Categorie: Vakantie

Home / Categorie: Vakantie

Goedkope familievakantie

juni 7, 2021 | Vakantie | Geen reacties


 

Ben je klaar voor een vakantie in het veelzijdige Bulgaarse zand? Dit is een gunstig gebied dat u zeker moet bezoeken. De perfecte reis voor een aangename all-inclusive vakantie in resorts als Detelina Hotel en Palma Kranevo. Ben je een cultuurliefhebber? Er zijn veel activiteiten te doen in dit gebied. De meest gekozen vertrekdata in julie en aangeboden door nationale reisbureaus. U kunt dit vakantiepakket in Sands met slechts een paar klikken online boeken. Vul formulier in!

Sands is een bestemming in Europa. De hoofdstad is Sofia. Hier wonen ongeveer 7,5 miljoen inwoners (Bulgarije), de orthodoxe kerk (84%) is een populaire religie, de voertaal is Bulgaars en de munteenheid is de Bulgaarse lev (BGN). Belangrijke opmerking: De telefooncode is +359 en het voltage is 230 volt. Jinsha heeft een zeeklimaat en een landklimaat. Gemiddeld is de temperatuur hier ongeveer 15 graden, en mei, juni en september worden beschouwd als de beste tijden om het land te bezoeken. Goede maar betrouwbare luchthaven: Sofia (SOF), de reistijd is in een gunstigste geval ongeveer 2-3 uur. De tijdzone is UTC+03 (tijdsverschil: 1 uur later).

 

goedkope familievakantie

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html

By
Linkzoekertjes

Florence wordt de geboorteplaats van de klassieke Italiaanse Renaissance genoemd. Florence is één van de beste steden om je reis in Italië op gang te brengen. Het is een plezier om in en rond deze artistieke stad te rijden. Als je een auto huurt, kan je op je gemak genieten van de schoonheid van deze plaats. Wees echter voorzichtig met de Beperkte Verkeerszones. Alleen voertuigen met een vergunning kunnen deze betreden, en er wordt een flinke boete opgelegd voor het betreden van deze zones zonder vergunning. Wees dus op je hoede voor deze zones. Men raadt reizigers aan om de spits te vermijden omdat het verkeer soms vervelend wordt. Rijden is de beste manier om de stad te verkennen, dus huur een auto en ga op verkenning!

Deze charmante Italiaanse stad heeft genoeg om je omver te blazen, zoals.

Kerken & Kathedralen

Florence telt veel kerken, de ene nog mooier dan de andere. De Cattedrale di Santa Maria del Fiore, beter bekend als de Duomo di Firenze, is het pronkstuk van de stad. Beklim 463 treden, ga naar de top van het bouwwerk en geniet van het adembenemende uitzicht. De kathedraal van Florence zorgt voor een prachtig uitzicht. De voorgevel van de kathedraal is bedekt met wit marmer en rode, roze en groene polychrome ontwerpen. De Basiliek van Santa Croce is prachtig. Binnenin bevinden zich graftombes van enkele van de meest bekende renaissancekunstenaars en -geleerden ter wereld, waaronder Galileo, Michelangelo en Machiavelli.

Architectuur

Giotto’s Campanile is een voorbeeld van gotische architectuur. Sculpturen, kunstwerken en gedecoreerde panelen zijn er in overvloed. Het is een echt meesterwerk van de Renaissance. De klokkentoren van Giotto is een symbool voor de stad Florence. Het is het krachtigste voorbeeld van de 14de-eeuwse gotische architectuur. Met een duizelingwekkende hoogte van 85 meter is deze toren overal zichtbaar. Het Belvedere Fort is het op één na grootste fort van Florence en heeft een fantastische architectuur met een ontwerp uit de Renaissance.

Musea en galerijen

Het Palazzo degli Uffizi is één van de meest gerenommeerde Italiaanse musea ter wereld. Het herbergt een immense collectie Renaissance kunst van kunstenaars als Botticelli, Da Vinci, Titiaan en Rafaël. Liefhebbers van kunst en geschiedenis zullen betoverd zijn door de overvloed aan exposities. De Galleria dell’Accademia van Florence is een ander belangrijk museum. In deze galerij bevinden zich enkele meesterwerken uit de Renaissance, waaronder het originele David van Michelangelo. Het Bargello Museum is een ander mooi museum in Florence. Het bevat een groot aantal renaissance-beelden en -kunstwerken. Bijzonder interessant zijn de David van Donatello, Bacchus van Michelangelo en een buste van Christus van Lombardo. Het Museum van Kostuums en Mode is een toevluchtsoord voor de liefhebbers van mode. De focus van de collectie is Italiaans. Je kunt snel de 14 zalen verkennen en in een uur tijd een heleboel van het museum zien.

Geniet van de Rivier de Arno

De Arno, één van de meest bekende rivieren van Italië, heeft Florence altijd al gekenmerkt. Een tocht door de stad voelt wat verfrissender aan op het water, dus ga paddleboarden op deze beroemde rivier. Je zal de stad vanaf het water kunnen bewonderen, en het zal een uitstekend alternatief zijn voor de musea en kerken.

https://www.autoitaly.nl/

By

Een bijzondere reis naar Paramaribo

maart 1, 2019 | Vakantie | Geen reacties

Linkzoekertjes

Opzoek naar hotels in Paramaribo om eens een keer wat anders van de wereld te zien? Lees dan snel verder, hier lees je alles wat je maar wilt weten over Paramaribo en haar omgeving. In Paramaribo is het vier uur vroeger dan hier in Nederland. Dit is wel belangrijk om te weten voor een eventuele jetlag die je kunt oplopen. Je krijgt pas last van een jetlag door het tijdsverschil, wanneer je terug bent in Nederland kun je bijvoorbeeld ’s avonds niet slapen omdat je lichaam denkt dat het ochtend of middag is omdat je een bepaalde tijd zo geleefd hebt in Paramaribo. Het beste is gewoon om je te proberen aan te passen aan het land waar je bent. Je moet dus bij terugkomst in Nederland ’s avonds gaan slapen ook al heb je daar geen behoefte aan. Ga niet overdag slapen, want dan kom je helemaal niet meer in het ritme.

Hotels in Paramaribo zijn veelzijdig

Paramaribo is de hoofdstad van Suriname. Hotels in Paramaribo zijn echt heel mooi en zulke schoonheid heb je ook nog niet eerder gezien. Hotels in Paramaribo zijn niet altijd hotels, je kunt ook kiezen voor een appartement of een andere vorm van onderkomen. Hotels in Paramaribo hebben natuurlijk ook verschillende kamersoorten, zo heb je bijvoorbeeld een suite maar ook een één- of tweepersoonskamer. Hotels in Paramaribo kennen diverse soorten suites, bijvoorbeeld een double suite of een royal suite. In een royal suite in hotels in Paramaribo kunnen maximaal 5 volwassenen en twee kinderen. Je kunt dus sowieso met het hele gezin genieten in Paramaribo. Je verblijf in Paramaribo wordt er eentje om nooit te vergeten, je kunt genieten van vele bezienswaardigheden en natuurlijk ontzettend mooie foto’s maken van alles wat je tegenkomt. In Paramaribo zul je je nooit vervelen.Voor meer info :

By