of slotjes, iedereen heeft het wel eens ervaren. Want een perfect gebit is tegenwoordig van onschatbare waarde. 

 

Het huidige modebeeld vereist namelijk perfectie. Waar een aantal jaar geleden een spleetje tussen je tanden geweldig was, moet nu alles naar schoonheidsniveau 0 worden teruggebracht. Zo moeten de wenkbrauwen tot in de perfectie geëpileerd worden. Geen los haartje mag meer te bespotten zijn. Elke oneffenheid in de huid moet bedekt worden met concealer en voor een egaal effect is een zachte foundation de sleutel. En in dit perfect plaatje, is geen ruimte voor imperfecte tanden.  

 

Echter is in realiteit niemand vrij van imperfecties. Iedereen heeft wel iets. Echter is door de komst van de orthodontist wel wat te doen aan een imperfect gebit. Want tanden blijken erg makkelijk te bewerken. 

 

De eerste optie voor iemand met tanden die niet perfect staan, is de orthodontist. Die kan deze tanden, vooral als degene in de groei is, op de juiste plaats zetten en houden. Vandaar ook dat veel jongeren rondlopen met zo’n beugel, die de orthodontist geplaatst heeft. 

 

De tweede optie is perfect als je een of meerdere tanden mist. Je kan dan naar een implantoloog gaan, die voor jou een nieuw tand plaatst, die net lijkt op jouw eigen tand. Hierdoor hoef je niet rond te lopen met een gat in je gebit, of met een brug van de tandarts die constant losschiet. 

 

Ten slotte is er nog de optie om het gebit te bleken. Hierdoor zien de tanden er een stuk witter en hierdoor perfecter uit. Kijk echter wel uit: te witte tanden worden juist weer niet als mooi gezien. Zorg dus altijd dat je tanden wel een natuurlijk witte kleur houden en dus niet hagelwit worden.


Voor meer info :

By