Zaagsel koopt u bij de expert, net als ander hoogwaardig dierenvoer

Home / Zaagsel koopt u bij de expert, net als ander hoogwaardig dierenvoer

De expert in het verpakken en verwerken van zeer hoogstaande diervoeders, Gedizo, staat voor u klaar. Zij leveren over de hele wereld, in Europa, maar ook in onder andere Koeweit, Saoedi-Arabië en Jordanië. Dit is begonnen met snijmais, maar tegenwoordig kunt u ook voor kippen lucerne en stro terecht bij de specialist in diervoeders. Er zijn verschillende soorten voer verkrijgbaar. Denk hierbij aan krachtvoer, ruwvoer en strooisels zoals zaagsel. Het zaagsel kunt u kopen in verpakkingen van 140 liter, die ongeveer 18 kilo wegen. De verpakking is gemaakt van 100% recyclebare folie, om het milieu zo min mogelijk te schaden. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld varkens- en rundveehouderijen een steentje bijdragen aan het beschermen van het milieu. 

Hoogwaardige producten zoals zaagsel kopen in het hele land

De superkwaliteit producten van Gedizo zijn verkrijgbaar door heel Nederland. Zo hoeft u eigenlijk nooit ver te reizen om zaagsel, kippen lucerne, paardenvoeren of houtpellets te kopen. Daarnaast zijn de hoogwaardige producten ook te koop in het buitenland. Dus heeft u plannen om te emigreren? Ook op uw boerenbedrijf in het buitenland gebruikt u de vertrouwde producten van Gedizo. Zo krijgen ook uw nieuwe dieren het beste voer, speciaal toegespitst op hun behoeften. Ook zorgt u ervoor dat de dieren op uw boerderij een comfortabel leven leiden, met de kwalitatieve strooisels en milieuvriendelijke brandstoffen voor in uw CV of anderen zaken.

Zaagsel en voeders kopen voor het gebruik bij verschillende dieren 

Gedizo is partner voor de boer en het agrarisch bedrijf. Werkt u met dieren? Bij deze specialist kunt uitgebalanceerde strooisels en voeding aanschaffen voor diverse dieren. Dit betreft verschillende soorten vee als koeien en varkens, maar ook voor bijvoorbeeld kippen- en paardenvoer bent u bij deze professional aan het goede adres. Een ander voordeel van deze hoogwaardige voeding is dat uw dieren langer gezond blijven. Ze blijven energiek, in conditie en bouwen een betere weerstand op. De kenner heeft ook speciaal voer voor jonge dieren, die hiermee opgroeien tot sterke volwassen dieren. Kies daarom voor de expertise van een ervaren ontwikkelaar van diervoeders.

, ,
By

About Author

about author