VoIP aanbieders bieden ruime mogelijkheden omtrent telefonie via een internetverbinding

Home / VoIP aanbieders bieden ruime mogelijkheden omtrent telefonie via een internetverbinding

Belt u al via het internet? Dit kan gemakkelijk en het biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele telefonie. De specialist legt het graag voor u uit. Het is bijvoorbeeld eenvoudiger om verschillende vestigingen met elkaar te koppelen. Zelfs als uw vestigingen zich in het buitenland bevinden. Heeft u thuiswerkers in dienst? Ook deze medewerkers kunt u deel uit laten maken van uw bedrijfstelefonie. Doordat VoIP aanbieders alleen gebruik maken van een internetverbinding en een computernetwerk is er geen apart netwerk meer nodig binnen uw bedrijf. Een goede internetverbinding is de enige ‘’must’’. Van een druk stedelijk gebied tot in een dorp: overal waar een internetverbinding aanwezig is kunt u bellen en gebeld worden. 

Een specialist binnen de VoIP aanbieders: innovatief en betrouwbaar

Kent u de bekende VoIP aanbieders al, een aanbieder als Lilytel bijvoorbeeld? Deze bieden Hosted VoIP, wat u vele voordelen biedt. De afgesproken faciliteiten zijn op het juiste tijdstip beschikbaar, wat voor u de nodige duidelijkheid schept. Bij lang niet alle VoIP aanbieders heeft u één aanspreekpunt. Bij Lilytel wel. Uw vragen, wijzigingen en/of problemen worden snel verwerkt door een vaste accountmanager. U staat niet minutenlang in de wacht of wordt van het kastje naar de muur gestuurd, maar u krijgt direct iemand aan de telefoon. Door deze korte communicatielijnen heeft u de garantie dat uw vragen direct worden beantwoord en aanpassingen worden doorgevoerd.

Kies voor uw Hosted VoIP voor een van de beste VoIP aanbieders

Wanneer u een eigen telefooncentrale heeft, betaalt u voor alle diensten. Als u een telefooncentrale van een specialist gebruikt, betaalt u alleen voor wat u écht nodig heeft. Uw telefoons zijn aangesloten via een internetverbinding. Gesprekken die op uw telefoonnummer binnenkomen worden doorgeschakeld naar uw telefoon(s). Zowel interne als externe gesprekken lopen via een internetverbinding en het platform. Maar hoe beheert u uw telefonieomgeving? Heel simpel: via een webportal. Stel uw voicemail in, pas openingstijden aan of wijzig doorschakelingen. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden. Op het gebied van VoIP aanbieders is Lilytel een betrouwbare keuze.

Voor meer info :

By

About Author

about author