Vacature als inkoper openstaan? Schakel een expert in!

Home / Vacature als inkoper openstaan? Schakel een expert in!

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker voor de openstaande vacature inkoper? Wat vindt u belangrijk in een nieuwe medewerker die de inkoop voor uw bedrijf gaat verzorgen? Dit is de hamvraag die u eerst moet beantwoorden voordat er überhaupt een vacature voor een inkoper uitgezet kan worden. Het antwoord op die vraag is niet zo makkelijk als het lijkt. We zijn geneigd om te denken in containerbegrippen als ‘kwaliteit’, ‘professionaliteit’, en ‘een echte aanpakker’. Maar wat bedoelt u daar nu eigenlijk mee? INSINC helpt u met het concretiseren van deze termen en gaat vervolgens op zoek naar kandidaten die passen binnen dit profiel. En zo matcht u altijd de juiste mensen aan uw inkoop vacatures!

Nooit meer oningevulde vacatures voor de inkoop dankzij deze tip

Uw bedrijf is aan het groeien. Dat betekent dat u ook nieuwe werknemers nodig heeft. Of u heeft nieuwe mensen nodig omdat er mensen met veel vakinhoudelijke kennis de organisatie hebben verlaten? Hoe dan ook, het invullen van inkoop vacatures is altijd een tijdrovend proces. Tijd die u liever aan andere dringende zaken besteedt. De oplossing? De specialisten van INSINC staan voor u klaar! Een vacature voor een inkoper wordt hier altijd toegespitst op de kernwaarden van uw bedrijf. In een persoonlijk gesprek wordt de ‘crucial click’ geformuleerd, hoe een nieuwe medewerker de rest van het team aanvult en toch onderdeel is van datzelfde team. Zo krijgt u altijd de juiste kennis op de juiste plaats binnen uw organisatie.

Vacatures voor inkoop openstaan? Zo vult u ze in!

Inkoop is een belangrijk onderdeel. U heeft een vacature voor inkoper openstaan. En daar heeft u een vakman- of vrouw voor nodig! In ieder bedrijf is er een constant spel bezig tussen het maximaliseren van de omzet en het minimaliseren van de kosten, zonder dat de kwaliteit daaronder leidt. De inkoper speelt hier een belangrijke rol in, maar hoe krijgt u inkoop vacatures eigenlijk ingevuld? Het wervingstraject vreet flink wat tijd én energie, en dat kunt u zich in uw drukke leven eigenlijk niet veroorloven. Kies dan voor versterking en ondersteuning bij dit proces voor de diensten van INSINC. Jarenlange ervaring in deze specifieke branche en het gebruikmaken van de zogenaamde OPQ Competentie Analyse zorgen ervoor dat u alleen de kandidaten krijgt die qua capaciteiten, ambities en instelling passen bij uw organisatie.

Voor meer info :

,
By

About Author

about author