Categorie: Woning en Tuin

Home / Categorie: Woning en Tuin

Welke TV meubel past bij uw woonkamer?

augustus 17, 2019 | Woning en Tuin | Geen reacties

De woonkamer is misschien wel de belangrijkste ruimte in uw woning. Het is immers de ruimte waar u samen met uw gasten gaat zitten. Bovendien is de kans groot dat u zelf ook veel tijd in de woonkamer doorbrengt. Het is immers de ruimte waar uw TV staat. Hecht u ook zoveel waarde aan het interieur van de woonkamer? Dan is het van belang dat u ook goed nadenkt over wat voor TV meubel u neemt. Hoe belangrijk dit meubelstuk is, wordt vaak onderschat. Het TV meubel is een van de belangrijkste meubelstukken in uw woonkamer, omdat het centraal staat. Als u televisie aan het kijken bent, is dit meubelstuk continu in zicht. Het is dan ook logisch dat dit meubelstuk veel invloed op de uitstraling van uw woonkamer heeft.

Bent u van plan om een nieuwe TV meubel aan te schaffen, maar weet u niet goed wat bij u past? In dit geval is het aan te raden om dit artikel door te lezen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van waar u op moet letten. Het kiezen van een passend meubelstuk wordt zo een stuk eenvoudiger.

Het materiaal

Om te beginnen is het belangrijk dat u een geschikt materiaal uitkiest. Een TV meubel van hout is bijvoorbeeld geen slecht idee. Hout past namelijk bij vrijwel iedere ruimte. Zolang u voor een kleur hout kiest die al vaker in uw interieur voorkomt, zit u altijd goed. Als u een kunststof TV meubel koopt, wordt het lastiger om een goede kleur te kiezen. Heeft u moeite met het kiezen van een kleur? Dan kunt u altijd een kleur kiezen die momenteel al in de inrichting gebruikt is. Op deze manier kunt u er namelijk zeker van zijn dat de kleuren niet met elkaar vloeken.

Het design

Welk TV meubel design het beste bij u past, is vooral een kwestie van smaak. Echter, dient u ook voldoende rekening te houden met uw huidige inrichting. Kies bijvoorbeeld geen hypermoderne vormen als u een ouderwetse inrichting heeft, tenzij dat u juist contrast wilt creëren natuurlijk. Beslis nooit te overhaast, maar ga eerst goed na wat voor mogelijkheden u allemaal heeft. Zo voorkomt u dat u een TV meubel koopt waar u snel weer op uitgekeken raakt.

Het kiezen van een geschikte aanbieder

Als u een TV meubel wilt kopen, is het verstandig om een aantal aanbieders met elkaar te vergelijken. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u niet te veel voor het meubelstuk betaalt en dat u een kwalitatief product koopt. Waar u op moet letten als u twee aanbieders met elkaar vergelijkt? Het beste kunt u naar de recensies van andere klanten kijken. Zo krijgt u namelijk het meest realistische beeld van de aanbieders. Indien u het TV meubel zo snel mogelijk wilt ontvangen, is het ook verstandig om de levertijden van de aanbieders met elkaar te vergelijken. Op deze manier krijgt u een volledig beeld van de verschillende aanbieders.

By

Een tuintegel geeft net zo veel sfeer aan uw tuin, als uw vloer in de woonkamer. Ook functionele tuintegelszijn belangrijk. Zo moeten ze bestand zijn tegen de weersinvloeden. Vroeger waren de tuintegels klassiek en grijs. Tegenwoordig zijn tuintegels verkrijgbaar in diverse soorten vormen, kleuren en stijlen. Sierbestrating heet dat! Tuintegels rondom een woning zijn functioneel maar ook bepalend voor de uitstraling. De kleur tuintegels bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de sfeer in uw tuin. Iedere kleur heeft een ander kenmerk. Zo geven tinten als bruin, rood en geel een warmer gevoel aan de tuin maar kleuren als beige en crème doen altijd mediterraans aan. Op lichte kleuren is vuil natuurlijk sneller zichtbaar dan op donkerdere kleuren. Daarnaast is het een feit dat lichte kleuren meer zon terugkaatsen. MBI biedt een ruim assortiment aan tuintegels. Zo vindt u altijd iets naar wens!  

Het plaatsen van tuintegels geeft de tuin een unieke sfeer

De tuin is nu toch echt eens een keer aan vernieuwing toe. Netjes de boel opnieuw aanleggen zodat de tuin er weer voor de komende jaren tegenaan kan. Bent u op zoek naar tuintegels in diverse soorten en maten? Kom dan naar De Steenmeesters van MBI. Een tuin is niet af zonder mooi bestrating. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor sierbestrating. Sierbestrating is mooi, functioneel en het biedt de mogelijkheid om uw tuin een modern, warm of juist klassiek karakter te geven. Kortom: tuintegels vormen de basis van de uitstraling en een tuin. De keuze is uitgebreid en voor iedere wens of levensstijl zijn er geschikte tuintegels te vinden!

Van romantisch en klassiek tot modern en rustiek: tuintegels in diverse stijlen

Wat voor stijl tuin wilt u? Een hovenier kan uw ideeën vertalen naar een functioneel ontwerp. En dan is het tijd om materialen in te kopen. Er zijn veel tuin- en terrastegels waarmee de buitenruimte een heel ander uiterlijk krijgt. De tuin kan bestraat worden maar het is ook mogelijk om delen van de tuin te betegelen met siertegels. Geef de tuin of het terras de gewenste look met bijvoorbeeld betontegels. De specialist in sierbestrating, MBI, biedt betonstenen met een hoogwaardige toplaag, die onder andere uit kleurechte en natuurlijke materialen bestaat. Met een breed assortiment aan texturen, kleuren en formaten hebben De Steenmeesters van MBI altijd tuintegels die bij u passen.

Voor meer info :

By

Helaas zijn niet alle boomchirurgen even betrouwbaar. Ongeveer 2% van de boomchirurgen die in te huren zijn zijn niet betrouwbaar. Dat houdt in dat 98% van de boomchirurgen wel betrouwbaar is en u die boomchirurgen met een gerust hart in kunt huren. Om te voorkomen dat u met een onbetrouwbare boomchirurg in aanraking komt en om ervoor te zorgen dat u niet in vervelende situaties verzeilt raakt hebben wij deze pagina geschreven. Hier op deze pagina geven wij u tips, adviezen en informatie over het vraagstuk op welke manier u een betrouwbare boomchirurg het beste kunt zoeken en waar u snel en eenvoudig in contact kunt komen met een betrouwbare boomchirurg.

Online heeft u de meeste kans op het vinden van een betrouwbare boomchirurg

Vrijwel alle boomchirurgen in Nederland zijn op het internet te vinden. Zo hebben de meeste boomchirurgen een website, zijn zij aangesloten bij review websites en maakt een groot gedeelte van de boomchirurgen gebruik van vergelijkingssites waarop zij hun diensten aanbieden. Kortom, online is de kans het meest groot dat u een boomchirurg vindt. Om terug te komen op de titel van dit stuk, namelijk waar u op moet letten bij het zoeken naar een betrouwbare boomchirurg dan zijn er verschillende zaken waar u op kunt letten. Zo is het belangrijk dat een boomchirurg goede recensies heeft. Veel opdrachtgevers die tegenwoordig een boomchirurg inhuren schrijven na het uitvoeren van de dienst een review over de boomchirurg. Die reviews komen u weer ten goede. Aan de hand van de reviews is namelijk goed af te lezen of een boomchirurg zijn afspraken is nagekomen en of de dienst naar alle tevredenheid is uitgevoerd.

Een slechte review betekent niet dat een boomchirurg niet betrouwbaar is

Wij willen graag benadrukken dat wanneer een boomchirurg een slechte review heeft ontvangen dit niet meteen hoeft te betekenen dat een boomchirurg niet betrouwbaar is. Zeker wanneer er tegenover die slechte review een goede review staat. Het kan immers gebeuren dat de verwachting van een klant voorafgaand aan de dienst niet strookt met het resultaat na de geleverde dienst. Dat kan allerlei redenen hebben en is niet altijd (in zijn geheel) op de boomchirurg af te schuiven.

Een betrouwbare boomchirurg zal altijd transparant zijn

Een belangrijk kenmerk van een betrouwbare boomchirurg is dat deze altijd transparant zal zijn. Voor ons houdt dat in dat wanneer u contact heeft met een boomchirurg de mails duidelijk beantwoord worden, u per telefoon netjes te woord gestaan wordt en dat wanneer u een prijsopgaaf of een offerte van een boomchirurg ontvangt deze altijd gespecificeerd is.

Een betrouwbare boomchirurg is soms aangesloten bij een keurmerk

Sommige boomchirurgen hebben zich verenigd en aangesloten bij een keurmerk. Zo’n keurmerk kan een extra graadmeter zijn om te bepalen of een boomchirurg betrouwbaar en professioneel is. We leggen de nadruk op het woord “kan” omdat een keurmerk nooit een garantie kan geven op de betrouwbaarheid van een boomchirurg. Wat zij wel doen is het regelmatig toetsen van boomchirurgen om te bepalen of zij zich aan de regels houden en of zij nog steeds aan de kwaliteitseisen voldoen die het keurmerk voorschrift.

Voor meer info : https://www.vergelijkhoveniers.nl

By

Tuinstoelen moeten comfortabel zijn. De meest comfortabele tuinmeubelen vindt u in de aanbieding. Gaat u tuinmeubelen waaronder bijvoorbeeld tuinstoelen aanschaffen dan zoekt u uiteraard iets dat aansluit bij uw toepassing en uw woonwensen en woonstijl. De kans is groot dat u vindt wat u zoekt wat het aanbod meubelen is gigantisch. Vrijwel elke meubelzaak in Nederland heeft ook meubels voor buiten in de collectie opgenomen. Uiteraard hebben tuincentra doorgaans een grote keuze uit deze producten. Tegenwoordig bieden ook bouwmarkten tuinmeubelen aan. Er zijn dus genoeg locaties waar u terecht kunt. Vindt u hier niet wat u zoekt dan is er ook op internet nog een enorme keuze uit meubelen voor de tuin en scherpgeprijsd tuingereedschap. Bovendien bestelt u ze hier snel en eenvoudig zonder dat u de deur uit hoeft.

Tuinmeubelen aanbieding en tuinstoelen: bereid u voor op warme lente- en zomerdagen

De eerste warme dagen van het voorjaar zijn voor veel mensen een aanleiding om zich te oriënteren op tuinmeubelen in de aanbieding. Veel tuincentra pakken groots uit. Van tuinstoelen tot complete loungesets en parasols. Ze hebben het allemaal. Vaak zijn de tuinartikelen scherp geprijsd, en dat is wel zo prettig. De keuze op het gebied van tuinmeubelen is eindeloos. Doorgaans kan er een keuze worden gemaakt uit diverse hoogwaardige merken. Dit maakt het extra eenvoudig om tuinmeubelen af te stemmen op de woonwensen en smaak van de klant. Voor het aanschaffen van de meubelen hoeft u de deur niet uit. Dit kan ook snel en eenvoudig online.

Tuinmeubelen aanbieding en tuinstoelen: welke meubelen passen bij mij en de tuin?

U wilt nieuwe tuinmeubelen, het liefst in de aanbieding aanschaffen maar heeft geen idee waar u moet beginnen. Welke meubelen passen het beste bij uw wensen, woonstijl en niet onbelangrijk; de tuin, het terras of het balkon waar de meubelen komen te staan? Het is belangrijk vooraf te bepalen welk doel uw tuinmeubelen gaan vervullen. Komen er bijvoorbeeld kinderen op te zitten dan is het slim om te kiezen voor meubels die makkelijk schoon zijn te maken. Wilt u graag lang zitten of liggen op de meubelen? Kies dan niet voor tuinstoelen maar schaf een loungeset aan!

Voor meer info :

By

Beschermhoes loungeset kopen bij de specialist

september 13, 2016 | Woning en Tuin | Geen reacties

U wilt natuurlijk, als u een beschermhoes voor uw loungeset wilt kopen, verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Dat bent u bij de lounge dining set specialist. Beschermhoes loungeset en lounge dining set: makkelijk in onderhoud. Wanneer u graag mooi meubilair in uw tuin of op uw veranda wilt hebben, maar er liever niet te veel werk aan heeft, dan kan een loungeset van Van der Garde een uitkomst bieden. Onze lounge dining sets zijn namelijk heel makkelijk in het onderhoud. Allen zijn ze gemaakt van sterk en kwalitatief hoogstaande materialen die wel tegen een stootje kunnen. Wenst u een extra bescherming bij slecht weer? Dan raden wij aan een beschermhoes voor uw loungeset te gebruiken. Deze legt u heel eenvoudig over uw loungeset heen, maar zorgt er wel voor dat u lang kunt genieten van uw aankoop.

Beschermhoes loungeset en lounge dining set: het hele jaar door genieten

Beschermhoes loungeset en lounge dining set: het hele jaar door genieten. In de tuin zitten hoeft niet enkel in de zomer. Met een lounge dining set en bijpassende beschermhoes van Van der Garde kunt het hele jaar door buiten zitten. Ideaal voor de buitenmensen onder ons. Onze loungesets zijn uitgerust met een hoge tafels, wat ze geschikt maakt om buiten te lunchen of te dineren met vrienden of familie. Kinderen schuiven gemakkelijk aan met een kruk. Wanneer het weer minder goed en u uw loungeset wilt beschermen tegen regen, hagel en sneeuw, dan kunt u gebruikmaken van een handige schermhoes. Zo heeft u nog jaren plezier van u lounge dining set.

Beschermhoes loungeset en lounge dining set: win advies in bij een tuinmeubelspecialist

Beschermhoes loungeset en lounge dining set: win advies in bij een tuinmeubelspecialist. Investeren in een loungeset moet een weloverwogen keuze zijn. U wilt immers kiezen voor een loungeset waar u nog jaren plezier van heeft. De medewerkers van Van der Garde helpen u daar graag bij. Wij beschikken over een degelijke kennis van onze producten én onze klanten. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en geven daar gehoor aan. Samen komen wij tot een passende lounge dining set en beschermhoes. De deuren van onze showrooms staan voor u open en wij staan klaar om u een goed advies te geven.

Voor meer info : https://www.vdgarde.nl/

By

Het is bekend. Zitzakken zijn stoer, kleurrijk en speels. Je kunt er op veel verschillende manieren op zitten, en ze zijn ook nog eens lekker zacht. Daarom heet 4-Casa een zitzak speciaal voor kinderen ontwikkeld. Deze zitzakken zijn wat kleiner, 100×140 centimeter. Een perfect kinderformaat. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals paars, roze, groen, blauw, antraciet, grijs, zwart en rood. Het is daarnaast ook mogelijk om een naam te laten drukken op de zitzak! Een perfect cadeautje voor een kind, bijvoorbeeld voor op zijn of haar slaapkamer! Deze zitzakken zijn makkelijk schoon te maken en zowel binnen als buiten te gebruiken doordat ze extra stevig zijn.

Zitzak voor binnen en buitengebruik

Een zitzak is heerlijk! Het is weer eens wat anders dan een gewone poef of stoel. Kinderen vinden zitzakken vaak ook geweldig. Ze zijn stoer en kleurrijk. Een zitzak voor binnen is bekend. Deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en stijlen, zodat je een zitzak kunt kiezen die helemaal bij jouw inrichting past. Maar er bestaan ook zitzakken voor buiten! Deze zijn gemaakt van een dikke en glanzende stof die vezelloos is, waardoor er geen vuil in de stof komt. Daarom is de zak ook erg gemakkelijk te reinigen, zelfs met hoge druk. Daarnaast zit deze zitzak voor buiten ook erg lekker doordat er een binnenzak in zit. Extra comfortabel dus!

Zitzak: snel geleverd voor een scherpe prijs

Als je een zitzak bestelt, dan wil je daar natuurlijk niet teveel voor betalen. Je bent op zoek naar de juist prijs-kwaliteitverhouding; een zitzak moet namelijk wel lang mee gaan. En goed in je huist of tuin passen. Bestel je vandaag een zitzak bij 4-Casa, dan heb je deze morgen al in huis. Je kunt gemakkelijk en veilig online betalen met iDEAL, PayPal of creditcard. Bij 4-Casa zijn de zitzakken een stuk voordeliger dan bij andere aanbieders, omdat deze door henzelf geproduceerd worden, gewoon in Nederland! Er wordt dan ook door heel Nederland geleverd, maar ook in onder andere Duitsland en België.

Voor meer info : http://www.4-casa.nl/

By

Wanneer u een zuinige manier zoekt om uw huis te verwarmen, dan is het raadzaam om eens over vloerverwarming na te denken. Vloerverwarming is namelijk zeer voordelig. Naast dat vloerverwarming een behaaglijke vorm van verwarming is, is het ook een zeer zuinige type verwarming. Dankzij de stralingswarmte en de gelijkmatige temperatuurverdeling kan de temperatuur binnen een vertrek met 1 tot 2 graden lager liggen dan bij andere verwarmingssystemen. Dit zorgt voor een energiebesparing van 6 tot 12%. Bovendien werkt vloerverwarming met lage systeemtemperaturen, waardoor warmteverlies van de leidingen beperkt blijft. Tot slot wordt het ketelrendement door de lagere temperaturen vergroot. Dit alles zorgt ervoor dat u bespaart op uw energiekosten. Vloerverwarming kopen is dus een goede investering die u vanzelf terugbetaald krijgt. Informeren naar de mogelijkheden ten aanzien van vloerverwarming is dus zeker de moeite waard.

Vloerverwarming in huis voor warme voeten

Heeft u altijd koude voeten en helpen dikke sokken en pantoffels niet meer? Dan is het raadzaam om eens na te denken over vloerverwarming. Vloerverwarming verwarmt uw huis vanuit de vloer, door middel van warmtestraling, en de warmte komt dus direct bij uw voeten terecht. Vloerverwarming geeft een gelijkmatige en behaaglijke warmte over het hele vloeroppervlak af en dat zorgt voor een ideale temperatuurverdeling. Ook zorgt vloerverwarming voor een behaaglijk en comfortabel gevoel in huis. Sterker nog, vloerverwarming wordt als één van de meest behaaglijke vormen van verwarming gezien. Denk daarom zeker eens na over deze optie: misschien ervaart u de voordelen binnenkort zelf.

Vloerverwarming zelf aanleggen of door een expert

Dat vloerbedekking tegenwoordig zelf gelegd kan worden is al bekend. Maar wist u ook dat vloerverwarming zelf gelegd kan worden? Bij een specialist als 123Vloerverwarming treft u een aantal doe-het-zelf pakketten aan, waarmee u eenvoudig en snel zelf vloerverwarming kunt aanleggen. Het is wel aan te raden om bij de specialist na te vragen of uw woonsituatie geschikt is voor vloerverwarming met een doe-het-zelf pakket. Ook is het verstandig osm vóór het leggen van vloerverwarming om tips en advies te vragen. Zo gaat u goed voorbereid aan de slag en kunt u de meest voorkomen fouten voorkomen. U zult snel kunnen genieten van uw werk.

Voor meer info : http://www.123vloerverwarming.nl/

By

Keukens worden in Nederland en België door Keukenloods in korte tijd bezorgd. Op die manier kunt u zo snel mogelijk van uw nieuwe keuken genieten. Een keuken op zich kost al genoeg en daarom bezorgd Keukenloods de keukens van zijn klanten gratis bij hen thuis. Het maakt daarbij niet uit waar in Nederland u woont. Niet alleen bezorgen zij gratis, ook bestellen zij snel. Binnen 24 uur heeft u uw nieuwe keuken al in huis. Zij leveren ook keukens aan onze klanten in België. Voor de mogelijkheden kunt u het best contact opnemen met de keuken specialist. Haalt u de keuken liever zelf op? Ook dat is mogelijk, bij één van de vestigen van Keukenloods. Er is er altijd wel één bij u in de buurt.

Keukens van een keuken specialist: bestel online

Wanneer u al precies weet welke keuken en bijbehorende apparaten u wilt bestellen en geen tijd heeft om naar een keukenwinkel te gaan, dan biedt een online winkel de oplossing. Vanuit huis kunt u alle benodigdheden voor uw nieuwe keuken samenstellen en laten bezorgen. Voor het kopen van nieuwe keukens hoeft u uw huis dus niet uit. Heeft u hulp nodig bij het bestellen? De lange openingstijden van de klantenservice bieden een uitkomst. De medewerkers kunnen antwoord geven op iedere vraag met betrekking tot de keukens of het bestellen. Het kopen van een nieuwe keuken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Keukens van een keuken specialist: advies op maat

Een nieuwe keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Wanneer u een nieuwe keuken wilt kopen, is het van groot belang dat u daarbij enig advies krijgt van een keuken specialist. Twijfelt u over de stijl van de keuken, of de afmeting van het keukenblad? Weet u niet zeker welke apparaten u wel en niet moet kopen? Bespreek het met een adviseur. Zij kunnen bij u thuis langskomen met brochures en uitvoeringen van keukenelementen. Zo kunt u een inzicht krijgen in hoe een keuken er ongeveer uit gaat zien. Niet alleen krijgt u zo een goed beeld van welke keukens het best in de stijl van uw huis past, maar weet u ook zeker dat de maten van de keuken goed uitkomen.

Voor meer info : http://www.keukenloods.nl/

By

Kunstgras zoals u het kent, is al lange tijd niet meer aan de orde van de dag. In Amsterdam kunt u kunstgras kopen in diverse kleuren. Zo kan er gekozen worden voor gras in de kleuren grijs, bruin en zelfs roze. Ook kunnen klanten kiezen voor korte sprieten, die heel geschikt zijn voor op balkon of op een terras, of lange sprieten, die juist weer heel goed en natuurlijk in de tuin staan. Ook hebben aanbieders als de Kunstgrasgigant vaak geschikt kunstgras voor speeltuintjes, schoolpleinen of sportvelden. Voor welk doeleinde u ook kunstgras nodig heeft, er is altijd wel een geschikt soort kunstgras dat past in uw tuin of balkon.

Kunstgras kopen in regio Amsterdam voor uw balkon of tuin: zeer voordelig

Met blote voeten op een grasveld lopen. Iedereen zal beamen dat dat een fijn, zomers, gevoel geeft. Niet iedereen is in de mogelijkheid om echt gras in de tuin aan te laten leggen, laat staan voor mensen die in een appartement wonen en over een balkon beschikken. Kunstgras kan voor deze mensen een zeer goed alternatief zijn. Kunstgras voor in de tuin of voor op balkon is bovendien niet duur. Bij Kunstgrasgigant treft u een zeer ruim assortiment aan kunstgras aan. Zijverkopen kunstgras van hoge kwaliteit aan een scherpe prijs. Voor ieder budget heeft Kunstgrasgigant goed kunstgras te bieden. Deze kunstgrasaanbieder levert overigens in Amsterdam en omgeving. Omdat kunstgras onderhoudsarm is, bespaart u daar ook nog kosten op. Kunstgras kopen is daarom een zeer voordelige investering.

Kunstgras kopen in regio Amsterdam voor uw balkon of tuin: uiterst geschikt voor sport

Kunstgras kenmerkt zich door zijn stevigheid en duurzaamheid. Kwalitatief goed kunstgras gaat heel lang mee en is daarom uiterst geschikt voor in de tuin, op balkon, maar ook op speelpleinen en sportvelden. Kunstgras van een gespecialiseerde winkel als Kunstgraswinkel gaat lang mee en kan wel tegen een stootje. Ideaal voor sporten als voetbal, tennisbanen of hockeyvelden. Onderhoud van kunstgras is geen vereiste: kunstgras is namelijk bestand tegen veel zon en regen. Het zal daarom niet snel verkleuren of rotten. Sporters zullen nog heel wat wedstrijden op dit kunstgras kunnen spelen. Bij Kunstgrasgigant is kunstgras verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Ideaal om diverse soorten velden mee te maken. Deze kunstgrasaanbieder levert ook in Amsterdam en wijde omgeving.

Voor meer info :

By

Bij een deskundige heeft u de mogelijkheid om zowel beukenhagen in pot als een beukenhaag met blote wortels aan te schaffen. Die keuze maakt u helemaal zelf. Wilt u graag lang kunnen genieten van uw beukenhaag? Dan is het verstandig om deze aan te schaffen bij de echte beukenhaag specialist. Dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Als u de beukenhagen als erfafscheiding gaat gebruiken, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze voldoende privacy biedt. Daar kunt u alleen vanuit gaan als deze van de beste kwaliteit is. Dit kunt u zien aan de stamtakken. Als deze op zodanige manier uitgroeien dat u een mooie en volle haag krijgt, dan heeft u een haag van uitstekende kwaliteit. Is dit niet het geval, dan is het aanschaffen van andere beukenhagen aan te raden om toch de gewenste kwaliteit te krijgen.

Rode of groene beukenhaag: het verschil tussen deze beukenhagen

Er zijn zowel rode als groene beukenhagen verkrijgbaar. Bij de groene beukenhaag wordt het oude blad pas in april vervangen door nieuw blad, waar dit bij rode beukenhagen niet het geval is. Verder is zowel de rode als groene variant erg geschikt als erfafscheiding doordat het beide erg dichte hagen zijn; uw privacy wordt hierdoor goed beschermd. In principe verschillen de rode hagen ook weinig van de groene versie. Echter heeft de rode beukenhaag een ietwat luxere uitstraling en wordt deze dan ook vaak in de grotere tuinen teruggevonden, waar de groene variant vooral gebruikt wordt in natuurlijke en rustieke tuinen.

De beste tijd om beukenhagen te planten: plant de beukenhaag in de winter

U heeft de keuze gemaakt voor een beukenhaag, ter verrijking of misschien wel ter afscheiding van uw tuin. Maar wat is nu de beste tijd om deze te planten? Heeft u beukenhagen met een blote wortel aangeschaft, dan kunt u deze het beste planten ergens tussen eind oktober en half april. Dit is natuurlijk een erg breed tijdsbestek; het hangt af van het weer wanneer u de beukenhaag het best kunt planten. Het is het beste om de haag te planten als deze volledig in rust zijn en het open weer is. Laat het weer het toe, en laat de grond het toe, wacht dan niet tot maart of april, maar plant eerder; ook als dit in de herfst is.

Voor meer info : https://www.beukenhaagkwekerij.nl/

By