Linkzoekertjes
Image default
Aanbiedingen

Inspiratie: Top 5 leukste verzendzakken voor je webshop

Verzendzakken vormen een geliefde keuze onder online webshops in België. In vergelijking met traditionele brievenbusdozen of kartonnen verpakkingen zijn verzendzakken een kostenefficiënte optie. Bovendien kunnen kleine producten gemakkelijk in de brievenbus worden bezorgd! Verzendzakken bieden tevens een uitgelezen kans om een goede indruk bij je klanten achter te laten. Hoe beter de verzendzak bij je bedrijf past, hoe professioneler je overkomt! In deze blog presenteren we de top 5 leukste verzendzakken voor je webshop. Lees snel verder voor inspiratie! 

 

  1. ECO verzendzakken in levendige kleuren

ECO verzendzakken behoren tot de categorie plastic zakken en bieden dezelfde functionaliteit. Het verschil? ECO zakken zijn vervaardigd van 90% gerecycled plastic, waardoor ze iets dunner zijn dan standaard plastic zakken, maar nog steeds van uitstekende kwaliteit! Na gebruik kunnen deze zakken ook weer gerecycled worden. Bovendien hoeven ECO verzendzakken absoluut niet saai te zijn, ze zijn vaak verkrijgbaar in levendige kleuren! 

  1. Plastic verzendzakken met opvallende patronen

Hoe leuk is het om een echt opvallende verzendzak te hebben die meteen de aandacht trekt? Denk aan zakken met bloemenmotieven, een luipaardprint of een sterrenpatroon. Je klanten zullen hier ongetwijfeld blij van worden en daardoor positiever over je bedrijf oordelen. 

 

  1. Papieren verzendzakken met je logo

Papieren verzendzakken zijn bijzonder duurzaam, gemaakt van gerecycled materiaal. Deze duurzaamheid wordt niet alleen gewaardeerd door het milieu, maar ook door je klanten. Consumenten hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid bij hun aankopen. Bovendien lenen papieren verzendzakken zich uitstekend voor bedrukking met je logo, waardoor je een professionele indruk maakt. 

 

  1. Voordelige verzendzakken

Wie houdt er niet van een goede deal? Hoewel de prijzen van verzendzakken variëren afhankelijk van het type en de leverancier, bieden sommige winkels speciale budgetverzendzakken aan. Deze zakken zijn iets dunner dan standaard plastic zakken, maar nog steeds van goede kwaliteit, perfect voor lichte producten zoals kleding!

 

  1. Verzendzakken met inspirerende quotes

Om meteen de aandacht van je klanten te trekken, kan een verzendzak met een inspirerende tekst een slimme zet zijn. Denk aan quotes als ‘It’s the little things in life’ of ‘May your heart & closet be full’. 


Zoek je nog een webshop waar je de bovengenoemde verzendzakken kunt kopen? De verzendzakken van Rotim zijn wat je zoekt!

https://www.rotimshop.be/