Wilt u een muurkluis, vloerkluis of kluisdeur laten inbouwen om bezittingen veilig op te bergen?

Home / Wilt u een muurkluis, vloerkluis of kluisdeur laten inbouwen om bezittingen veilig op te bergen?

U bent op zoek naar een manier om kostbare bezittingen, zoals sieraden en geld, op te bergen. Dan kunt u kiezen uit verschillende kluizen. Kiest u voor een muurkluis in bijvoorbeeld een kast? Of een vloerkluis met een tiptoets codeslot? Of heeft u een aparte ruimte die u wilt beveiligen? Dan kunt u er zelfs voor kiezen om een kluisdeur in te laten bouwen. Naast dat de ruimte beveiligd is tegen diefstal, is het ook licht geïsoleerd en brandwerend. Ideaal voor kantoren, scholen en overige instanties. TMA Kluizen komt graag uw muurkluis, kluisdeur of vloerkluis inbouwen. Met meer dan 25 jaar ervaring, weet u zeker dat uw bezittingen veilig opgeborgen zijn. Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom bij de specialist.

Een vloerkluis in een woning inbouwen

Voordat u een kluis laat inbouwen, is het belangrijk dat u een plek kiest die onopvallend is. Daarnaast moet het natuurlijk bestand zijn tegen diefstal en brand. Laat daarom een vloerkluis inbouwen door TMA Kluizen. De hoogwaardige vloerkluizen zijn leverbaar in verschillende maten met sleutelslot of een mechanisch cijfercombinatieslot. Alhoewel het moeilijk wordt voor de inbreker om de kluis te vinden en open te maken, is het voor u als gebruiker zeer eenvoudig. Verlaat met een gerust hart uw woning en haal uw kostbare bezittingen op ieder gewenst moment tevoorschijn. U wilt het inbrekers toch ook niet te makkelijk maken?

Een vloerkluis inbouwen in een onderneming

U wilt erop vertrouwen dat alle waardevolle bezittingen van uw bedrijf goed zijn opgeborgen. Daarom maken veen winkels, ziekenhuizen, kantoren, scholen en horecazaken gebruik van de kluizen van TMA Kluizen. Zo maken kantoren vooral gebruik van brandkasten voor het opbergen van laptops en belangrijke documentatie. Ziekenhuizen kunnen niet zonder een medicijnkast met slot en horecagelegenheden, winkels en verenigingen niet zonder een afroomkluisje. Welke kluis het meest geschikt is voor uw onderneming, hangt uiteraard af van verschillende factoren. Allereerst is het belangrijk om te weten om wat voor waarde het gaat en waar u de kluis wilt opbergen. U kunt bijvoorbeeld een muurkluis of vloerkluis laten inbouwen.

By

About Author

about author