Linkzoekertjes
Image default
Aanbiedingen

Creëer een topinterieur met de juiste inspiratiebronnen

Creëer een topinterieur met de juiste inspiratiebronnen

Ga je binnenkort verhuizen, en wil je het interieur grondig aanpakken om met een volledig propere lei te kunnen starten in je nieuwe woonst? Of heeft je huidige interieur een flinke opfrisbeurt nodig? Een verandering van je wooninrichting is absoluut niet zo gemakkelijk als het lijkt. Je hebt ongetwijfeld heel wat ideeën in je hoofd zitten, maar ze vertalen naar de praktijk is vaak lastiger. Welke kleuren en materialen integreer je, welke stijl krijgt je voorkeur etc… Het is dus geen slecht idee om vooraf onderzoek te doen en jezelf te laten inspireren. Hieronder geven we je een aantal mogelijke inspiratiebronnen, zodat je van jouw interieur een parel kan maken.

 

Online moodboard apps

Een nuttige tool om jouw leuke ideeën en inspiratie te bewaren, is een moodboard. Dat kan op de traditionele manier: bladeren door interieur- en woonmagazines en vervolgens je voorkeuren knippen en plakken op een groot blad papier. Een iets modernere manier, zijn de apps. Het laat je toe om te scrollen door verschillende stijlen, om zo jouw voorkeur van meubels, kleuren, decoratie en accessoires te bewaren. Een bekend voor beeld van zo’n moodboard app, is pinterest.

 

Kijk bewust naar de televisie

Ben je de magazines beu gezien, en heb je even genoeg van de zoektocht naar interieurideeën? Koppel dan het nuttige aan het aangename: zet jezelf ’s avonds voor de televisie, zet je favoriete serie op, en ontspan. Ongetwijfeld passeren er heel wat woonkamers, keukens en badkamers op je scherm. Wie weet zie je wel de perfecte lamp voor jouw keuken of ontdek je een meubel dat nog nooit in je gedachten is opgekomen.

 

Kijk om je heen

Niets is zo realistisch als een interieur in real life. Waar foto’s en video’s vaak een vertekend beeld kunnen geven van grootte of kleur, is dat in het echte leven niet. Kijk daarom goed naar het interieur van je vrienden of familie, van restaurants of van kledingwinkels of openbare ruimtes. Je zou ervan versteld staan hoeveel inspiratie je hieruit kan halen. Denk maar aan leuke kleurencombinaties, verlichting of raamdecoratie.

 

Interieuradvies op maat

Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is een interieurspecialist een ideale oplossing. Een expert ziet namelijk meteen alle mogelijkheden voor jouw interieur, en vertaalt jouw wensen en voorkeuren naar een grandioos interieur. Bij The Deco Factory werken enkel professionele interieurexperten. Zij komen met plezier bij je thuis voor gepast interieuradvies op maat. Zo vinden ze ongetwijfeld een match tussen jouw behoeften en de mogelijkheden. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in vijf verschillende domeinen: raamdecoratie, muurbekleding, vloerbekleding, verf en decoratie. Op die manier wordt je volledige wooninrichting gecoverd, en ben je zeker van een topinterieur!

 

https://nieuw.thedecofactory.be/