Waarom velen u voorgingen bij payroll bedrijf in de regio Breda?

Home / Waarom velen u voorgingen bij payroll bedrijf in de regio Breda?

Kies voor Renew Payroll als u wilt dat uw salarisadministratie goed en professioneel geregeld wordt. Renew Payroll is toonaangevend en goed aangeschreven. Het payroll bedrijf in de regio Breda neemt uw zorgen uit handen waardoor u zich helemaal kunt richten op uw core business. Verzuimbegeleiding, diverse soorten arbeidscontracten en steeds weer nieuwe wetgeving zijn enkele belangrijke onderwerpen waar u als ondernemer mee geconfronteerd wordt, maar dat is niet de reden waarom u ondernemer bent geworden. Bij Renew Payroll heeft u de zekerheid dat alles correct en volgens de wetgeving wordt uitgevoerd. Het payroll bedrijf is aangesloten bij de branchevereniging NBBU en heeft diverse kwaliteitscertificeringen behaald.    

Focussen op kernactiviteiten? Geef personeelszaken uit handen aan een payrollbedrijf in Breda

Payrollbedrijven doen veel meer dan alleen salarisadministratie. Ze werken namelijk ook als juridisch werkgever en zorgen op die manier goed voor uw personeel. U kunt zich dan met andere zaken bezighouden. Wat moet u zelf blijven doen? Als werkgever blijft u uiteraard de belangrijkste kernzaken zelf bepalen. Hierbij kunt u denken aan het werven van nieuwe werknemers, de hoogte van het salaris, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere zaken die intern van belang zijn voor de medewerkers. Er verandert niets op de werkvloer qua gezagsverhouding. Renew Payroll is een betrouwbare payroll partner en is aangesloten bij de NBBU.

Werkgeven en werknemen zonder zorgen met een payroll bedrijf in Breda

U heeft personeel nodig, maar u wilt geen nieuwe werknemers aannemen? Een overeenkomst sluiten met een payrollbedrijf in de buurt van Breda helpt u. U werft zelf uw personeel, bepaalt het salaris en hebt zeggenschap over de werknemer, maar formeel is de werknemer in dienst bij de payrollwerkgever. Met Renew Payroll als juridisch werkgever kunt u werknemen zonder zorgen. De ondernemer is de feitelijke werkgever maar heeft geen enkele arbeidsrechtelijke en juridische verantwoordelijkheden meer. Hierdoor ervaart u een veel minder stressvol ondernemerschap. Het payroll bedrijf nabij Breda maakt ondernemen sprankelend. En niet alleen voor werkgevers, maar ook voor werknemers!

By

About Author

about author