Zorg ervoor dat de werkvoorbereider voor uw project in de bouw een VOG verklaring heeft

Home / Zorg ervoor dat de werkvoorbereider voor uw project in de bouw een VOG verklaring heeft

Wat vindt u belangrijke eigenschappen wanneer u een uitvoerder of werkvoorbereider in de bouw inschakelt? Hecht u waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid? Dan vindt u ongetwijfeld de juiste bouwkundig uitvoerder bij Velox Engineering. Niet alleen ten behoeve van de opdrachtgevers, maar ook zeker van de medewerkers. Medewerkers binnen het bedrijf beschikken dan ook over een VOG. Een Verklaring Omtrent Gedrag is een document waaruit blijkt dat het gedrag van bijvoorbeeld de uitvoerder, Revit modelleur en werkvoorbereider die u voor uw bouwproject inschakelt in het verleden geen bezwaar heeft gevormd voor het vervullen van een specifieke taak in de samenleving. Er wordt onderzoek gedaan naar het justitiële verleden zodra een VOG aangevraagd wordt. Daarnaast beschikt het bedrijf over een ISO 9001 certificering en een NEN 4400 certificaat wat betekent dat zij zijn opgenomen in het Register van de Stichting Normering Arbeid. 

De uitvoerder van uw bouwproject: de spin in het web

Gaat u starten met een bouwproject? Dan zijn er verschillende specialisten die u hiervoor moet inschakelen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld architecten, adviseurs, een Revit modelleur en vergeet ook de opdrachtgever niet. Om alles goed te laten verlopen tijdens utilitaire projecten is het verstandig om een werkvoorbereider en een uitvoerder in te schakelen die uw bouwproject goed laten verlopen. De focus tijdens het proces ligt op een integrale procesbenadering en het beheersen van de risico’s. Wat is bijvoorbeeld de bodemgesteldheid en beschikt u over de nodige materialen en producten om het project in werking te zetten? Vindt het project aan een openbare weg plaats of juist op een afgelegen plek? Dit zijn allerlei dingen waar u aan moet denken wanneer u een bouwproject wilt starten.

Een betere integrale samenwerking door de werkvoorbereider in de bouwvoorbereiding

Wanneer u te maken heeft met een utilitair project of een bouwproject wilt u logischerwijs dat het project zo efficiënt mogelijk verloopt. Het is daarom belangrijk om een professionele werkvoorbereider in te schakelen voor uw bouwproject. Door het bevorderden van de integrale samenwerking tussen alle disciplines kunnen de uitvoerder en de Revit modelleur die u inschakelt tijdens uw bouwproject beter hun werk doen. Tijdens de bouwvoorbereiding worden diverse berekeningen gecontroleerd en waar nodig aangepast. Maar ook overige werkzaamheden worden uitgevoerd. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan de bouwvergunningen, sloopvergunningen en andere verplichte vergunningen? Ook dit valt in de bouwvoorbereidingsfase. Wilt u zeker zijn van een uitstekend eindresultaat? Schakelt u dan de expertise van Velox Engineering in.

Voor meer info :

, ,
By

About Author

about author