Veiligheid gegarandeerd met de bliksembeveiliging van dit professionele bedrijf

Home / Veiligheid gegarandeerd met de bliksembeveiliging van dit professionele bedrijf

U wilt een specialist inschakelen voor het installeren van bliksembeveiliging, alleen zo weet u dat de werkzaamheden uitstekend worden uitgevoerd. Bekijk de mogelijkheden van Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Doordat zij beschikken over diverse kwaliteitsnormen, voelt u zich onder iedere omstandigheid veilig in uw huis of op kantoor. Doordat de professionals lid zijn van Uneto-VNI vakgroep Bliksemveiligheid, weet u zeker dat u maximaal beschermd wordt tegen extreme weersomstandigheden. Het personeel van Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV is, naast dat zij bevoegd zijn om bliksemgeleiders te monteren op panden, ook uitermate geschikt om veilig een bliksembeveiliging aan te leggen langs het spoor. Doordat alle werknemers over VCA/VCA-VOL en een Digitaal Veiligheidspaspoort beschikken, is veiligheid een garantie.

Bent u bezig met een renovatieproject? Vergeet zeker de bliksembeveiliging niet

U zit midden in de renovatie van uw kantoorpand of huis. Uiteraard wilt u dat het pand zo veilig mogelijk is en daarom wilt u bliksembeveiliging laten installeren. Wees problemen voor en schakel tijdens uw renovatieproject de hulp in van Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Deze specialist heeft een uitgebreide kennis en hoogwaardige producten. In veel gevallen demonteren de professionals een gedeelte van een constructie, brengen de bliksembeveiliging aan en herstellen de installatie vervolgens weer. Denk hierbij aan het renoveren van voegen, houtwerk, goten en daken. Op die manier zorgt u voor een maximale veiligheid, terwijl u er vrijwel niets van ziet. Dat is het voordeel als u de hulp inschakelt van professionals.

Bestaande objecten optimaal beschermen met bliksembeveiliging

U wilt toch ook niet dat de bliksem inslaat in uw huis, bedrijfspand of garage? Kies ervoor om bliksembeveiliging te laten installeren om u veel ellende te besparen. Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV helpt u met professionele bliksembeveiliging. Op die manier heeft onweer nooit meer schokkende gevolgen voor u. De specialisten brengen rond de bestaande objecten aardelektronen aan, die worden aangesloten op afgaande leidingen. Op de onderste twee meter van het beschermingssysteem wordt een beschermbuis met meetkoppeling aangebracht, zodat de bliksem geen schijn van kans meer heeft. Ben donderslag bij heldere hemel voor en kies voor bliksembeveiliging van de specialist voor een veilig gevoel.

By

About Author

about author