Linkzoekertjes
Image default
Auto's en Motoren

Thuis uw elektrische auto opladen met ChargePro laadpunten

Heeft u een elektrische bedrijfswagen of eentje voor eigen gebruik? Of gaat u er een aanschaffen en vraagt u zich af hoe dat werkt met opladen? Een auto van de zaak kunt u meestal opladen op het werk, maar het zou prettig zijn als u dat ook thuis kon doen. Daarom heeft u bij ChargePro de mogelijkheid een laadpaal bij u thuis te laten installeren. Dat gaat namelijk veel sneller dan via de stroom bij u thuis: met een laadpaal van ChargePro laadt u uw auto tot wel acht keer sneller op. Naast het vanzelfsprekende gemak van laadpunten aan huis, zijn er nog veel meer voordelen.

De voordelen van een ChargePro laadpaal aan huis

De laadpalen van New Motion, die door ChargePro worden geïnstalleerd, zijn tegen weer en wind bestand. Deze laadpunten kunnen ook aan de binnenkant tegen een stootje: ze zijn uitgebreid getest op oververhitting, ook bij intensiever gebruik. Door de vele testen die de laadpunten hebben ondergaan, kunt u er zeker van zijn dat een laadpaal van ChargePro een veilige optie is voor uw auto of elektrische bedrijfswagen.

Overzicht in gebruikersvriendelijk portaal

Met een ChargePro laadpaal komt een online portaal, een zeer gebruikersvriendelijk systeem waarin u bijvoorbeeld kunt bijhouden hoelang uw auto of elektrische bedrijfswagen oplaadt, hoeveel energie er verbruikt wordt en de kosten die daarbij horen. Dit duidelijke overzicht geeft u het veilige gevoel op de hoogte te zijn van wat er met uw geld en energie gebeurt.

Een laadpunt zoals u dat mooi vindt

Een laadpaal in uw persoonlijke, huiselijke sfeer is niet niks; daarom heeft ChargePro een grote verscheidenheid aan laadpunten om aan uw wensen te voldoen. U kunt bijvoorbeeld de kleur kiezen die het beste bij uw huis past en u kunt gaan voor een losstaande laadpaal of een die aan de muur van uw garage bevestigd is. Door het strakke design zal de laadpaal niet misstaan en kunt u uw auto of elektrische bedrijfswagen in stijl opladen.

Gerelateerde artikelen

Deze Peugeot bedrijfswagens zijn geschikt voor iedere onderneming

Hoe veilig zijn rolstoelbussen?

Levering en overdracht van voertuigen – waar moet u op letten?