Categorie: Telefonie

Home / Categorie: Telefonie

telefoon reparatie Antwerpen

juni 8, 2019 | Telefonie | Geen reacties

Linkzoekertjes

Telefoon reparatie Antwerpen

Het adres voor een telefoon reparatie Antwerpen is natuurlijk De Telefoon Reparatie Winkel. Onze naam zegt al wat we doen. Dagelijks zetten wij ons in om iedereen met een kapotte telefoon in de omgeving Antwerpen te helpen met een snelle, professionele en voordelige reparatie. We hebben vertrouwen hoog in het vaandel staan en maken het daarom mogelijk om al onze klanten mee te laten kijken met hun telefoon reparatie. Zo kan iedereen zien wat wat precies doen en welke onderdelen er vervangen worden. We zijn natuurlijk niet voor niks uitgeroepen tot beste telefoon reparatie winkel van Vlaanderen door Testaankoop. Ben je op zoek naar een betrouwbare shop voor jouw telefoon reparatie? Kom dan is vrijblijvend en zonder afspraak bij ons binnen wandelen om de mogelijkheden te bespreken.

Telefoon reparatie Antwerpen op locatie

Wij bieden nu de mogelijkheid aan de telefoon reparatie bij jouw op locatie uit te laten voeren. Tegen een kleine meerprijs komt onze telefoon reparatie bus bij jou voor de deur en repareert jouw telefoon in de reparatie bus. Net zo snel als in de winkel en met dezelfde condities. 2 jaar garantie, niet tevreden geld terug en meekijken tijdens de reparatie. Dus bent u druk en aanwezig in de omgeving Antwerpen? Dan kan je en afspraak inplannen met onze reparatiebus. Zo bespaar je veel tijd en kan je door met je bezigheden terwijl onze monteur jouw telefoon voor jouw deur repareert.

Gratis telefoon reparatie of niet

Controleer altijd of je in aanmerking komt voor een gratis telefoon reparatie. Als je schade hebt aan je telefoon en dit is niet jouw schuld. Dan kan je de schade verhalen op de persoon die daar voor verantwoordlijk is. Wij maken een nette offerte en deze kan je dan doorgeven aan de desbetreffende persoon. Is je telefoon op vakantie gevallen is. Informeer dan bij je reisverzekering. Dat kan wel een flink wat geld besparen.

Afspraak inplannen voor het repareren van jouw telefoon

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken voor het repareren van jouw telefoon? Dit kan via onze website of via telefoonnummer: 0497639717. Natuurijk kan je ook mailen naar: info@detelefoonreparatiewinkel.be. We zijn 6 dagen per week bereikbaar en helpen u graag.

Voor meer info : https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/telefoon-reparatie-antwerpen

By
Linkzoekertjes

Gaat u naar New Phone Repair voor een snelle GSM reparatie, dan zult u merken dat daar de klant koning is. Zodra u de vestiging van New Phone Repair binnenstapt merkt u meteen de klantvriendelijkheid en de servicegerichtheid van de monteurs. Zij bespreken met u uw problemen met uw GSM en testen uw GSM.

Wat gaat de GSM reparatie inhouden? Wat gaat de GSM reparatie u kosten? Wat is het probleem aan uw GSM? Wifiproblemen, speakers, camera stuk of scherm gebroken? De reparateurs leggen u duidelijk uit hoe zij uw GSM reparatie gaan uitvoeren. Aan u de keus of u uw GSM achterlaat voor een GSM reparatie of dat u uw GSM weer mee naar huis neemt. Gaat u voor een snelle, betaalbare  GSM reparatie, dan gaan de reparateurs a la minute aan het werk. Van de meeste GSM’s liggen de onderdelen namelijk op voorraad.

Voor meer info : https://www.mijngsmreparatie.be/

By

Het juist opnemen van de telefoon

september 28, 2016 | Telefonie | Geen reacties

Linkzoekertjes

Je telefonische bereikbaarheid is een aspect van je bedrijf, dat niet te onderschatten valt. Ook in deze tijden van digitalisering is het nog steeds heel belangrijk om goed bereikbaar te zijn via de telefoon. De telefoon heeft dan ook nog niet aan populariteit afgedaan maar wordt nog steeds zeer regelmatig opgepakt. Dit natuurlijk door mensen die geen beschikking hebben over het internet, maar ook door mensen die persoonlijk gewoon graag snel en persoonlijk een antwoord willen ontvangen. Het is dus ook anno 2016 nog steeds zeer belangrijk om te zorgen dat je je telefonische bereikbaarheid goed hebt geregeld.

Voor veel van de grote en grotere bedrijven is het de gewoonste zaak van de wereld om gebruik te maken van inbound callcenters om hun inkomende telefoontjes door te zetten en te beantwoorden. Dat is natuurlijk een vrij kostbare aangelegenheid en niet voor iedere ondernemer dus een optie. Wat wel voor veel ondernemers een optie is, is het inhuren van een antwoordservice. Dat lijkt misschien in eerste instantie alsnog een kostbare optie maar in veel gevallen pakt het inhuren van een externe partij juist goedkoper uit dan alles zelf blijven doen.

Zelf de telefoon aanpakken kost namelijk ook geld. Veel mensen zien dat niet op die manier omdat je er zogezegd niet direct voor betaald, maar als jij steeds de telefoon aan moet pakken of iemand daarvoor vrij moet maken, dan loopt dat uiteindelijk best in de kosten. Door de inkomende telefoontjes uit te besteden aan een externe partij, hoef jij je daar in elk geval niet druk meer om te maken. Je telefoontjes worden altijd beantwoord en dat wordt ook nog eens netjes gedaan. Je klanten krijgen nooit meer geen gehoor, hoe druk jij het ook hebt. Dat is natuurlijk een fijn idee, je zakjes zo goed op orde hebben, toch?

Voor meer info : https://www.bizziphone.com/

By